Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

STÄÄÄÄÄFF

Jag spelade ballono idag med Evelin och Stäff. Trevligt.
Skriver mer imorgon. Fortfarande lite sjuk.

giftemål och cutbullar

Jag saknar min och Sandras cutbulle-blogg (cutbullarna.blogg.se). Alltså, den var lite emo och sådär men ändå mysig. Vi funderar på att starta en ny blogg tillsammans. Men antagligen kommer väl det inte ske... Varken jag eller Sandra har så mycket tid över, och då är det någonting fel.

Ni undrar säkert vem Sandra är, och vem Ämmischen är. Nu ska jag tala om det för er. Njut.

Sandra är en totalt awesome vän - internetvän -  som bor i Stockholmstrakterna. Hon är 17 år, galen och spontan.

Ämmischen - Emma, Em, Emmis - är inte lika awesome som Sandra, men hon är min vän och det är därför jag älskar henne. Puss.

Adrian och jag ska gifta oss i framtiden. Han är min. Puss.


Hej igen

Jag tänkte börja blogga igen. Vi får se hur det går, men det är nu eller aldrig liksom. Och dessutom känns det skönt att skriva.

Jag är sjuk sedan i fredags, och det suger lite. Idag pratade jag och videosamtalade med Sandra, hon började inte förrän klockan tio och satt i skolan och gjorde ingenting. Sedan när hennes lektion hade börjat smsade vi enbart, "hej sweet" typ. Sandra är jättetrevlig, hon är liksom min BFF (Best Friend Forever). Med Sandra kan jag alltid vara mig själv, hon och jag delar vänskapen med samma villkor. Jag tycker om henne väldigt mycket.
Egentligen borde jag plugga lite, men jag orkar inte. Åttonde klass är inte rolig. Det är mycket mer läxor och prov och jag bara känner att jag antagligen kommer gå in i vägen innan denna veckan är över. Oh my gud.

Jag: Vad har förändrats sedan ett år tillbaka?
Sandra: Dina ögonfransar har vuxit.

RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.