Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

det är så en människa ska va'

Varför förlita sig på en mänsklig filur

Med kött och ben

huvud och signatur

ursprungligen från Flen

Om jag vore du skulle jag skicka denna människa direkt med retur

 

Tjock eller smal

Det är så en människa ska va'

Huvud som en val

Skickad med flyg direkt från USA

Mätbar med en linjal

 

Det är så en människa ska va'


tvångstankarna

Jag ville inte se världen

jag blundade för att slippa se dimma

mina förfäder hade krigat färdigt med svärden

när jag var i vattnet var det enda jag kunde göra att simma

jag ville inte dö än

 

Jag ser mig själv i ett rum utan dörrar och fönster

jag måste lära mig att kontrollera mina tvångstankar

det är ett jävligt beteendemönster

för mitt huvud högt bankar

jag vill slippa allt

 

 

26 juli 2010


strunt

Hemma från Sälen nu. Var bra där.

Ska fan sluta bry mig om er. Ni är bara egoistiska, jobbiga människor som jag klarar mig utan. Varför ska jag bry mig om två människor som bara sårar mig?

seriösa cheyen

Jag tänkte visa upp lite bilder. Jag har ganska många bilder just nu, som jag inte har visat för er. Aja, kan väl lika gärna visa er lite bilder när jag har några minuter över. (Fin inställning, Cheyen!)
Njut... Över att jag är så seriös.


Snyggingen gör det igen...


...Och igen.


Rött läppstift och en fejkpiercing. Faaaan vad snygg jag var.


Mössan är awesome.


Hej, jag har nya glasögon och är snygg.


Blek tjej på vintern/våren 2010 i en röd, fin tröja. (Mitt hår har växt lite sedan dess. <3)


klad_poppare_chey_f13. Bilden togs i februari 2010 då jag var en fail-poppare.


JAG HAR EN BLOGG!1!1!1!1!1!1! OFTA LIKSSS


Ibland är livet inte klart, det är suddigt.


Gymnastik, höga knän! (Snarare "jag lyfter på mitt ben för att visa upp byxorna)


Jag försöker få mitt ben att se längre ut.


Alldeles för mycket prylar. <3


Vi kommer aldrig bli som dom från stan

Här sitter jag igen, efter ett besök på Godisfabriken där jag och mamma köpte godis som vi ska ha med oss på resan. Vi köpte glass också, en kula för 15 kr. Kulorna är enorma. Jag tog melonsmak på min och mamma ägglikör.
Imorgon blir det att packa. Jag tycker att det blir helt okej, bara det inte blir så där stressigt. Stress är svårt för mig att hantera, blir oftast illamående och får huvudvärk. Ibland får jag ont i magen också. Jag försöker att undvika stress så mycket det går, men det går ju inte alltid.

Ni får lite bilder senare. Det blir väl roligt?


Hårklumpar med en grå baksida

Jag rensade min hårborste på hår idag. Jag drog bort ett centimeter tjockt lager av hår, en hårklump. På ena sidan var det helt grått av damm. Trevligt, trevligt! Ett tag funderade jag på att spara allt mitt hår från hårbortsten, tvätta det med schampo och reda ut trasslet. Sedan tänkte jag göra håret till löshår, kanske klippa det till en lugg eller knyta en rosett av det. Dock jag har jag inga planer på det nu...


cheyen in the happyland

Jag känner mig bitchig idag. Är det bara jag som använder det ordet med en positiv innebörd? Jag är gärna en bitch, det är sådan jag är. Jag brukar få min hjärna fylld med tankar när jag sitter och lyssnar på musik. Det är en av anledningarna till att jag älskar musik. Allting blir kravlöst, obetydligt när jag har musik i öronen.

Det här känns också kravlöst nu - men det kan jag säga att det inte gjorde för ett år sedan. Jag har inga krav på mig, det är bara jag som läser mina obetydliga inlägg och jag bara skriver. Men jag saknar kommentarerna, så det ska bli skönt att öppna upp bloggen i mitten av augusti. Om jag orkar hålla mig så länge... Dream on.

Jag vet inte om jag är lycklig eller olycklig, men det spelar ingen roll idag. Jag har en vän som jag chattar med på MSN - ja, jag hatar MSN men det är inte mitt fel att alla andra tycker om det och tvingar mig att logga in och chatta med dem, och förresten var vi tvugna att prata om lite saker som inte går att prata om på gosupermodel - och denna vännen gör mig riktigt gladklad. Vi är aso_heeElt_randÅÅÅÅÅÅm men jag är glad och det är bra.

Happyland.

And the reason is you

Jag sitter och lyssnar på musik, just nu The reason med Hoobastank. Den låten får mig att tänka på en vän till mig, en vän som skickade den låten till mig och sa att jag skulle minnas henne så. Det var för mer än ett år sedan, men jag saknar fortfarande vår vänskap - den är inte lika stark längre och jag vet inte var jag har henne någonstans. Men vi är väl... Kompisar, antar jag. :)

På söndag blir det semester, underbart! Idag ska jag till biblioteket med mamma, men det öppnar inte förrän klockan 12:00 så jag hinner sitta vid datorn lite till. Blir nog att vi köper glass också, mums! Sedan när vi kommer hem därifrån ska vi göra pizza och äta. Hemmagjord pizza är så gött!

Jag kommer inte skriva ut på bloggen vilket hotell jag ska bo på och så vidare, men på lördag kommer ni få veta vart jag ska åka någonstans. Spännande?

Foto och redigering: Jag själv Modell: Jag



Jag önskar att jag kunde stanna tiden.

Cheyen & Sandra (nej, vi har inte träffats IRL än men det finns en sak som heter markera, kopiera och klistra in.)

 


Allt det svåra

Jag kom på en sak som jag hatar innan. Jag hatar när människor går runt problemen, försöker undvika allt det svåra. Jag hatar det.
Varför undvika allt det svåra? Tänk på alla föräldrar som undviker att tala om problemen med sina barn. Jag tycker att det är bättre när föräldrarna talar om för barnen hur det är - "vi kanske har dåligt med pengar just nu, men vi kan ha roligt ändå". Barnen förstår ju att någonting är fel om familjen inte går till badhuset varje fredag som vanligt.

Om man tar tag i problemen och sitt liv, då är man stark. Det är de människorna som är starkast. Jag beundrar de människorna.


emåååhet bloggar om en attention whore

Jag sitter och gråter för att jag är så rörd över Sandras mejl. Death Cab For Cutie spelas på Spotify och jag funderar på om jag ska lyssna klart på den låten jag lyssnar på, eller byta till Kent. Okej, Kent - för Kent får mig att tänka på Sandra. Hon älskar Kent. Vi vill gå på en konsert med dem tillsammans.

Okej, jag ska skriva en hälsning till Sandra också. Hon är en attention whore, tro det eller ej. Även fast jag hatar dig när du skriver sÅÅÅÅÅhÄÄäääRrrr älskar jag hela dig.
Du gör mig hel.

Man kan inte vara bra på allting.

Jag sitter och försöker designa på gosupermodel, men det blir inte som jag tänkt mig. Jag har idéer, men jag misslyckas alltid med skuggningen och den är ju viktigast. Suck, övning ger färdighet som man brukar säga. Dock tycker jag inte ens att det är så kul att designa... Man kan inte vara bra på allting. :)
Det var åska ute innan i några timmar, blixtrar och höga smällar. Jag och mamma städade bort gamla VHS-filmer och videon, haha. Sedan åt vi glass och jordgubbar.


billigt är alltid bra

Var med mamma på hennes jobb idag och sedan var vi på stan och shoppade för våra presentkort - 603 kr på H&M, typ 11 plagg, schampo och deo - vi betalade 3 kr för det! Billigt och bra...<3

"Skulle inte du bli blondin?"

Jag har många kommentarer med frågor... Men oftast orkar jag inte svara på frågorna i kommentarerna och mejlen. Jag kan lika gärna göra det nu.

Om du skapade en ny blogg, vad skulle den heta?
Jag vet inte, jag brukar ta sådant den dagen det kommer. Men okej -  några idéer har jag - men de håller jag för mig själv än så länge. Tror du att jag kommer skaffa en ny blogg, förresten?

Har du blivit igenkänd på stan någon gång?
Ja, det har jag blivit kanske...3-4 gånger. Jag tycker det är jätteroligt - ni får gärna hälsa om ni ser mig på stan! Hellre det än att ni glor på mig som att jag är en utomjording. ;)

Var handlar du kläder?
Hm, olika. Jag gillar att handla på H&M, Gina tricot, BikBok, Lager 157, Ullared, Stadium med mera.

Är du ärlig i din blogg?
Ja, det får jag nog ändå säga att jag är. Dock visar bara min blogg några procent av vem jag är i verkliga livet, så jag tycker inte att ni ska hänga upp er på att jag är en blåst redhead, för det stämmer verkligen inte! IRL är jag ganska smart faktiskt, haha.

Skulle inte du bli blondin?
...Blondin? Haha, det hoppas jag inte att jag skrivit. Hur som helst var det säkert ett skämt i sådana fall, så... Glöm det.

Varför har du en massa gosedjur i din säng?
Hur vet du ens att det är mitt rum?

Ni skickar så konstiga frågor, haha. Speciellt den där om att jag skulle bli blond. ;p Men de här frågorna var ju gamla också.


rÄdigering som vissa säger

Okej. Här är cheyen som har sagt att redigerade bilder är fånigt, att man måste kunna visa upp sig själv och så vidare. Bäst jag ger er en förklaring illa kvickt.
Jag har visat många oredigerade bilder på mig själv, titta tillbaka i arkivet så ser ni. Jag har visat er bilder som inte alls är fina - bilder från dagar då jag varit sjuk och så vidare.

Jag skulle inte vilja redigera mina läppar och ögon större, inte ens näsan mindre. Det enda jag vill är att ha ett fräscht yttre, och det skapar jag på en del bilder genom att redigera bort finnar, mörka ringar under ögonen, rynkar o.s.v. Jag menar - ni vet ju att jag inte är den perfekta, sockersöta cheyen. Så varför är det här så konstigt...?

Säkert sex med kondom

Jag gjorde bilden nedanför nyss. Jag ville få fram ett budskap som hade med sex att göra, och då tänkte jag på kondomer. Texten blev inte klockren, men den kan jag alltid ändra på senare.

Jag är oskuld. Det är svårt att veta när och hur jag kommer bli av med oskulden - men om inte killen vill använda kondom, då tycker jag att han kan dra åt helvete ärligt talat. Kondom ska're va - ingen kondom utan sex.

Vad tycker ni om bilden?

 


avslappning på ett helt nytt sätt.

Det är skönt att blogga. Avslappnande, på något vis. Jag vet att jag duger. Designen på bloggen är fin, jag är en inbiten bloggerska och jag har inte skapat skandalbråk. Bra.
Jag vill bli stor. Nej, inte på längden. Jag vill bli en stor bloggerska. Om jag är en av de femtio största bloggarna skulle jag vara nöjd. Mer än nöjd, snarare tillfredställd. Mm, så skulle det vara.


"Eh, det här blev ju random"

Jag sitter och lyssnar på musik, Kent och sådant. Tänker på hur underbart höstlovet (skrev hästlovet först) kommer bli ifall allting blir som jag vill. Jag hoppas på att åka till Stockholm, bo hos Sandra. Då kommer jag nog också att träffa Adrian, aie-Elin och Andreas. Om inte jag kan åka till Stockholm kommer Sandra antagligen till mig, och då ska hon få träffa på Emmis. Jag tycker att båda alternativen låter bra. Helst vill jag till Sthlm och träffa Adrian också, men han kanske kan komma till mig på jullovet typ.
Ibland när jag tänker på dessa personer känner jag att jag har allt i livet. Jag behöver inte pengar - jag behöver människorna som jag älskar. Sandra är en av de mest underbara människorna jag känner, hon är uppmuntrande, rolig och... Jag älskar henne. Hon är min.

Eh, det här blev ju random.

DANSA MED NÅGON SOM DU ÄLSKAR


Älskar bilden. ♥

Framtidens hårda tider

Jag saknar skolan lite. Ska hur som helst försöka sätta tydliga mål för vilka betyg jag vill uppnå, vad jag ska förbättra och vad jag ska tänka på.

Dessa betygen vill jag ha när jag slutar nionde klass:
Matematik: VG, skulle bli glad för ett MVG.
Engelska: Jag är glad om jag har G, men VG skulle vara super. Fast det kräver hårt arbete två år framåt...
Svenska: MVG
Tyska: MVG känns ganska rimligt ifall jag fortsätter kämpa på.
Spanska/franska (om jag nu får det): VG, kanske?
Samhällsorienterande ämnen: VG-MVG
Naturorienterande ämnen: VG
Idrott och Hälsa: G-VG (Kan nog bara förvänta mig G dock om jag inte kämpar mer...)
Hem och konsumentkunskap: VG vore schyst.
Bild: G-VG
Slöjd: G-VG
Musik: G-VG

Mål i skolan:

Arbeta bättre på lektionerna.
Försöka plugga på håltimmar/raster bättre.
Börja plugga inför prov tidigare än en dag innan.
Sortera upp tyskan och engelskan på glosboken.se så att jag hittar bättre.
Öva upp mitt engelska uttal och försöka att tala och skriva på engelska så mycket som möjligt.



Artweaver.

I dancing with myself tonight






Bilderna är gjorda i Artweaver.

Sandra in Artweaver


Jag målade Sandra i Artweaver 1.0 innan. Jag tänkte testa det programmet, och det var ganska roligt och lätthanterat faktiskt. :) Bilden ovanför är dock ganska slarvigt gjord, jag testade mest penslarna. :) Bra program!

Jag ska verkligen komma igång med bloggandet igen, när skolan börjar blir det nog enklare.

jkpg

Idag var jag och mamma i Jönköping, jättetrevlig dag! Vi åt på Wook och co., shoppade och hade en toppendag! :)

Varför vara seriös när man kan vara oseriös? [bild]



Back on track

Storbloggaren är tillbaka! Haha, jag vill faktiskt bara skriva av mig.

Imorgon ska kanske jag och mamma till Jönköping. Vi skulle ha åkt förra veckan egentligen, men då låg hon i migrän och jag var hennes trogna assistent - haha. :) Sånt är livet, man känner sig inte på topp alltid.
Det blir att käka jordgubbar i eftermiddag, jag och mamma köpte två förpackningar på torget idag för 20 kr styck, alltså 40 kr. Jordgubbar från Blekinge. Fast han, jordgubbsmannen gav oss förpackningarna som det var minst jordgubbar i... Så typiskt.

Find a way

RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.