Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

VALBORGSMÄSSOAFTON

Idag är det valborgsmässoafton, inte för att jag brukar fira den direkt. I min familj firar vi jul, påsk, midsommar och allhelgonaafton. Fast allhelgonaafton är ju egentligen ingenting man firar. Man tänker ju mest på de döda, kanske tänder ett ljus på kyrkogården. Alla hjärtans dag, mors dag och fars dag är ju kommersiella dagar, men mors dag och fars dag tycker jag är bra! De har ju i alla fall ett vettigt budskap - till skillnad från haloween.

Idag har jag varit i skolan. Jag gjorde en sak som jag verkligen är glad över, mer om den imorgon. Annars har det varit en vanlig dag i Cheyens liv. På SO:n kom två stycken och delade ut Nya Testamentet. Man fick välja om man ville spara den eller lämna tillbaka, jag sparade min. Man får ju den ändå som en present och en present är till för att tas emot. Jag ser heller ingen mening med att lämna tillbaka den, den kan ju alltid vara bra att ha när vi jobbar med religion i skolan.

På eftermiddagen åkte jag med mina föräldrar på några ärenden. Först köpte jag och mamma garn och en babyfilt. Garnet är till ett björngosedjur och en halsduk (halsduken ska stickas med stickor 17). Efter det åkte vi till godisfabriken och köpte godis. Sedan åkte vi och handlade mat. Efter det åkte vi hem. Då fikade jag och mamma på varsin mazarin och efter det hjälpte mamma mig att lägga upp maskor till björnen. Nu har jag stickat 11 varv.
Ikväll blir det Talang på tv och hemmagjord pizza - mums! Ni får ha en jättebra valborgsmässoafton, oavsett var ni befinner er ikväll!


Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit, Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv



Nu skall världen räddas
Allting trasigt ska bli helt
Och jag sprejar namn på muren
Alla dom som tänker fel
Du vet nog vad jag menar
I kärlek och krig och allt det där
Kravallstaket mot stenar
Vi är en revolt som aldrig kom
Ditt -67 är förorenat
Nu är det jag och mitt mot dom

Kent har fin musik. Kent får mig att tänka, på allt det goda och allt det onda. Musiken får mig att tänka på allting fint, allting mindre fint, allting helfint. Kent påminner ockspå om sommaren '09 då jag satt inne vid datorn och lyssnade på Kent, Markus Krunegård och Håkan Hellström - och blev helpepp därefter! Jag chattade på msn med fina människor, lyssnade på Kent och jag gick från att vara en fakekawaii-girl till att bli en ny, cool poppare. Fashioncore.net, glass, musik, hårspännen, svenska för fjortisar - där har vi det!

Min första header

När jag tittar tillbaka på min första header känner jag att det inte är jag. "I ♥ emo boys", har jag någonsin gjort det? Den är för mycket, dels alldeles för mycket pluttiga saker. Men det jag tänker mest på är att det är mycket färger och att den inte säger någonting om mig. Dessutom... Man kan ju lista ut i vilket program jag har gjort den.
När du gör en header, tänk på vad din blogg handlar om. Ditt liv? Musik? Fotboll? Jag brukar tycka att tre ledord är lagom. En bild på en fotboll, en bild på dig, en bild på ditt älsklingband - där har vi det. Eller helt enkelt en bild på dig där du spelar fotboll med iPoden fäst i tröjan.


I hear Jerusalem bells a ringing, Roman Catholic choirs are singing

P4 Jönköping, yeh!

Jag har läst lite i Anne på grönkulla och ätit halva min Lindh-chokladhare. Den första halvan åt jag i torsdags, haha. Pappa kommer hem klockan två, och då ska vi äta. Tills dess ska jag vara inloggad på gosupermodel och helt enkelt ta det ganska lugnt. Det är bara en kompis online där, jättetråkigt. Jag får väl skriva i forum om det är roligare, kanske inte när 251 personer är online. Nej, inte direkt.

I alla fall, kan ingen av er söta läsare kommentera någon/några frågor som jag kan svara på lite senare? Kom igen, ni har världens chans att fråga er bästa chey vad som helst. Vad jag egentligen tycker om andra bloggare? Hur snygg jag tycker att jag själv är på en skala 1-10? Är jag oskuld? Vem är min bästa vän? C'mon!


Crystalstyle, oh yeah!

Bilder från FlockDraw-chatten med Sandra


Jag ritade en banan, för Sandra hade inte kommit än.

Sandra gillade tydligen inte bilden på min banan, och målade över den med röd färg.

Sedan målade jag allting vitt igen och Sandra skrev "hahah tja bruden" och jag skrev "vad? Hej". Sedan målade jag en snygg gubbe!

Jag ritade ett tre i rad-spel, och skrev "jag vill vara kryss". Sandras stora blåa ringar - power!


Jag målade en kanin.


Sandra målade snoppar och skrev "asshole". Jättefin stavning, Sandra!


Jag målade över snopparna.

Sandra målade en jättesnopp och skrev "fint" över min kanin.

Vi hade färgkrig.

Radiomorgon

Hej och god morgon på er!

Jag sitter och lyssnar på radio i mobilen. Radio är jättemysigt, jag lyssnar på P4 nu. Jag tycker att P4 och P3 är de bästa radiokanalerna att lyssna hemma på. När jag åker bil gillar jag Rix fm eller Mix megapol, det är mer lättsmält. Radio är ett bra sätt att upptäcka ny musik på.
Nej, det blev ingen skola för mig idag. Eftersom att det är en lång dag med idrott som jag ändå inte kunde vara med på tyckte mamma att jag skulle vara hemma idag också och gå till skolan imorgon. Imorgon är det en kort dag, fredag. Efter skolan ska vi förhoppningsvis köpa garn också, för jag ska börja sticka en ny sak. Spännande, jag älskar känslan av att börja på någonting nytt.

Kvart i tio ska jag och Sandra rita på FlockDraw, kul! Hon hade skickat tre stycken "kom ihåg FlockDraw"-meddelanden till mig på MSN, jag vet inte riktigt vem av oss som är mest taggad! Bilder kommer att dyka upp, för... Jag älskar FlockDraw!

Cheyen och Sandra - två ypperligt duktiga konstnärer!

Jag och Sandra hade det roligt på FlockDraw, att måla och chatta är verkligen toppen! Dock tycker jag att det räcker med 2-3 personer, som nu när jag och Sandra chattade och målade. Vi hade galna färgkrig (heja blått) och vi kladdade endel mysigt klotter. Sådana här stunder ska man komma ihåg och tänka tillbaka på när man är mindre glad, för det är då de värmer som mest. Jag är jätteglad för att jag har fina internetvänner, för alla dessa stunder betyder mycket. En chatt på 5 minuter kan betyda mycket, för det är i alla fall något. jag tycker att internetvänner kan vara mycket bättre än vänner i verkliga livet.











Jag och Sandra raderade allting genom att måla vitt och så skrev hon det med svart text och jag svarade med blå. Sandra fick dissen, alright! Min och Sandras humor.

Jag och Sandra har bokat in en chatt imorgon också, roligt!


RIGHT NOW

Jag är inne på Flockdrawing med Sandra, hon är orange och jag blå. Mer bilder lär dyka upp, ska ni veta! :) Vi har det riktigt roligt med våra konstnärliga gener.

BIKBOK - spring/summer



Bikbok, 199 kr.


Overall från Bikbok, 599 kr.

Baseballjacka från Bikbok, 499 kr.


abc

Vi använder svenska mycket. Vi pratar, vi skriver, och sedan använder vi engelska och andra språk. Vi använder oss inte ofta av svenska till 100%, vi bryter gärna på engelska och vi använder gärna engelska förkortningar. "Fifty/fifty", "away from keyboard", "be right back", "to be honest", "i love you" - men vi använder ju uttrycken i förkortningar. Vi skriver "afk" och "tbh" utan att egentligen fundera på vad det är vi skriver. Jag tror att många uttalar det som det står också, uttalar tbh som tbh och inte som "to be honest".
Varför förstöra allt vackert i världen genom att förkorta det? Jag hatar förkortningar. Fast inte på msn.


Avståndet mellan ditt hjärta och min hand

heybitch | Sandra:
hehehe trodde du typ sov än du är ju ganska trött ibland hahhahaheee

CHEYEN:
...Du då, älskling.

heybitch | Sandra:
Men det är ju forT
mena for't*

CHEYEN: 
Om du läser min blogg ser du hur länge jag har varit uppe. :D

heybitch | Sandra:
haha, och att du knullade med datorn


CHEYEN:
...TRYCKTE PÅ STARTKNAPPEN

heybitch | Sandra:
volka prolem du har idag

CHEYEN:
DRA ÅT HELVETE

heybitch | Sandra:
pmsbesvär i alla ära

CHEYEN:
Förstår fan inte ett skit av vad du skriver.

heybitch | Sandra:
ba?
oj, mena va*
jag sitter och lyssnar å lektioen
på*

CHEYEN:
Skolka istället. :):):):):):):)

heybitch | Sandra:
ne han blir varg då
ha´bha mena argh*

CHEYEN:
Dina stavfel roar mig mer än själva chatten, lol.

heybitch | Sandra:
Men nu typ frågar han mig något
typ google uppp aaa

CHEYEN:
Du sitter säkert där och "kan jag få lite mer tid?", tar upp google, googlar snabbt som attan och "jag kan det!".

heybitch | Sandra:
du vet min studueteknik

CHEYEN:
...Det vet läraren också.






RECEPT?

Jag undrar om någon av er har ett, eller flera recept att dela med er av? Det spelar ingen roll om det är till matlagning eller bakning. Jag vill gärna att det ska vara någonting mer orginellt än sockerkaka och köttfärssås. Jag gillar lite mer kryddig mat, och i kakor älskar jag choklad! :)
Jag sitter inne på http://recept.nu och tittar efter smakliga recept, men gosh vad svårt det är! Jag sökte på "taco" och fick upp jätteintressanta resultat, men ingenting sådant där jätteintressant som man bara vill tillaga med en gång! Är jag kräsen eller vad?

Alla som tipsar om ett recept får en länkning.

ETT LINNE FÖR 69:50, TACK



Linnen är så bra, så bra, så bra. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar linnen. Allra helst billiga, vita linnen från H&M. Allra helst med långa pärlhalsband i turkos färg eller med ett stort, svart bälte i midjan. Det behöver inte vara dyrt att ha stil. Använd dig av basplagg och smycken och du kommer alltid att klä dig trendigt. Handla snygga saker på vintage och matcha det med smycken från Glitter och Ur&Penn. Du kommer alltid att vara mycket snyggare än märkesklädda människor utan stil, kom ihåg det!

Pengar avgör inte om du har en snygg stil eller inte - det gör din glamour.

08:57 - duktig chey

 Så här tidigt satte jag på datorn imorse! Misstolk... Alltså, jag tryckte på startknappen. Ingenting annat. Okej?

Jag är somsagt hemma från skolan idag också, känner mig ganska sliten än. Idag tänkte jag dock ägna dagen åt lite enkelt bloggpyssel, de svåraste kodmallarna orkar jag inte med idag! Jag kanske startar lite smått med ett projekt till sommaren om jag har tid. Dock måste jag kontakta en person och fråga lite om det, så jag tror jag inte börjar med det förrän eftermiddagen i sådana fall (och ni kommer givetvis inte att få veta vad det är för "projekt",  för det är en överraskning!). Dock kommer överraskningen att vara bra för oss alla, tro mig!

Just det... Jag har tyskaläxa tills imorgon, jag tror att jag ska gå till skolan då i alla fall. Blev kanske lite väl mycket glamour där ett tag för att vara sant, haha. School is cool! 


GODKÄNNER DU DINA KOMMENTARER?

Brukar ni godkänna era kommentarer innan ni publicerar dem? Varför/varför inte? Det kan vara intressant att veta, själv växlar jag hela tiden mellan ja och nej på den frågan.
Jag tycker det är bra att godkänna kommentarerna, se vad jag vill publicera och vad jag inte tycker är lämpligt för andra att se. Mina vänner kommenterar ibland privata saker, och då vill jag inte att andra ska kunna se deras kommentarer (dels för att skydda mig själv och för att skydda mina vänner).

Jag tror att många väljer att godkänna sina bilder innan publicering för att de är rädda att få nedlåtande kommentarer om sitt utseende - och på något sätt blir det tydligen värre om andra ser vad du får för kommentarer!?! De tankarna tycker jag är helt fel. Då ska man inte ha någon blogg överhuvudtaget. Jag bryr mig inte ifall någon tycker att jag är ful, för då är du inte finare själv. Jag har valt att ladda upp bilder på mig själv och då får jag acceptera att sådana kommentarer kan förekomma. Femton trevliga kommentarer och en dålig - är det inte så?


SJUKLING

Jag är fortfarande hemma från skolan, mamma sjukanmälde mig både idag och imorgon. Kanske lika bra, känner mig ganska matt ärligt talat. Nej, jag skolkar inte. Nu behöver ni inte fråga mer om det.
Hoppas VeckoRevyn kommer med posten idag. För övrigt sitter jag hemma och bryter på engelska, "I need VeckoRevyn". Jag tror att jag har gått över den där regeln om att det ska vara 90% svenska på bloggen, var tydligen en sådan regel på en sida som jag är medlem på och som jag anslöt denna bloggen till. Oh, fine! I like to break some rules, I'm the best! Men ärligt talat orkar jag inte bry mig, engelska är roligt. Deutch också. Puss!


youtubeklipp about...

...MULLSJO, nej - prickar över o:et ska det vara - alltså MULLSJÖ

Tog mig ett gott skratt åt den här dokumentären about Mullsjö. Bra jobbat, tjejer! Jag tror verkligen att alla förstår vilken härlig plats Mullsjö är att leva i...

I FELL IN LOVE

Jag försöker att blogga på så bra jag kan, trots min lilla, lilla sjukdom!

Just nu tittar jag runt på internet efter något plagg att bli fullständigt kär i, det går inte så bra. Jag har tittat på Gina tricot, men där hittade bara saker jag gillade, inte saker jag ville förlova mig med på direkten. Nu tittar jag runt på Nelly... Hm... Smycken kanske? Oh, I fell in love!


Himla läckert halsband. Mer detaljerad information om det hittar ni HÄR.


Kan ett armband bli mer awesome!?! Jag älskar det.

Glad/klad

Jag fick krya på mig-bilder av Sandra. Jag blev jätteglad (klad <3) oxh undrade när hon hade hunnit göra dem, och Sandra skrev "äh, klart jag hinner det. I'm superman!". Sandra är rolig hon.


Jag älskar tiden när jag och Sandra kollade på ansiktsbilder, ritade dit neråtpil och skrev "bröst" med stora bokstäver. Det var... Dagens leende i väldigt många dagar, kanske en månad? Vi höll på med näsförstoringar då också, det var nice! Då förstorade vi nosar i olika redigeringsprogram och typ "se på mig <3". Oh, det här inlägget blir så intressant!


"Tja" är fint om man använder det på rätt sätt.

Tack Sandra för de fina bilderna!


26 APRIL 2010

Min blogguppdatering har varit dålig och är fortfarande dåligt. Jag är inte frisk än, tyvärr. Det är jättetråkigt att skriva "jag är sjuk och kommer inte att kunna uppdatera så mycket idag", men det är jag tyvärr tvungen att göra. Känner mig inte alls rolig idag, har dessutom kommit på att jag liknar Miley Cyrus när jag är sjuk och mitt hår ser katastrofartat ut. Speglar är så smickrande.

Jag orkar inte blogga mer om att jag är sjuk, för jag känner mig bara patetisk då. Sandra försöker att liva upp mig på msn, hon har håltimme nu tills... När det nu var. "Fast jag vet inte om jag orkar gå på den lektionen sen", skrev hon. Rolig flicka. Hon underhåller mig med alla barnen-skämt.

Alla barnen äter fisk utom Aja hon blir uppäten av en piraya.

Märks att jag är sjuk när jag tycker att alla barnen-skämt är roligt, dessutom skrattar jag högt åt nästan allting Sandra skriver. Hon är helkul idag! Hon har skickat massor med bilder där det är neråtpilar och står "bröst" också, men de orkar jag inte lägga upp nu. Men tack för att du muntrar upp mig, Sandris! Älskar att ni har typ en miljon håltimmar på din skola. "DO IKE BLÅGA ÅM MIG?", skriver Sandra nu. Sandra, så är det när du är kompis med en bloggande chey - Cheyen tar alla chanser.

Bildtolkningar


Jag älskar kladdteckningar som man kan tolka exakt hur man vill.
Just med den här teckningen, som jag gjorde när jag skulle testa penslar tänker jag att det där svarta visar att det är en krock mellan verklighet och fantasi. Och så kommer stjärnorna ut från den där krocken, och visar att allting är helt fantasiaktigt.

Jag frågade två personer om en tolkning.
Sandra: Typ hur en trend sprider sig utåt, tex tofsar på benen. Eller hur Mcdonalds sprider sig.
Andreas: Att ingen är någon annan lik.


FORTSÄTTNINGEN

Jag är fortfarande sjuk. Usch, käner bara för att lägga mig i sängen och sova, men nej - inte än. Det känns som att det kommer bli en ovärd dag, precis som två tidigare dagar. Jag vill bli frisk nu.
Medan alla andra är på Gröna Lund och har sett på hockey och diskuterar att Madeleine och Jonas har brutit förlovningen sitter jag här och känner mig trött och tråkig. Kanske är lite kul att HV71 vann SM-guld i ishockey igår. Inte för att jag tittade på det, låg faktiskt i sängen och läste Solo.



BLÄ OCH USCH

Jag har använt blä och usch onormalt många gånger de senaste dagarna, men det kanske finns en förklaring till det också? Jo, exakt.

Igår på morgonen vaknade jag med noll aptit och spydde sedan upp frukosten som jag hade ansträngt mig att få i mig. Jag låg i sängen hela dagen med undantag att se på Linas kvällsbok och ge min kanin mat. Sedan på kvällen hade jag 38,3 i feber med tillägg (tror jag?) och jag kände mig verkligen urusel. Jag var jättetrött och illamående. Idag är det dock lite bättre, har ont i magen och är trött bara. Jag är inte heller sugen på mat precis, men det kanske man kan förstå.

Kommer inte blogga så mycket mer idag och jag antar att ni förstår varför jag bloggade dåligt igår...


I NEED SOMEBODY WHO CAN MAKE ME FEEL ALRIGHT

Jag sitter och lyssnar på P3 på mobilen, mysigt. Jag brukar inte lyssna på P3 (eller radio överhuvudtaget) mer än när jag åker bil. Men idag kände jag för musik för tystnaden är ansträngd och jobbig.
Jag kom hem 13:15 idag. Hemkunskapen var bra idag. Pitabröden blev helt okej (eller i alla fall ett av dem) och kycklingen med ris och sallad blev bra. Solskensbullarna blev också goda, mums! Däremot känner jag mig inte sugen på vandringen imorgon. Jag tycker det är jättetråkigt att gå på vandring, att gå genom skogen och så är bara tråkigt. Jag antar att de flesta i gruppen känner så.


But sometimes, I need somebody who can make me feel alright,
and shades me from the streetlights
I'm breaking up, I need someone who needs somebody now

People change, change because of who I am
If you don't, then you and I won't get along

Jag bloggar mer senare, vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.

Hemkunskap och koskit

Idag var det elevens dag och hemkunskap. Förmiddagen spenderades med att gå igenom idéer till skolträdgården och att vara ute i skolans trädgård. Det snöade ute och jag tyckte det var riktigt kallt även fast jag hade en tjock jacka och vantar på mig. Vi vände på jorden i landen och sedan la vi på gödsel, eller koskit som läraren sa. Hon stod där och "här behövs mer koskit" och jag försökte låta bli att grimasera... Usch, inte trevligt.
På eftermiddagen bakade vi morotsmuffins, mums! Men de här muffinsen blev inte så bra, och inte mockarutorna med kokos på heller. Det blir mjukt och kladdigt... Jag föredrar att baka och laga mat hemma.

Dagen var helt okej, om man bortser från lite bråk med några såkallade vänner. Men jag orkar inte bry mig och ta åt mig, för jag har inte gjort något fel. Jag förstår inte hur de kan stå där och säga att "vi skulle aldrig prata skit om varandra" när det är precis det de gör. Jag är som någon mittpelare som hela tiden får vara i centrum, och jag accepterar inte det här. Det ska ingen göra.

Förresten! Idag har jag och Sofia varit vänner på internet i 2 år.


Det ploppar upp dåliga rubriker i min hjärna

Jag kom på att jag hade över 500 inlägg nu. Bara sådär. Hoppas jag har 1000 inlägg innan augusti. Men blä, det går nog inte. Då måste jag blogga väldigt mycket, 500 inlägg har ändå tagit september till... Nu.
Ikväll ska jag och mamma se på Morden i Midsumer, vi spelade in avsnittet som var i söndags. Det ska bli skönt att slappna av framför tv:n, och imorgon har vi elevens val i skolan. Hemkunskap blir nog okej, fast jag inte precis älskar det. Hemkunskapsläraren kommer nog att få utbrott på mig ganska många gånger, haha! Bara hon inte kör med "stampa i golvet"-utskällningen, då skulle jag bara börja skratta och så skulle allt bli helmisslyckat. Kanon, ja! Haha, jag bloggar om så konstiga saker nuförtiden. Det här inlägget blir liite off topic, va?

Kan lika gärna fortsätta med att vara onödig. Imorgon är 21 april. Två år sedan dagen med stort D. Dagen. 2 år. Jag trodde aldrig att vi skulle hålla ihop så länge. Internetvänner brukar försvinna, men inte du. Och det är jag glad över.



EMMIS

Jag tänkte göra ett inlägg om en vän som heter Emma, men kalla henne inte för det. Om du gör det kommer hon att bli sur. Emmis är Emmis.
Emmis är smart (varför skulle hon annars fått hoppa över en klass? JUMP!), vacker, rolig och finurlig. Hon har sin egna speciella humor, och även fast den är lite halvfail tycker jag om henne. Emmis pluggar hellre än att vara inloggad på gosupermodel, det är dåligt. När hon ska gå på toaletten och vi pratar på msn skriver hon inte "brb" utan "Jag ska gå på toaletten. Jag kommer snart. Vi syns". Ja, Emmis är Emmis.

JAG ÄLSKAR DIG HAB(B)OBO!


Svar på tal


Jag förstår inte riktigt vad du menar? Jag redigerar mina bilder för att jag tycker det är roligt att se hur mycket man kan förändra ett ansikte, inte för att bli vackrare. Om jag ville bli en toppmodell skulle jag inte redigera som jag gör nu.
Jag trodde ni redan visste detta om mig, men där ser man... Jag älskar mitt utseende och skulle inte vilja byta bort det mot ett helt annat utseende. I sådana fall skaffar jag mig hellre lösögonfransar, brunkräm, hårförlängning och rosa läppstift.









Måndagen den 19 april 2010

Hey!

Förlåt för låg uppdatering, men jag har haft annat för mig idag. Jag försöker att lägga ner mycket tid på engelskan, eftersom att jag vill förbättra den. På tal om engelska, har ni kikat in på min engelska blogg? Om inte, gör det. Jag ska försöka uppdatera en gång varje dag där i alla fall. Jag tror faktiskt att det kan bidra till bättre engelska.
Jag både längtar och längtar inte tills på onsdag då det är elevens val. Känner inte så mycket för just hemkunskap, är ändå ganska förkyld och känns inte så trevligt att nysa i maträtterna, haha.

Jag tycker att jag ser ut som en pojke på denna bilden.

Jag älskar mig själv.

Jag kanske låter egoistisk nu, men ta mig som jag är eller ta mig inte alls.
Jag älskar mig själv. Jag älskar allting med mig själv, såväl utseendet som personligheten. Jag skulle aldrig vilja byta ut mig mot någon person som är vacker i mina ögon, för jag är den jag är. Jag är inte världens vackraste människa, men jag är intressant. Jag tycker det är 100 gånger bättre att vara intressant än förutsägbar.
Folk kallar inte mig för vacker, för jag är inte vacker i deras ögon. Men efter många timmar framför spegeln vet jag att jag älskar hela mig själv, varenda ögonfrans, varenda ojämnhet i hyn - allting. Jag skulle aldrig jämnföra mig med någon annan. Det finns många som är vackra, men jag är unik. Det skulle inte falla mig in att börja bete mig som någon annan, för då skulle jag lura mig själv. Om jag skulle ljuga för min egen kropp skulle jag inte må bra. Det finns bara en av mig och den själen älskar jag. Jag är så mycket vackrare än alla andra - för jag är speciell. I dina ögon ska du också vara vacker och speciell, för det är du.


Bra text.

Lalalalala

Det blir ett tidigt avslut på bloggandet ikväll. Jag ska lägga fram kläder inför morgondagen då det är dags för skola igen. Men den här veckan går vi ju inte så värst många dagar, elevens val onsdag-fredag och sedan på måndagen i vecka 17. Det är toppen, fast jag vet inte om hemkunskapen kommer att bli rolig eller icke rolig än... Det återstår att se, bara att hoppas på det bästa! :)

En hälsning till en vän:
Idag har Emmis fått mig att skratta. Jag tror inte att så många förstår vilken fin människa Emmis är. Hon är rar och omtänksam och får mig att tänka till. Emma är den vännen som alla vill ha. Alla skulle behöva en Emmis också, för hon är så jäkla fin! Jag tycker om dig jättemycket, Emmis. Tack för att du är så underbar.


Svar

Var redigerar du bilder?
När jag har tid redigerar jag bilder i Gimp, men eftersom att jag inte kan programmet så bra än tar det ganska lång tid. Oftast redigerar jag i Picnik men ibland använder jag Picasa 3.

Hur många besökare per dag har du?
Det varierar från dag till dag, men 200-500 sidvisningar per dag brukar det oftast bli. Någon gång har det blivit runt 700 besökare.

Skulle du börja göra gratis bloggdesigner?
Ja, jag har planer på det. Dock tror jag att jag väntar till sommaren då jag har mer tid.

Ska du på någon festival i sommar?
Jag vet inte, ingenting är planerat än. Men det kanske blir en konsert i sommar annars, vem vet?

Vad vill du jobba med när du är vuxen?
Jag har lagt journalistplanerna lite åt sidan (även om jag inte gett upp dem helt än) och börjat fundera på att utbilda mig till psykolog eller jurist. Men man måste ha ganska bra betyg också...

Favoritlåt?
Hela livet var ett disco med Markus Krunegård.

Favoritstad?
Karlstad, Jönköping, Åre, Stockholm, Göteborg... Den frågan är ju omöjlig!

Favoritfilm?
Bröllopsfotografen är bra.

Favoritsport?
Jag tränar ju ingenting direkt, men yoga och löpning är roliga sporter.

Hur lång tid tar det för dig att fixa bloggdesignen? Tips?
Den bloggdesignen jag har nu har det tagit 4-5 timmar att fixa för mig själv. Jag använder mig utav DesignaDinBlogg när jag ändrar i stilmallen och bland kodmallarna. Jag gör det också på en speciell blogg ifall någonting skulle gå fel, det är inte så roligt ifall hela designen skulle bli förstörd. Det enda tipset jag har till er är att öva och öva! Gör inte för mycket åt gången för då kommer ni bli helt snurriga av alla bokstäver och siffror.

Vilken är den bästa bok du någonsin har läst?
Första boken i Anne på Grönkulla-serien, jag fick sådan känsla av den boken. Anne är lite lik mig i sin personlighet. Eller grabben i graven bredvid kanske är en bättre bok? Hm, svår fråga.

Vad gillar du att göra efter skolan?
Lyssna på musik, sitta vid datorn, skriva, läsa, cykla. Jag är mest en inomhusperson.

Vilket är ditt favorit ämne?
Jag kan inte välja mellan SO och tyska, så båda två hamnar högt upp på listan.

Vilka hår produkter använder du?
Jag använder något schampo som Fructis eller Gliss, och om jag använder hårspray använder jag Bobbys.

Vad har du för mobil telefon?
Jag har en svart Sony Ericsson k770i-mobil.

Din favoritlåt med Håkan Hellström?
Känn ingen sorg för mig Göteborg är en favorit.

Använder du dig av Internet Explorer eller Mozilla Firefox?
Oftast Internet Explorer, men ibland vill jag titta hur bloggen ser ut i Mozilla Firefox också. Jag har alltså båda webbläsarna på datorn.

Tycker du om google translate-saken du har på din blogg?
Du menar översättningen? Mjo, jag har fått höra att endel tycker att den är bra - själv tycker jag att den är helt okej. Dock passar den inte min blogg så bra eftersom att jag använder konstiga uttryck som "mjo". Det blir lite knasigt då.

Hur kom du på ditt bloggnamn?
På en sida jag var medlem på höll alla på och typ "hei cheyen. Do er soet. Pos." och jag fick helt enkelt inspiration därifrån. Dessutom ville jag ha ett enkelt namn, precis som min förra blogg som hade namnet Loen. Jag tycker att jag passar ganska bra som cheyen också, jag har bra självförtroende och har båda fötterna på jorden.

Vilka andra sidor är du medlem på?
Gosupermodel, Bilddagboken, Emocore, Tuggummin, Gratisgodis, Gratisbio, Blip, Habbo, Dikta med mera.

Hur har bloggandet förändrat ditt liv?
Hur bloggandet har förändrat mitt liv? Hm, egentligen har det väl inte förändrat mitt liv så mycket alls. Eftersom att jag har valt att inte berätta för mina kompisar i verkligheten att jag bloggar har det inte förändrat så mycket. Om jag hade berättat det tror jag att jag hade fått mer publicitet, men jag tycker inte att min blogg angår dem. Men jag älskar bloggandet, även fast det tar ganska mycket tid - men det är värt det!

Ditt mål som bloggerska?
Just nu har jag inget mål. Jag har planer för hur jag ska utveckla min blogg när jag blir äldre, men det får jag ta då. Jag vill gärna gå ur grundskolan först.

Kan du inte ordna någon tävling?
Jag har funderat på det, men det är inte riktigt min stil. Kanske i framtiden.

Om du skulle bli en stor bloggerska, skulle du då anordna bloggträffar som tex Foki gör?
Jag skulle inte vilja ordna någon träff där jag står i centrum, men på något sätt skulle jag försöka få kontakt med mina läsare. Dock ingen bloggträff.

Favoritblogg och bloggar du läser?
Favoritbloggaren är Kenza. Andra bloggar jag läser är Foki, Blondinbella, Lolad, Missextra och självklart läser jag mina vänners bloggar.

Favoritgodis?
Choklad, men salt och surt godis kan också vara gott.

Vill du tatuera/pierca dig?
Jag har funderat på en industrial piercing, men tills vidare nöjer jag mig med vanliga öronhål.

Katt eller hund?
Den frågan är omöjlig, jag älskar båda djurarterna.

Drömresa?
Japan står högt upp på listan. Italien likaså.

Har du något bra skönhetstips?
Jag och skönhet är ingen bra kombination tillsammans. Men det är bra att dricka mycket vatten. Jag brukar dricka 3-4 glas vatten på kvällen innan jag går och lägger mig. (Då vaknar man bra på morgonen också av att man är kissnödig... Haha!)

FJORTISPOWER


Mobba mig inte för att jag är en fjortis... Gosh.

Man får jobba sig framåt

Ibland kan jag bli ganska irriterad när jag får frågan "oj, hur kan DU få så många besökare?". Även om jag då fått 50 besökare den dagen blir människor imponerade. Och ja, det är ganska härligt att få 225 besökare utan att göra någonting.
Jag har fått besökare som besökt mig i höstas, och sedan kommit in på min blogg av okänd anledning nu i vår. Då har jag fått kommentarer om "gosh vad du har förändrats" och "du har ju en riktigt stor blogg nu".

Jag har helt enkelt jobbat mig fram, lärt mig uppskatta varenda besökare. Jag har lagt ner mycket mer tid än många tror på att få bloggandet att gå hit med min vardag, samt skapa ett intressant ansikte utåt. Om jag hade varit provocerande och bråkat med andra människor skulle jag antagligen fått mycket mer besökare, men vad spelar det för roll? I'm just myself and I love it - For I'm just a ordinary girl.

Så såg det ut igår på statistiken.

Min blogg på engelska

Jag har börjat att blogga på engelska, lite smått bara. Ni kan hitta min blogg HÄR. Det är främst för att förbättra min engelska. Den kommer inte att handla om exakt samma saker som denna bloggen, så en god idé kan vara att läsa min blogg på engelska också. :)


BILDINLÄGG

Gomörron! (Dialekt...<3)

Jag vaknade ganska tidigt idag, men jag har inte orkat skriva någonting förrän nu. Jag har suttit och fixat med svaren på frågestunden, riktigt knepiga frågor ni ställde! Haha, frågestunder är bra - man lär känna sig själv och hittar nya för- och nackdelar med saker och ting. I love it!
Idag åt vi hackebackepotatis (min stavning är kanon). Jag tycker verkligen om hackebackspotatis, nomnom! Det är gott.


 






MITT DRÖMHÅR...


Min drömlugg. <3

Min drömfrisyr skulle vara långt, svepande mörkbrunt hår med tjock och fin lugg. Håret skulle vara glänsande och rakt utan att man ens var tvungen att använda plattång. Det skulle vara skönt att inte behöva tvätta eller borsta håret också. Eller så kunde Bobby's schampo och hårspray stå i badrummet nästa gång det är dags att duscha.

Hur skulle din drömfrisyr vara?

Färdigmixad kaka


Ni har väl inte glömt bort att jag har en frågestund? Aja, om ni inte har ställt en fråga än kan ni klicka HÄR för att komma till inlägget.
Just nu är en tårtmix inne i ugnen, det är skönt att slippa baka själv ibland. Dessutom brukar de bli helt okej. Man kan ju knappast misslyckas med att ta i 1½ deciliter vatten, 50 gram smör och in i ugnen - färdigt! (Om man inte ska ha glasyr på...)


FRÅGESTUND


SANDRA FOR'T DA LULZ JAH

Jag blev så sugen på en frågestund, haha. Fråga mig vad ni vill och jag svarar på frågorna senare idag eller imorgon! Fråga på, ingen fråga blir obesvarad! ;)


God morgon, gott folk

Jag gick upp vid halv nio idag, men jag har inte orkat blogga förrän nu. Jag tror att ni inte skulle kunna förstå vad jag skriver då. Mina meningsuppbyggnader blir minst sagt konstiga då, och massor med stavfel ska ni inte behöva stå ut med! Nej tack till att blogga 09:30 på morgonen.

Idag ska jag vara hemma och ta det lugnt. Sedan ska jag hjälpa mamma att laga höstgryta, mums! I eftermiddag kommer min ena bror och tittar på ishockey med oss, för han har inte den kanalen hemma. Det blir en relativt lugn dag som kommer att spenderas hemma. :)

MANNEN I DEN VITA HATTEN - COVER

Ibland älskar jag covers och ibland hatar jag det. Men den här covern blir aldrig fel, jag har lyssnat på den ganska länge. Killarna Richard, Felix, Stefan och Anton grejar det här kanon. Och med över 55000 visningar kan det väl inte bli bättre? :)

ÄH, KAN MAN ENS KALLA DET FÖR EN MATTELEKTION?

Hej!

Idag på morgonen hade niorna nationella prov i matte. Därför skulle vår vanliga mattelärare vara vakt på provet, så vi fick en viktarie. Vårt ordinarie klassrum var också upptaget, så fick vi sätta oss i smedjan och jobba. Det var smutsigt där, låg någonting brunt och någonting silvrigt på bänkarna. Vi hade inte heller miniräknare, pennvässare eller linjaler. Mina uträkningar känns lite halvbra efter den lektionen, hehe.

Sedan efter skolan som slutade 13:05 har jag varit med mamma och pappa och handlat, köpte FRIDA-tidningen. Nu sitter jag och läser bloggar - jag bloggar själv också, självklart! Bloggandet är ingenting jag skulle strunta i bara sådär. :)

38 days left to it's time to say good bye


Det skulle inte gå att göra om en bild normalt på mig och Sandra. Hon och jag är för konstiga för det, haha.

Om 38 dagar åker Paulina. Jag kommer sakna henne, Sandra också. Visserligen har Paulina och Sandra gjort en så otroligt fin sak åt mig, men det tänker jag inte nämna än. Jag tror jag råkade avslöja deras lilla projek dessutom, haha. Om jag får gissa tror jag att de har börjat på någonting nytt projekt, men jag vet inte. Jag vet bara att Sandra och Paulina är otroligt fina människor. De visar att de älskar mig på andra sätt än att säga "jag älskar dig".
Båda är internetvänner till mig. Det är de internetvänner jag har valt att visa mest i bloggen och som är med på det. Fina flickor, ohjamen!


Du var det bästa.

Jag saknar dig, mer och mer för varje dag. Jag vet inte ens vad som gick fel.

Eh, det här blir sista deprimerande inlägget på ett bra tag nu! Oroa er inte, I am not a heartbreaker.

Tumblr_kz55393j7c1qa4cp0o1_500_large
Bilden är från: http://weheartit.com/entry/1907546

 


DISKMÄSTAREN


Jag såg precis att jag var på plats 388 på Blogtoplist. Jag har gått från ingen placering till plats 388 på 2-3 dagar. Visserligen inte lika bra placering som jag hade i höstas, men aja.



Idag har det varit en jobbig skoldag. Jag känner mig jättetrött, hängig, har huvudvärk och är förkyld. På idrotten var jag inte alls delaktig, jag hade svårt att koncentrera mig. Jag var i en dimma och vaknade upp någon gång då och då av att någon ropade på mig. Idrottsläraren var på bra humör idag, så jag antar att han inte brydde sig så värst mycket. Ibland kan han börja skrika att man ska röra på sig mer, och det är lite jobbigt. Jag blir sur då och står ännu mer stilla.
Vi fick också reda på valen vi valt till elevens val. I första hand hade jag valt bild, i andra hand svenska och i tredje hand hemkunskap. Vad tror ni jag fick? Hemkunskap, såklart. Typiskt att nästan alla andra fick sitt första handsval och jag fick mitt tredje val. Jätteroligt att gå på utflykt och vara i skolköket. Aja, sådant är livet. Jag får väl visa upp mina kunskaper när det gäller diskning. Oh, really funny! :D





THERE'S A NEW LOVE IN TOWN

 

It's a new love in town, jag tycker det låter så fint. Jag älskar kärlek och städer - och på engelska kan det ju inte bli någonting annat än prima. Dock så ska jag försöka fixa till så att jag kan ladda upp större bilder på bloggen, 500 i bredd är inte alltid megatjusigt.

På tal om städer, vilken stad skulle ni helst vilja åka till? Jag skulle helst vilja till Tokyo, men annars ligger svenska Stockholm mig varmt om hjärtat! Dit ska jag nog resa i juni, och det ska bli toppen.


TREE

Jag vet inte vad jag ska göra med trädet än. Vi får se. Jag är lite sugen på att göra som en serie, det kanske blir till helgen! Kanske. :)


Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig.

25709_430079642984_616432984_5364494_7763525_n_large
I love you.

Jag bara sabbar allting. Jag trodde att du och jag skulle bli någonting mer, någonting mer än vänner. Men det verkar som om allting är förstört nu. Jag ångrar allting och det gör ont inom mig.


Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, o ingen annan stans


Jag ångrar det. Jag tänkte inte på att det jag gjorde var ett snedsteg. Det var inte menat så. Jag vill att du ska veta att jag älskar dig. Du har räddat mig så jävla mycket. Jag skulle lätt kunna säga att du har förändrat hela mitt liv genom att vara min vän. Innan jag räknade med dina vänner in i bilden.
Det var inte meningen, hata mig - du har all rätt till det. Jag gjorde ett enormt misstag.

korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är o du tog mig på fötter igen
tre ord o jag faller direkt, du o jag det bästa som har hänt
se mig i ögonen, de jag förstår nu
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet
förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där
en bra vän som fanns där ifrån början
du förlät mina fel o tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner

Glöm det. Jag kommer ändå aldrig visa det för honom.


OMVANDLA DITT SPRÅK TILL SVENSKA FÖR FJORTISAR

Jag hittade en rolig hemsida idag. Man skriver in en text, trycker på "gör om" och sedan blir det skrivet med fjortisspråk. Den är lite lik fjortisomvandlaren, fast här får man med "*ler*" och sådana uttryck också. Haha, jag älskar dessa hemsidor! Synd att det inte finns emoomvandlaren, för det finns inte va...?
Sidan kan ni hitta här.


KjAmar fråwhn er fjårtwiszhvän cheyen


Bröllopsinbjudningar

Det står mer och mer om bröllopet mellan Victoria och Daniel. Jag tycker att det är helt fantastiskt att kronprinsessan ska gifta sig. Om jag ser en artikel om dem läser jag genast den. Jag är alltså ganska intresserad och läste om det på Aftonbladets hemsida nu. Jag tycker att inbjudningarna är jättefina, vad tycker ni? :)









Källa:http://www.aftonbladet.se/brollopet/article6952457.ab

I'm walking in sunshine, wooho

Hej!

Idag har jag faktiskt gått till skolan i solsken, så rubriken stämmer faktiskt. Helt otroligt, eller hur? :)
Skoldagen idag var helt okej. På engelskan pratade vi om "my dreamschool". Vi diskuterade i grupper, jag sa inte så mycket. Det enda jag vill införa är "more days of the winterholiday". Alla andra ville införa att vi inte skulle ha några läxor, gå jättekorta skoldagar, ha idrott hela dagarna och god skolmat. Hur kommer samhället se ut om 10 år?
Jag monterade mitt broderi på syslöjden, det blev ganska bra. Det hamnade inte riktigt i mitten, men det spelar ingen roll. Jag kunde ju inte precis ändra på det heller när jag redan hade limmat fast det. Äsch, det gör ingenting. Jag har börjat på en väska nu istället, i mörkblått. Jag hoppas att den kommer bli snygg!
På NO:n fick jag tillbaka NO-provet vi hade innan påsklovet. Jag fick G på alla frågor förutom två stycken. På de frågorna fick jag G+ och VG-. Jag är nöjd, speciellt eftersom att NO inte är mitt bästa ämne! :)

Vad gör ni?


Äntligen hemma - vad trevligt traditionell jag är!

Hej!

Ikväll blir det Äntligen hemma, jag känner mig som en småbarnsförälder med stora renoveringsprojekt. Om vi räknar bort att jag inte är förälder, haha.¨

Äntligen hemma - hiss eller diss?


Hela goa gänget!


FAVORITMUSIK JUST NU

Mina favoritband/artister just nu är...
1. Markus Krunegård
2. Nomy
3. Kent
4. Hinder
5. The Beatles

Vilka är era favoriter? Kommentera och skriv! :)


MÖNSTRADE KLÄDER

Jag läste precis på Aftonbladet litegrann, och fann artikeln med färglatt och mönstrat mode. Jag tycker att det är jättefint, lite djuriskt sådär. Jag tycker att H&M har fina sommarkläder, samt Gina tricot och BikBok. På H&M finns det mycket mönstrade kläder som både är i min smak och inte i min smak, och på Gina tricot finns det randiga tröjor och roliga kjolar. BikBok är en blandning av Gina tricot och H&M, fast med bättre kvalité.

FRÅN H&M:



Chacha (eller hur är det fjortisarna säger?)

Jag måste bara säga en gång till att vädret är himla härligt. Jag vet att jag har sagt det ett antal gånger nu, så sista gången nu. Vädret är fantastiskt fint och soligt! Haha.

Idag har jag varit i skolan, var inte så mycket speciellt som hände idag. Sedan var jag och pappa på utvecklingssamtal. Det gick väldigt bra, läraren sa att jag skulle sträcka på mig hela tiden för att jag var så duktig, haha. Jag är faktiskt ganska nöjd själv, tummen upp! :)
Nu sitter jag och lyssnar på musik, det blir nog ett musiktips idag till er läsare! Eller kanske en Spotify-lista? Vi får se...


DARIN VS COLDPLAY


Vilken verision tycker ni är den bästa? Jag föredrar Coldplay's verision, för jag tycker att man får mer feeling med dem än med Darin. Men jag tycker ändå att det är modigt av Darin att han gjort en cover på denna kända låten, och får det att låta riktigt bra!



Godisägg

Idag var det skola igen efter påsklovet, easterholiday! Det var okej, ganska slapp dag. På tyskan hade vi någon ägglek då vi var i lag. Varje lag fick turas om att slå med en tärning, och varje nummer hörde ihop med ett verb. Sedan fick man verbet + ich, du, sie, er, es, wir, ihr, sie eller Sie och skulle böja det så att det passade ihop, tex "Ich schlafe". Laget satsade godisägg innan det slog tärningen, man fick satsa ett eller två. Sedan fick man skriva ner verbböjningen och om man hade rätt fick man tillbaka sina godisägg + ett eller två till (beroende på hur många man hade satsat). Om laget hade skrivit fel blev det av med ägget det satsat. Sedan fick varje lag godisarna, mums! Chokladägg är jättebra, och snälla tyskalärare också! Jag tycker vi borde leka den leken varje lektion, vilket några andra i tyskagruppen också tycker - men problemet är att i nian skulle vi antagligen rulla ut från lektionerna. Haha, fick mig ett gott skratt när jag tänkte på oss rullande åt från tyskan. ;)

Vädret är verkligen härligt ute nu, tycker ni inte? Det ska tydligen vara sol hela veckan, låter härligt. Om två månader minus två dagar är det skolavslutning, 10 juni. Det är just i den perioden som det brukar regna mycket... Toppen! Jag hatar regniga och mörka skolavslutningar, är det inte på skolavslutningar som man ska dansa runt i gula klänningar och blommor i håret?!? Nej, nej - så firar jag inte att ännu ett skolår är över. Jag klär mig mycket hellre i bästa klänningen (jag brukar planera det max två dagar innan avslutningen) och går ifrån kyrkan så fort jag kan. Avslutningar är inte så kul, vad ska man säga till sina klasskompisar och lärarna egentligen? "Tack för ännu en underbar termin med dig, min vän" och en puss på kinden kanske? Jag är verkligen glad för att det inte går omkring så nuförtiden.

När skolan börjar igen blir det sämre uppdatering. Jag försöker att uppdatera så mycket som jag hinner med och orkar med, naturligtvis. Jag tror att det kommer bli mycket musiktips nu. Vår/sommar och musik är en bra blandning. Jag lyssnar ofta på Håkan Hellström, Kent och Markus Krunegård på våren och sommaren. Förra året var nog kräm (så nära får ingen gå) med Kent sommarens låt enligt mig.


Sandra

Endel av er läsare har undrat hur Sandra ser ut. Jag frågade Sandra om jag fick lägga ut en bild på henne, och då skickade hon den här till mig. Sandra kan (och får) tyvärr inte visa hela sitt ansikte, pågrund av en sak. Men hon är jättesöt, älska hennes hår och läppar. Ögonen är också awesome, men de får inte ni se. Just me, haha. Her eyes are a secret. ;) Nej, det här är en blogg på svenska faktiskt!




FJORTIS-QUIZ


Vill du också göra testet? Tryck på bilden så kommer du dit!

Jag förstår förresten inte riktigt meningen med "Du är inte en fjortis och det är dina kompisar säkert glada för!". Mina kompisar uppskattar mig för den jag är, och ifall de inte tyckte om mig skulle jag antagligen inte umgås med dem? Man ska inte döma människor efter utseendet, alla fjortisar/fashion core-brudar/boys är alla fina. Jag skulle inte ha någonting emot att vara vän med någon fjortis. "Bah" och "ew" är charmigt.

STOCKHOLM 4-5/6

Ja, äntligen är resan inbokad! 4-5 juni ska jag till Stockholm med min familj, woho! Jippie! Jag älskar verkligen Stockholm, att resa och att bo på hotell, självklart. Vardagslyx är bra.

Har ni varit ute mycket i solen nu? Det är jätteskönt ute, jag tappar blogglusten lite när man lika gärna kan gå ut i solen och ha det skönt. Men jag ska försöka blogga på, jag kommer ju inte precis att lägga ner bloggen. Lovar det. :)

MARKUS KRUNEGÅRD


Jag älskar Markus Krunegårds musik. Hans låtar är fantastiska, jag blir aldrig mätt på honom.

...


Det är mycket.

Flintis?

Jag ska ta och rensa bland mina bilder på datorn nu, tänkte visa er oredan.



(klicka på bilden för större storlek)


LÄSA

Jag ska läsa nu, vet inte riktigt vad det blir. "Sista chansen" kanske, eller "Linas kvällsbok". Jag har visserligen läst båda böckerna innan, men lånade dem från biblioteket så... Jag vet ju att de är bra. :) Jag skulle ju knappast läsa någon bok jag inte gillar igen.

Samtal mellan mig och pappa innan:
Jag: Hur många ormar finns det per hektar?
Pappa: Jag vet inte, det finns nog inte så många.
Jag: Ew, hur stort är en hektar?
Pappa: 100x100
Jag: Mamma sa att det var 1000x1000, men hon var nog inte så säker.
Pappa: Haha, nej det kan det inte vara.
Jag: Men hur många ormar finns det?
Pappa: Jag vet inte, men vi får ju tänka att det inte finns överallt heller. Det beror ju på naturen.
Jag: Mamma sa att det inte fanns inne i Stockholm typ.
Pappa: Jomen, det finns det ju. Det finns ju natur i Stockholm också.
Jag: Men euw, vart ska jag bo när jag är vuxen om det finns ormar överallt?


Det finns inga ord, inga känslor och inga minnen kvar. Allt är svart på vitt nu.

Ja, det här är min musiklista på www.emocore.se:
30 Seconds To Mars,  A Camp ,  A Day To Remember,  A Vain Attempt,  Adam Lambert,  Adam Tensta,  Alice in Videoland,  All That Remains,  All Time Low,  Alphabeat,  Alphaville,  Aly and AJ,  Amanda Jenssen,  Amy MacDonald ,  An Cafe,  Arctic Monkeys,  Ashlee Simpson,  Asta Kask,  Augustifamiljen,  Avril Lavigne,  BassHunter,  Belle & Sebastian,  Beyoncé,  Black Eyed Peas,  Blood On The Dancefloor,  Bo Kaspers Orkester,  Bring Me The Horizon,  Broder Daniel,  Bullet for My Valentine,  BWO,  Calle Kristiansson,  Chemical Vocation,  Cher,  Christina Aguilera,  Cinema Bizarre,  Coldplay,  Culture Club ,  Cute Is What We Aim For,  Daniel Gilbert,  Dead By April,  Death Cab for Cutie,  Don McLean,  Drop Dead, Gorgeous,  Ebba Grön,  Efterklang,  Eldkvarn,  Eleanor McEvoy,  EMD,  Erik Grönwall,  Erik Hassle,  Erik Linder,  Eskobar,  Europe,  Evanescence,  Everclear,  Fall Out Boy,  Gackt,  Gasoline,  Green Day,  Guns N´ Roses,  Gyllene Tider,  Hardcore Superstar,  Heartache Avenue,  Hello Saferide,  Hello, Astronaut ,  Hellogoodbye,  Heyhihello,  Hinder,  Hoobastank,  Håkan Hellström,  I'm From Barcelona,  Im from Barcelona ,  In Flames,  Jason Mraz,  Job For A Cowboy,  Johan Badh,  Jupiter Lander,  Justin Timberlake,  Kapten Röd,  Kelly Clarkson,  Kent,  Kill Hannah,  Killerpilze,  Kristian Anttila,  Laakso,  Lars Winnerbäck,  Laser Inc,  Lil Mama ,  Lillasyster,  Linkin park,  Lykke Li,  Malte X ,  Mando Diao,  Markus Krunegård,  Maroon 5,  Martin Stenmarck,  MaryJet,  Maskinen,  Melody Club,  Metallica,  Metro Station,  MGMT,  Michael Jackson,  MIKA,  Miss Li,  My Chemical Romance,  Måns Zelmerlöw ,  Nelly Furtado,  Nevershoutnever!,  Neverstore,  Nickelback,  Nightwish,  No Doubt,  OK Go,  Outkast,  Owl City ,  Pain of Salvation,  Panic At The Disco,  Papa Roach,  Paramore,  Paus,  Petter,  Pink,  Poison,  Queen,  Ramones,  Red Hot Chili Peppers,  Rise Against,  Roxette,  Salem Al Fakir,  Santigold ,  Santogold,  Shapes of Desire,  Shout Out Louds,  Simple Plan,  Snow Patrol,  Sofijah,  Story of the Year,  Sugarplum Fairy,  Sum 41,  Sunrise Avenue,  Superchick,  System of a Down,  Säkert!,  Takida,  The Beatles,  The Breeze The Breath,  The Cardigans,  The Clash,  The Hives,  The killers,  The Kooks,  The Rolling Stones,  The Sounds,  The Strokes,  The Turtles ,  The used,  The Veronicas,  The White Stripes,  Thursday,  Timbaland,  Timbuktu,  Timo Räisänen,  Tokio Hotel,  Tomas Ledin ,  Totalt Diskbråck,  Totalt Jävla Mörker,  U2,  Veronica Maggio,  WE CAME AS ROMANS,  X-Japan,  Xscape,  Yellowcard,  You Me At Six,  [ingenting]

Publicitet

Jag har precis raderat mitt konto på Kamrat och tänkte skriva ett inlägg om hur jag ser på publicitet.

Publicitet kan vara en rolig sak, men det finns både bra och dålig publicitet. Jag vill gärna inte synas så mycket, det är inte det jag har min blogg för. Jag vill inte bli Sveriges mest kända bloggerska, jag bloggar för att det är roligt. Men däremot föredrar jag positiv publicitet framför negativ publicitet - vilket jag tycker att alla ska tänka på!
Hur roligt är det egentligen att posera halvnaken i trosor och en minimal topp? Skulle du vilja blogga om hur berusad du blev på en festkväll, hur dyr och fin din mascara är, vilka rika vänner du har och att du är världens snyggaste människa? Om du gör det kommer du garanterat att få publicitet, folk gillar att läsa om det. Jag tycker också om det, jag är ingen ängel. Men hur roligt är det egentligen med negativ publicitet?

Sedan handlar det ju också om vem du är. Om du är en politiker får du ju räkna med publicitet - även om det är bra eller dålig sådan - det ingår ju i jobbet. Själv kan jag ju själv välja hur mycket jag vill visa mig, jag laddar ju nästan aldrig upp bilder på mig längre. Detta är för att jag inte trivs med att andra ska titta på mig - det är ju ändå texten som är viktigast. Plus att min blogg inte är någon "100 bilder om dygnet"-blogg. Tyvärr/jippie.


Min nya frisyr


47 DAGAR KVAR.

Paulina, nu är det 47 dagar kvar tills flytten. Jag kommer sakna dig otroligt mycket, vännen.
24 dagar kvar i april. 23 dagar kvar i maj.
24+23=40+7=47

Du ska veta att ingen kommer få ta din plats.

Idag har jag varit väldigt tråkig när det gäller bloggandet, känner jag. Men så är det just nu. Jag prioriterar påsklov och Paulina. De två P:na. Sedan kommer jag prioritera skola och Paulina. Och när Paulina har flyttat kommer jag att prioritera allt som gör mig lycklig. För annars kommer jag antagligen börja storgrina. Buhä.

Old Lock
Nyckeln till ditt hjärta.

Jösses vilken vinstkväll!

Kvällen igår var underbar, innebandy och MAIS är med i SSL igen! Kan det bli mycket bättre? KAIS Mora förlorde och MAIS vann, helt fantastiskt. Dock var sittplatsen inte lika fantastisk, personerna runt omkring mig var väl sådana som jag inte alls ville sitta bredvid, men vad skulle jag göra? "Jag satt här först, stick!" Riktigt så mycket dramaqueen är jag faktiskt inte, även om jag är det lilla extra och är värd det extra. MAIS äger ut er.

INNEBANDY

Snart är det innebandymatch, bättre uppdatering imorgon! Jag är klädd i blått för er!

Hjälp?



Nu är det så att jag behöver er hjälp.
Jag ska göra en ny bloggdesign, dock vet jag inte exakt när den ska vara klar. Jag vill att den ska kännas fräsch, enkel och cool, men samtidigt inte för avancerad. Den här bloggdesignen har jag ändå suttit med länge nog, haha. Hur jag nu orkade det kan vi diskutera.

Vilka färger är fina? Röd/blå/grön/gul/rosa/svart/vitt?
Vad tycker ni är ett måste på bloggar? Klocka/meny/snygg design/google translate?
Thaaaankz dude!

Love


Jag vet inte riktigt hur jag kom på in kärlek, love. Jag satt helt enkelt och tänkte på alla människor jag älskar, alla jag tycker om och alla som betyder mycket för mig. Det är många, endel vill jag inte nämna i bloggen dock. Men imorgon kommer Paulina hem och det är en av dem jag vill nämna. Jag blir alltid jätteglad när någon av mina vänner kommer hem. Det ska bli roligt att höra hur Paulina har haft det.

HITTA DEN SANNA VÄGEN FRAMÅT - OCH DU KOMMER NÅ DITT MÅL

Mitt blogghumör idag är ungefär lika med noll, haha. Men endel dagar är det så, det är bara att stå ut och försöka verka glad och positiv. Det är ju ändå söndag och påskdagen, så jag har faktiskt all rätt att ta det lite lugnt! Dessutom har det inte hänt så mycket idag, ska till mormor och morfar senare. Jag tror att jag och mamma skulle cykla dit, mysigt! Annars har jag läst, ätit godis och gjort pastasallad idag. Ikväll ska spela bingolotto också, det
är roligt!


Värme, promenad, lukten av grillning, skaldjur, familjen - påskafton.

Orden i rubriken beskriver min påskafton ganska bra.

Snart ska jag, mamma och pappa äta skaldjur - havskräftor och räkor! Havskräftorna köpte vi på torget i Jönköping och räkorna är frysta räkor som vi tar upp. Jag tycker räkorna är jättegoda! :) Med alkoholfri cider och vitlöksbaguetter till blir det en perfekt kvällsmat! Avokado skulle visserligen vara gott till, men det har vi inte hemma.
Innan drog jag på mig min skinnjacka från förra året och gick ut med mamma på en promenad. Först gav vi min kanin fem stycken morotsdrops, någon sorts kaningodis vi köpte idag. Min kanin verkade gilla godisarna, så tummen upp! Vi köpte jordgubbsdrops också, det verkar spännande. För min kanin som firar sin 4-års dag idag, grattis! (Klart att hon läser det här).



Sanningen om Paulina


Jag tror att både jag och Paulina tycker det är bättre att tala om sanningen än att dölja någonting och sprida falska rykten. Dessutom är Paulina själv mycket för att tala om sanningen, så... Nu ska ni få höra sanningen, dock vet jag inte om alla detaljer och kan tyvärr inte fråga Paulina eftersom att hon är i USA.

Paulinas föräldrar dog när hon var liten i en bilolycka. Hon var mellan 1-3 år , vet inte exakt. Paulina hamnade hos flera fosterfamiljer. Hon mådde aldrig bra. När hon var 11 år skar hon sig för första gången. Hon försökte ta livet av sig flera gånger, genom tabletter och att skära sig. När Paulina var 12 år hamnade hon på ett behandlingshem. Hon var där i cirka 2 år, men kom ut i slutet av december 2009.

Hur lärde jag känna Paulina? Jag hade en internetkompis som hamnade på samma behandlingshem som Paulina, och Paulina och den här tjejen blev vänner. Jag och Paulina blev ganska snabbt vänner, och jag följde Paulinas utveckling från "sjuk" till "frisk" (jag kom inte på några bättre uttryck).

Jag kan inte allting i detalj, men jag ska fråga Paulina om hon har lust att berätta sin historia, och det är jag 99% säker på att hon kommer vilja göra. I fortsättningen vill jag inte ha mer sådana här kommentarer om mina vänner, och som ni säkert förstår kommer inte denna kommentaren att bli godkänd. Mina vänner har egentligen inte någonting med bloggen att göra. Kommentera hellre på Paulinas egna blogg www.usapaulina.blogg.se om ni vill veta någonting om henne. Jag är inte Paulinas assistent.

Mitt rufs

Jag känner egentligen för att göra ett speciellt inlägg till väldigt många just nu, men eftersom att Paulina är i USA just nu och nog ser det här inlägget på måndag blir det en trevlig suprise till henne.
Paulina, glad påsk! Jag sitter med en hård klump i magen och känner att någonting fattas. Vi har pratat om det här så länge, påsken. Att du ska ha en lycklig påsk. Jag hoppas att du kommer hem glad och lycklig - för om du är lycklig är jag också det!
Det här är din första påsk, Paulina. Din första påsk på egna ben. Din första påsk då du inte är på behandlingshem, hos någon fosterfamilj eller mår dåligt (förhoppningsvis?). Jag saknar dig, Paulina. Du är en äkta, fin vän. Till hösten kommer jag sakna dig ännu mera...<3
  


Djuriska tischor


99 kr/styck, gina tricot.

Kläder med inspiration från naturen är både fint och klassiskt. Leopardmönstrade tights, zebrarandiga tröjor och tigertryck har vi redan sett mycket av - men de har tischorna slår allt. Jag var inne på Gina tricot idag faktiskt, och såg dessa fina t-shirtar! Min personliga favorit är t-shirten med pandan och texten I ♥ Tokyo. Jag skulle matcha den med jeansleggins i något mörkare färg, gärna med slitningar och en skinnjacka.


Glad påsk!

Idag är det påskafton, glad påsk till er från Cheyen! Hur har er dag varit? Min dag har varit fantastisk, fint väder, god mat och shopping! Mums!

På morgonen letade jag ägg, fick fyra stycken med godis och lotter i. Toppen! Sedan åkte vi till min ena bror och lämnade ett påskägg och en annan sak, och sedan åkte jag, pappa och mamma till Jönköping. Där gick vi på torget lite, sedan åkte vi till IKEA och efter det in till centrum. Det var massor av utklädda barn där, hihi vad sött! Det gick runt vuxna häxor också och pratade med barnen. På eftermiddagen var Amy Diamond där också, men jag lyssnade inte. Men det var en hel del där och hörde på henne. Hennes nya album är ganska bra. :) Inte riktigt min style, but whatever? Amy är tider det.
Vi åt också på Jensens, gott! Till efterrätt åt jag och mamma chokladmousse, jag älskar verkligen det! Jensens är mysigt, det är så bra stämning där.

Innan vi åkte hem handlade vi på Maxi, inte så mycket handling idag eftersom att vi handlade i fredags. Sedan åkte vi hem, jättevarmt väder. Det var 12 plusgrader och solen skiner. Vi såg massor med raggare och deras bilar vid VIP också, kul! Påsken är en bra, avslappnad högtid. I ♥ it!
Nu sitter jag vid datorn och mumsar godis, mums. Jag funderar på att spela lite Band hero-trummor senare, får se om det blir så.

Ha en fortsatt bra dag!

Inte vilken vanlig fredag som helst - utan långfredagen.

Tjohojsan! (nytt uttryck)

Idag har varit en bra långfredag. Jag gick upp vid 08:30 ungefär, och på förmiddagen läste jag lite, hjälpte mamma att baka budapestlängd och gick ut på en promenad. Sedan har det mest varit lugnt, mormor, morfar och min bror var här också. Nu sitter jag och äter lite godis. ^^


OCH VAD ÄR DETTA?!?


Vad föreställer bilden? Jag kommer antagligen att använda den till en sak på gosupermodel, om det hela fungerar. Det återstår att se... Lista ut vad bilden föreställer och du får en länkning till din blogg!

Every rose has its thorn



Denna låten är härlig, den finns med på Band Hero.


We both lie silently still
in the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

Chorus:
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Yeah it does

I listen to her favorite song
playing on the radio
Hear the DJ say loves a game of easy come and
easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know that you'd be here right now
If I could have let you know somehow
I guess

Chorus

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like the knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar remains

Solo

I know I could have saved our love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

But now I hear you found somebody new
and that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess


Vilken tvättäkta diva jag har blivit, minsann.


Mitt hår är verkligen fint på den här bilden! Jag ser helt fantastisk ut.
I love it.

TYP FREDAG?

Jag: Vafan är det för dag idag?
Sandra: Skärtorsdan
Jag: Men för helvete, vilken dag är det?
Sandra: SkärTORSDAGEN
Jag: Men vilka veckodag menar jag?
Sandra: SkärTORSDAGEN är ALLTID på en TORSDAG, det är JUST PRECIS DÄRFÖR den heter så.
Jag: Åh.

Just nu ligger jag på den allra lägsta intelligensnivån, finally!


1:a april

Hej!

Idag har dagen varit halvbra, jag mår inte riktigt bra pågrund av några anledningar. Dock är det ingenting som ni behöver veta om, det är bara några människor jag blir så arg på. Jag försöker att kontrollera min ilska, men i det här fallet känns det som att det är på gränsen... Plus att jag är orolig för en person som jag tycker väldigt mycket om. En person som har gjort mig till en bättre människa.
Över till någonting roligare nu - jag har faktiskt påsklov! Det är helt otroligt att det är skärtorsdagen idag, och imorgon är det långfredagen. Jag tycker det är skönt att min familj inte åker några längre resor över påsk, det brukar vara mycket trafik ute på vägarna då. Den trafiken vill jag helst undvika...

Teatern idag på tyskan gick inte så bra, men jag gjorde så gott jag kunde. (Det som står längre upp i inlägget är en av anledningarna). NO-provet tror jag gick okej, hoppas det. På badet körde vi någon kombination av poker och rysk roulette, där man drog ett kort och sedan fick man en uppgift att göra. Idrottsläraren berömde mina armhävningar, helt otroligt! Men det kändes verkligen fånigt att ligga på golvet i simhallen och göra situps och armhävningar, haha! Jag fick koka kaffe under vattnet också, det är roligt. Jag gjorde tummen upp åt idrottsläraren när jag drog det kortet, haha!
På EPA:n fortsatte vi att se på 2012, vi har bara en kvart kvar nu. Har ni sett filmen? Vad tyckte ni om den? Jag tyckte den var aningen overklig, men specialeffekterna är riktigt häftiga. Den är lite sorglig, men bra! Jag längtar efter att se slutet.



Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.