Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

Imorgon är det Oktober.

Dags för förändringar i Oktober? ♥

Men förövrigt så är jag ganska så nöjd med September.


Söt kommentar! :)

Oftast står det bara "hur har din dag varit?" i kommentarerna eller något kort meddelande. Jag blev glad när jag såg denna kommentaren av Areyanna. Jag tackar för att du tog dig tiden att kommentera min blogg! :)

Areyannas blogg hittar du HÄR


Kollektiv bestraffning - fy.

Hallå! Hur har er dag varit?

Idag var det riktigt kallt på morgonen, cirka 2 grader hos mig. När man andades utomhus så kom det rökmoln ur munnen. Trappan var hal också och det tycker jag är ett bra tecken på att vintern faktiskt är på väg!
Jag älskar verkligen vintern, och jag tycker att det känns bra att den är på väg. I Åre by har det ju faktiskt redan kommit snö - mysigt!

På engelskaförhöret idag i skolan gick det helt okej. Jag var lite osäker på en fråga, för jag skulle berätta om varmkorven. Som ni förstår är det inte jag som valt att berätta om varmkorven, utan min lärare. Vi håller på med snabbmat på engelskan.
Jag sa någonting om vegitariska soyakorvar och lite om ketchup och senap, och sen verkade läraren nöjd! ^__^ Oj vad mycket som krävs!
Senare hade vi träslöjd alla tjejerna i min klass, mys. På eftermiddagen kom dock träslöjdsläraren och pratade med mig och en vän till mig.

"Flickor, vet ni om det är någon av tjejorna i er klass som röker?"
"EHHE, varför undrar du?"
"Jadu, det luktade lite rööök efter lektionen. Har ni föräldrar som röker?"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. <3

Jag vill också passa på att tillägga att min NO- och mattelärare lät hela klassen sitta kvar en kvart idag bara för att 3 stycken misskött sig. Kollektiv bestraffning kan ta sig.

Kenza träffar Tokio hotel!



Jag tycker att denna intervjun var jättefint gjord av Kenza, hon borde bli programledare. Vilken fin engelska hon har! Jag blir riktigt avundsjuk på Kenza faktiskt, önskar att jag också hade sådan perfekt engelska och att jag också fick träffa Tokio hotel. (:
Jag har sett på detta klippet flera gånger nu, någon mer än jag som gjort det?

 


Jag tror att jag är förälskad i dig.

Pontus, du är så otroligt fin! (:


www.glosboken.se

Hej!

Jag har precis övat på engelskaglosorna inför imorgon. Jag brukar öva på www.glosboken.se - det är världens bästa hemsida. När det gäller att öva på glosor, alltså. ^___^
Utan glosboken.se så tar det flera timmar för mig att lära mig glosorna, nu tar det 10 minuter. Skillnad va? :D
Man måste registrera sig för att kunna öva på sina glosor, men det är enkelt att bli medlem.

Hoppas ni registrerar er på glosboken.se!



Tänk att kunna försörja sig på bloggandet...

Hej damer och herrar!

Idag fick jag en framtidsvision i huvudet. Den föreställde mig, cirka 16 år gammal som stod på en scen och fick ta emot ett Blog awards-pris. Den visionen har hållt sig kvar i mitt huvud hela dagen. Varje gång jag tänker på det blir jag lycklig i hela kroppen.
Jag drömmer - precis som så många andra - om att bli en känd bloggare som kan försörja sig på bloggandet. Eller - jag vill i allafall få kommentarer och bli någon som folk ser upp till. Jag vill bli en förebild.

Jag har i hela mitt liv kämpat för att vara någon som ser till att andra mår bra, hjälper till med diverse problem och en person som alltid finns där för alla hela, hela tiden. Det som jag tycker är mest hemskt är att de som är snälla och vänliga ofta blir förbisedda - det är ju tydligen inte så tufft att vara vänlig nuförtiden.
Jag har också ett behov av att synas och jag vill också ha uppmärksamhet. Det är därför jag bloggar, är medlem på gosupermodel.se osv. Jag vill också synas, jag vill också lyckas.

När jag började blogga 2007-2008 någon gång så mådde jag inte alls bra. Då var bloggandet ett sätt för mig att fly från mitt riktiga liv, och det funkade bra. Jag flydde och flydde och till slut var jag ensam - jag mot världen. Jag började må ännu sämre - ungefär så som jag mår nu. Allting är bara jobbigt, till och med att kliva upp ur sängen och att försöka se framåt. Jag har förmodligen alldeles för mycket tankar, och är alldeles för isolerad för att kunna börja må bra igen.
Innan, när jag mådde bra var jag med mina vänner minst 3 gånger i veckan, ibland 5-6 dagar. Nu är jag inte med vänner längre, för jag orkar inte anstränga mig när alla ändå är falska. Alla sviker till slut ändå. För nuläget så är mitt mål att komma igång igen med allting. Det första jag ska göra är att försöka må bra igen - och såklart fortsätta med bloggandet. Jag tror att jag kommer att börja må bra snart igen, jag tror det bara är det att jag måste kämpa. Jag flyr inte från mina problem längre - jag försöker så gott jag kan nu.

Jag har en bästa vän, så jag är inte helt ensam. Det är en internetvän till mig och hon betyder allt för mig. Sofia heter hon och hon är en stor del av mitt liv. Sofia är den enda som jag litar på och jag kommer alltid att göra det. Även om hon inte vill vara min bästa vän längre så kommer jag att älska henne. Sofia är otroligt fin.

Lolli♥


Stressad som vanligt

Jag är oftast väldigt stressad på måndagar, och idag är det mer än vanligt som jag måste göra. Kontrollera mina idrottsskor (ohja, inneidrotten börjar imorgon), hjälpa till med matlagningen, beställa kläder eventuellt (vore bra att få gjort det) och titta på engelska- och tyskaläxan.

Ska vi byta liv för en dag?


Kärlek och muffins

Hejsan!

Idag var det väldigt kallt ute. Det regnade också lite på morgonen så jag tog på mig min vita jacka från Didrikson, vilket jag inte har gjort på flera månader... Egentligen så tycker jag faktiskt att det är ganska så skönt att det är höst. Jag föredrar att handla höstkläder framför sommarkläder. Snart är det jul också. ^^
På IT:n så fortsatte jag och min vän med en Star Office-presentation om olika hundraser. Min kompis är väldigt intresserad av hundraser, jag tycker själv mest om att titta på bilder. Så där satt jag och tittade på hundbilder och samtidigt så lyssnade jag på ett samtal mellan några andra tjejer i min klass. De pratade om Kissie, att "hon är den dummaste tjejen i hela världen" och blablabla. Jag tycker det var otroligt fel att säga så om Kissie, jag tycker att hon verkar vara en smart och trevlig tjej! På vakna med the voice fick man en helt annan bild av henne när hon var med där, tycker det var bra. Var inte så elaka mot Kissie.
På tyskan hade jag och min mini-tyskagrupp med oss fika. Vi har med fika till tyskalektionen den sista måndagen i varje månad. Min tyskagrupp är ganska så liten ocoh det är bara mysigt. Idag fick vi sitta i träslöjdssalen och fika, fresh... Annars brukar vi ha tyska i hemkunskapssalen på måndagarna, men idag så hade 3-5:an elevens val och då var de i hemkunskapssalen. En tjej i tyskagruppen hade med sig dumlemuffins att bjuda på - mums! Vi fick två muffins kvar, inklusive att läraren fick muffins. Det lönar sig att ha en liten tyskagrupp!
På svenskan satt en kille och läste i en bok om kärlek och testade olika raggningsrepliker på oss, HAHAHA. Jag tror att jag älskar dig, som vän. <3

Hur har eran dag varit? 


Det börjar bli mörkt om kvällarna nu...

...Och då är det väl dags att köpa några nya, fina lampor?

KNUBBIG Bordslampa
Vacker lampa som ser ut som en lykta.

Kaninlampa Orange
Jag älskar kaninlampor, så sjukt söta!

Tryck på bilderna för att komma till inköpsstället.

Varför bloggar jag egentligen?

Jag tänkte skriva ett snabbt inlägg innan det är dags för kvällsmat och tv4-sporten, om cirka en halvtimme. Då får ni klara er utan mig!

Jag tänkte berätta om varför jag bloggar, hur länge jag har gjort det och vad jag vill få fram för något budskap.
Jag började blogga för cirka ett år sen, då på en helt annan blogg. Jag tyckte det var ganska så roligt, jag trodde att man kunde bli lika känd som Blondinbella på en natt eller två. Dock så upptäckte jag ganska så snabbt att det är en lång väg man har om man vill bli en känd bloggare/bloggerska.
Sedan bytte jag blogg för att jag ville vara på samma bloggserver som en av mina vänner. Jag började blogga mer och mer, men sedan tröttnade jag på bloggandet och tog en paus på sommarlovet. Nu till hösten började  jag om med bloggandet, och nu känns det som att jag aldrig kommer att tröttna.
Jag tycker att det är hur roligt som helst att blogga. Det hela runt omkring det är också roligt... Att svara på kommentarer, läsa andras bloggar, bloglovin, bloggdesigner... Jag tycker bloggvärlden är jätterolig och jag tror att jag kommer att fortsätta att blogga länge till! :)
Jag ser mig själv som en glad, självsäker tjej - men samtidigt har jag många brister. Jag tycker det är charmigt att inte vara perfekt, och det är väl egentligen det som jag vill förmedla. Jag är en mysig helleyetjej helt enkelt, och det får ni leva med! :)

Go'kväll allihopa och jag hoppas att ni kommer att fortsätta att läsa min blogg!

bloglovin

Nytt besöksrekord för mig!

Idag har jag fått 37 besökare och det är nytt besöksrekord för mig. :)
Hurra!


CHATTA med mig?

Hej! :)

Nu är det så att jag har blivit väldigt intresserad av att lära känna nytt folk, och tänkte chatta med folk på MSN. Det spelar ingen roll hur gammal du är, kön, vad du gör på fritiden osv. Det enda du behöver är att ha en blogg och att jag får tillåtelsen att lägga ut chatterna på denna bloggen (chey.blogg.se)
Jag gör detta för att se vad andra bloggare är intresserade av att läsa. Ni kommer få ett inlägg + länk till er blogg som tack för hjälpen. Lite reklam alltså! :)

Sätt igång genom att adda [email protected] på MSN.

Det här pågår ett bra tag. ^^


Till alla bloggare: Tänk på HUR ni skriver.

Usch, vad trött jag blir på alla särskrivningar och små bokstäver i början av meningen och på egennamn ni gör när ni bloggar.
Jag bryr mig inte om hur ni skriver när ni svarar på kommentarer och dylikt, men snälla – försök att vara lite mer noggranna i själva inläggen. Om ni tycker det är jobbigt att stava är det väl bara att ta och öppna upp Microsoft Office Word och sisådär – rättsstavningar! svårt kan det ändå inte vara.
Jag kanske också gör mycket stavfel, men jag försöker i alla fall att skriva så ordentligt som möjligt. Det ger ett mer seriöst intryck, tycker jag. Själv blir jag helt ”what?” när någon bloggare bara slarvar ihop sitt inlägg och sedan trycker på ”skicka”.

SNÄLLA, försök att tänka på det här.
Jag skriver ju ändå det här för... Er skull?

 

 

 


Gosh, vad fin!

Mitt första intryck av den här klänningen var att jag blev...glad.
www.bubbleroom.se har alltid haft kläder som fallit mig i smaken, men jag har aldrig hittat något plagg som jag "åh, jag vill verkligen ha det!!!". 299 kr för en sådan här vacker klänning kallar jag billigt. Vet ni vad - jag vill verkligen ha denna klänningen.

Bubbleroom / H Klänning
Bubbleroom / H Klänning
Bubbleroom / H KlänningBubbleroom / H Klänning

 


Dags att börja banta?

Glass, coca-cola, chips, pizza, godis, kladdkaka med grädde, muffins, sprite, chicken nuggets, tacochips med såser, cider (utan alkohol ja).
Vad säger ni, dags att börja banta?


Avril Lavignes parfym


Avril Lavignes parfym, black star är i världens finaste flaska i världens finaste förpackning och parfymen är gjord av världens finaste människa! Jag är verkligen glad att Avril Lavigne äntligen skapat en parfym. Parfymen kostar runt 200 kr, och då får man 15 ml parfym. Det finns flera olika storlekar att välja på, men om jag skulle köpa den skulle jag nog ta 15 ml, för att se om jag tycker om den innan jag köpte större flaska.
Parfymen finns att köpa på www.eleven.se i Sverige.

Kram på er!
Lolli


Ohlalala...


Är du en twilight-expert?


http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/twilight/Test.aspx <--- Klicka där för att starta testet.

Fjortisar är det nya.

Överallt är de. Små flickor runt 10 år går runt och plutar med läpparna. Nej, man behöver faktiskt inte vara 14 år för att vara fjortis. Inte alls.
Jag skymtar en lite äldre tjej. Hon är kanske runt 17-18 år och ser lika fjortis ut hon. 96-jeansen är på och hon bär en äkta Louis Vitton-väska. Läpparna är ljust rosa i ett tjockt lager och det liknar bodybutter. Är det bodybutter? Jag är inte riktigt säkert.
Flickorna i små linnen svansar runt inne på Gina tricot och shoppar upp sin månadspeng för att sedan rusa till föräldrarna och kräva mera pengar. I händerna håller de rosa-röda walkmanmobiler och tar mängder med egokort att lägga ut på bilddagboken, playahead... Gärna på Kamrat också. Det är väl alltid roligt om någon 44-årig pedofil säger att man är sexig, oh my gaaash. Och då får man ju en till anledning att skriva med överdrivet många h:n och w:n och å:n. Jahhhwh.
Håkan Hellström på somrarna på Gröna lund. "Känn ingen sorg för mig Götebooooorg." Flickorna tränger sg fram närmare och närmare och skriker. Ambulanserna kör fram och tillbaka, om och om igen. Samma gamla visa varje sommar. Ambulansförarna muttrar om "fjortissomrar" när de hör Kick!-musiken och Håkan Hellström spelas om och om igen. Om och om igen.
Och...Jag håller faktiskt med ambulansförarna. Fjortisar, ja det är vad de är.

24 September 2009

Hej!

Idag var det en fridrottsdag i skolan. 6-7:an har fridrottsdag samtidigt, och då tävlar klasserna mot varandra i olika fridrottsgrenar. Vi har 60 m, 800 m, längdhopp, höjdhopp, kula och stafett. Min klass vann bland 7:orna, och 6B vann mot 6:orna. Det var bra...Antar jag. Jag bryr mig egentligen inte sådär värst mycket, men det är roligt med såna här dagar. Det regnade på förmiddagen, men aja. Alla minnen med er är guld värda, jag älskar er!
Jag går i en väldigt speciell klass, om jag får säga det själv. I klass 5 blev vi en klass. Då kom vi från 3 stycken olika skolor och slogs ihop. Vi är väldigt bra vi faktiskt. Det finns ingen i klassen som jag ogillar faktiskt. :) Dock så gillar jag inte när man inte ens försöker, men nästan alla brukar faktiskt kämpa på bra.

Kram från Lolli


50 inlägg <3

JIPPI.

Dumma meny på bloggen. :<

Menyn på min blogg har åkt ner till längst ner på min blogg, vad ska jag göra för att bli av med det? ^^

Omegle <3

Hej!

Jag sitter och chattar på omegle, det är som en oseriös chatt kan man säga. Man blir ihopkopplad med någon, och så chattar man, på engelska oftast. Om det är en svensk som man blir ihopkopplad med kan man ju självklart prata på svenska.
<3

Retuscherings-tips!

http://blogg.tkj.se/retuschering-digitalfoto/ har en mängd smarta tips till dem som vill bli bättre på att retuschera (krångligt ord) i Photoshop.
Själv så är jag inte så duktig på att redigera - just nu har jag inte ens tillgång till Adobe Photoshop pga av ny dator.
Jag tycker själv att Photoshop är det allra bästa programmet om man ska redigera. I början tyckte jag att det var lite svårt att förstå, men nu har jag vant mig.

Mina favoritguider:
http://www.keetee.com/how-to-digitally-paint-lip-gloss/ - Hur man målar på läppglans på bilderna. Jag tyckte att det resultatet blev väldigt äkta och fint.
http://www.celoxdesign.net/free-photoshop-tutorials/get-more-detail-out-of-a-photo/id/59 - Bra guide om man brukar ta landskapsfotografier.

Puss på er!


090923

Hej!

Idag i skolan hade jag engelskaprov, det berättade jag ju för er i morse. Provet gick sådär, tror jag. Min lärare hade lagt in en massa fraser som vi inte fått lära oss. Jag blev helt "wtf?" och ganska så irriterrad var jag nog, innerst inne. Jag hoppas jag får godkänt på provet i allafall - det skulle vara toppen om jag så fick det! :)
Annars så har det varit en väldigt lugn dag, skönt det för en gångs skull!

Kram er Lolli


New Moon - trailer


Jag känner mig väldigt taggad inför New Moon, den andra filmen i twilight-sagan. Jag orkar verkligen inte vänta tills November, haha! Ska ni se på New Moon?

Snart till skolan. :)

Hej!

Jag ska snart kila iväg till skolan, jag börjar 08:30 idag. Jag behöver cykla iväg 08:10 senast, så jag har ungefär 13 minuter på mig att fixa med bloggen.
Idag är det engelskaprov, vet inte hur det kommer att gå. Jag hoppas att det kommer gå bra. Det är aldrig roligt att få omprov...

Ha en så bra dag! :)


Mannen i den vita hatten - kent


   


En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än fanns det tusentals tårar kvar
Och de var dina att ge vem som helst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Passerar vi deras gränser

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns
Att det är långt hem
Snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vem som helst
Antligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår
Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov
Men älskling, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö


Språkläxor - tips

Nu har det blivit dags för mig att prova inför engelskaprovet som är på onsdagen den 21 september. Jag är absolut ingen höjdare på engelska, men jag gör så gott jag kan!

Mina tips till er läsare:
- Börja öva på glosorna i god tid. Jag brukar börja öva 2-3 dagar minst innan läxförhöret är. Oftast räcker det att öva 5-10 minuter varje dag.
- Jag brukar använda mig av
www.glosboken.se. Det är helt gratis att vara medlem där. Om du tröttnar på de vanliga glosförhören där så finns spel som memory och korsord att köra. 
- Gör läxorna till någonting roligt. Glosor kanske inte känns som världens roligaste sak att göra, men tänk på att du kanske i framtiden kommer att åka utomlands och då kommer du ha nytta av orden och fraserna! Annars kanske Ben&Jerrys piggar upp det hela, eller bra musik?

Lycka till med era språkläxor!

 



Ny (?) bloglovin-funktion!

bloglovin.com Se alla »

Är denna funktionen ny eller är det bara jag som har missat den? :)

Eftermiddag 16:38

Hej! :) ♥

Nu har jag hunnit äta och läsa mina mejl efter skolan, och nu är det dags att ta itu med bloggen! Som ni kanske såg så skrev jag ett litet inlägg från SO-lektionen, min klass hade datorsalen då... Precis när jag loggat in och börjat skriva så kom läraren, så jag nöjde mig med att skriva att jag var i skolan - hann tyvärr inte skriva mera! Även om bloggen är viktig för mig så är jag tvungen att prioritera skolan och arga lärare är ingenting som jag har tid med. ;)

bloglovin

SO

Sitter i skolan nu :)

My chemical romance i ny stil - enligt Gina Tricot


Jag måste säga att denna jackan är väldigt lik den klassiska My chemical romance-jackan. 499 kr är ganska så billigt för en jacka som liknar MCR-jackan, och det är bra. Jag gillar färgerna på denna jackan skarpt, den ser fräsch och nyskapad ut.
Gina tricot har lyckats ännu en gång!

Bloggar som jag följer på bloglovin.

Emma
Foki
Jossi
Blondinbella
Elin
Kan Dee Drawings
Kenza
Sanna
Stina Lee
Thea

Ni är alla underbara människor och jag ska fortsätta följa er så länge jag har tid och ork! :) ♥ Nu är klockan redan 25 minuter över klockan 6, så det är bäst jag börjar med SO-läxan nu!

Puss och kram på er, kära läsare.


Mina tidigare bloggar.

Jag har faktiskt bloggat sedan 2007, även om så många inte vet om det. http://loe96star.fashionblogg.se var min första blogg, och den finns kvar än idag givetvis! :) Mitt intresse för fashion har minskat lite, men jag finns kvar och det är ganska så roligt att se hur jag har förbättras i skrivandet.
Efter min korta tid som loe96star ville jag vara någon mer anonym typ, så då blev jag den Leende Tjejen. http://nogg.se/leende hette min andra blogg... Den blev ganska så deprimerande, men den finns kvar än. Jag är moderator där också, i forumet så den får finnas kvar.
Jag har varit Loen också, men den bloggen är borttagen som tur är. :)

Kramar från er Lolli

Cheap Monday är kärlek.

Tamy Skirt SEK 599, Cheap Monday - NELLY.COM
Jag älskar denna kjolen från Cheap Monday, den finns att köpa via www.nelly.com.
Priset är 599 kr.
Jag tycker att den är lagom lång i längden och ser verkligen läcker ut! :)

Vad brukar ni använda för kjolar?

Kanmanverkligenskrivasåhär?

Hm... Jag vill inte tala om för dig, min söta playboyvän, hur många grammatikfel du egentligen har här... Någon annan som kan göra det? (förmankanverkligeninteskrivasåhärälsklingenmin)

Jag älskar dig, min sockersöta bästa vän.

Familjen Mcdewn

Idag skapade jag familjen Mcdewn som består av två systrar.
Syster nummer 1 är hon här nedanför.


Juliette är en mycket söt ungdom med hazelbrunt hår och blåa ögon. På denna bilden är hon dock osminkad, annars så har hon kajal, ögonskugga och rouge.
Juliette är en arbetsnarkoman, god människa, ambitös, konstnärlig och perfektionist. Hennes dröm i livet är att bli en världskänd kiurg.


Det här är syster nummer 2. Hon heter Marie McDewn. Marie jobbar inom militären. Hennes dröm är att bli astrounaut. Marie är en arbetsnarkoman, atletisk, ambitös, perfektionist och händig person.

 BILDER;


FYFAAAN VAD JAG ÄR SNYGG NUUU.

Hej!

 

Igår kände jag mig ganska så trött och avdankad alá Lindsay Lohan. Jag gick och la mig ganska så sent, för jag tittade på Allt eller inget och lite på fotbollen också. Allt eller inget var faktiskt bättre än jag trodde!
Nu på morgonen har jag ätit frukost. Jag har både marmelad och trycksvärta i ansiktet, haha – vilken kombo! Just nu känner jag mig inte särskilt snygg, nej.


Allt eller inget

 Mer uppdateringar blir'e.

Lolli♥


Ny kategori - The sims

Okej, okej.
Jag älskar att spela the sims (har både 1:an, 2:an och 3:an hemma). En av anledningarna är att jag tycker det är roligt att ta screenshoots och skriva som en historia om mina simmar.

Jag kommer också dela med mig av mina kunskaper när det gäller the sims här, och eftersom att jag spelat sims sedan jag var 4-5 år gammal så har jag stooora kunskaper!

Love, cheyen


Den inre känslan.

Jag hatar verkligen presentationer att skriva presentationer. Speciellt att skriva ytlig fakta som faktiskt ingen någonsin kommer beröras vid. Nej, jag föredrar djupare sorter av...presentationer.

Jag har flera olika personligheter, och om de som känner mig riktigt bra har sätt alla sidor. Andra kanske känner till min glädje och att jag har väldigt mycket känslor. Det kanske är cirka 2-3 personer som känner mig så bra att de också känner till mina olika sidor, mina olika sidor av mig själv.

 

Jag är väldigt nyfiken, och alltid på min vakt. Jag är mycket stark iakttagare. Jag har koll på allt och alla, även om andra inte vet det. Jag använder hörseln, synen, minnet och min nyfikenhet för att få reda på allt – om alla. Inget vet hur bra koll jag egentligen har – jag är ju ganska ”out” egentligen när det gäller att ha koll på saker och ting, håller mig i utkanten av det coola gänget. När det väl behövts avslöjar jag skvallret jag vet, och jag säger exakt rätt saker när det behövs. Jag älskar att se människorna omkring mig spärra upp ögonen av häpnad och utbrista ”hur vet du det?” - jag älskar det verkligen, tro mig.

 

Jag är också väldigt glad, och ibland blir jag så glad att jag hoppar upp och ner, pratar jättesnabbt och skrattar åt allting. Jag misstolkar också allting, som om någon säger ”elefanten har en snabel till mig” så får det mig att börja gapskratta. Jag älskar att vara ironisk mot mina vänner, iallafall de som förstår ironi. ”Jag hatar dig” kan leda till världens skrattattack när jag och mina vänner är igång.

 

Emellanåt blir jag väldigt känslosam, tycker det känns som att det är så mycket just då... Då lyssnar jag på mer musik än vanligt, drar mig tillbaka och tycker bäst om att vara ensam. Jag gråter inte så mycket, skriker inte, slår inte. Jag tänker helt enkelt, för mig själv givetvis. Det är ganska så rogivande faktiskt.

 

Mitt såkallade alterego är när jag sitter vid datorn, som nu. Då är jag den självsäkra, målmedvetna tjejen som vågar säga vad hon tycker och alltid hjälper till. Jag är väldigt omtyckt på vissa sidor på internet, och folk betraktar mig som ”någon som man nästan blir kär i” - för att jag är så gulligullgullig. Jag driver med folk, jag är den jag vill vara – mästaren i allt.

 

I skolan är jag den duktiga tjejen som gör det läraren säger till mig. Jag får alltid bra resultat och satsar mot de högre betygen i skalan. Jag skulle aldrig nöja mig med ”det får väl gå dåligt då” - jag kämpar på! Jag är glad, skrattar – men ändå är jag en väldigt tystlåten tjej som faktiskt tycker bättre om att vara tyst än att prata nonstop.

 

 

Hur är ni som personer på olika platser?


Ett inlägg från en Malin:inare.

Mitt namn är Malin och jag är gästbloggare på min kompis blogg. Jag känner henne över internet. Många tycker att det är fel att ha internetkompisar, att dem kan söka upp en i verkliga livet osv. Visst, de KAN det, men ärligt talat, SKULLE de verkligen göra det? Tänk realistiskt, bara man inte talar om vad man heter och vilken adress man bor på är det inte farliiigt.
Min kompis då, cheyen! Hon bad mig gästblogga över gosupermodel där jag heter Otherwise och jag seriöst dog nästan av glädje. JAG SKA FÅ BLOGGA ÅT CHEYEN, JAG SKA FÅ BLOGGA ÅT CHEYEN! Hon har sagt att jag får blogga om vad jag vill och om det blir bra kanske jag får mera chanser i framtiden, TACK CHEYEN.
Jag började febrilt tänka, vad vill JAG blogga om? Jag kom fram till att godis är gott, men inte särskilt gott, under betänketiden... Jag har ganska så bra humor och både jag och cheyen gillar smilies. Så vad säger ni - ska vi köra på guuult?
(Ja. Det gör vi.)

 smileys/Smiley41.gif smileys/Smiley03.gif smileys/sonst46.gifsmileys/sonst54.gifsmileys/sonst66.gifsmileys/smile13.gifsmileys/sonst14.gifsmileys/sonst31.gif smileys/sonst23.gif
Jag tycker det är gulligt med mindre varianter att använda sig av på MSN och liknande chattprogram, så det här är några av mina favoriter. Jag ska visa er några större också.

smileys/Smiley23.gifsmileys/Smiley20.gifsmileys/Smiley16.gif  


KÄLLOR:
http://www.animerade-gif.com/hitta.php?kategori=smileys


Stina-lee, ni vet...

...Hon, bloggerskan. Jag tycker att Stina verkar vara en jättegullig person, och hon skriver på ett bra sätt. Jag har bara läst hennes blogg i några veckor, men jag tycker att hon är en jätteduktig bloggerska! Hon är en av mina förebilder just nu.
Jag tycker det borde finnas fler personer som Stina i världen, och jag ska rösta på henne i Blog Awards 2009 såklart! :)

Stinas blogg (tryck)


Tralalalalalalaa...

Hej! :)

Efter skolan så satte jag mig vid datorn och lyssnade på musik.

Idag blev det följande låtar; (artist/band-låt)
Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)
Markus Krunegård - Hela livet var ett disco
The Sounds - We're living in America

Jag tycker det är jättemysigt att lyssna på musik. Vad gillar ni för musik?

Animationer är alltid snyggt!

Här finns det massor med coola animationer, jag tycker det är jätteroligt med animationer faktiskt! När jag ser en animation blir jag lika glad som ett litet barn, vilket som är helt förståeligt - jag är ju faktiskt nästan ett litet barn! Dock så gillar jag inte "blink-blink"-animationer.





 Heja Sverige, denna animation är någonting för alla Sverige-älskare! (Vem älskar inte Sverige?)


Jag är en fisk, vad har du för något stjärntecken?




Nina belt

Tjocka bälten känns väldigt modernt i höst, och jag tycker att Gina Tricot gör det på rätt sätt. Kika här  :)


Kinga party tunic

Hej kära läsare! :) ♥

Gina tricot är min favoritaffär vare sig det gäller t-shirtar, klänningar, byxor eller leggins. På gina tricot hittar jag alltid något bra, till ett billigt och kanonbra pris.
Ta denna klänningen/tunikan tillexempel: På vissa ställen har jag sätt en sådan klänning för flera tusen, visserligen så var det designkläder men... Tycker inte ni också att en klänning för 199 kr är en bra sak att invenstera i?



Admit it, you ♥ to hate my blog

Love To Hate My Blogg Tee SEK 199, Dark Muse - NELLY.COM
Nelly har alltid stilrena och fina kläder, men den här t-shirten är något extra. Erkänn att du älskar att hata min blogg, åh så gulligt! Tischan kostar 199 kronor och jag tror faktiskt att jag inte är den enda som snart kommer beställa den.


090914

Hej pojkar och flickor! :)

Idag har jag varit i skolan, var helt okej faktiskt. Många har blivit friska nu från höstförkylningen som nästan alla har haft - jag med - så det var skönt med lite mera folk i skolan i allafall. Just nu är det väldigt mycket läxor och inlämningsdatum att hålla koll på, men jag ska försöka att hinna med att blogga också!
När jag kom hem åt/fikade jag, och sedan har jag suttit vid datorn och lyssnat på musik nu. Idag blev det mycket Markus Krunegård och The sounds, hihi. Jag älskar verkligen att känna mig som någon ilsken rocktjej.

Vad har ni gjort idag?

Antonia Szabo


Antonia Szabo var jätteduktig i Idol 2009 när hon sjöng låten Hurt med Christina Augilera, hon är min favorit. Vad tyckte ni om Antonia?

Renovering av bloggen har påbörjats!

Hej!

Jag håller på med en renovering med min blogg, därför kommr den att se lite konstig ut idag.
Hoppas ni har förståelse för detta.

peace, and love.


Audrey Hepburn-feber.


Jag har läst Gossip Girl precis som så alla andra. Jag läste det nyaste numret av Julia-tidningen och läste faktasidan om Audrey Hepburn. Jag har alltid känt stort intresse för hennes klassiska och stilrena utseende, och jag undrar hur det hade varit om hon levde idag. Audrey kommer alltid att betyda mycket för världen, hon var en av de största i filmvärlden och hon är än idag en stor modeikon.


Rosa, vackra bakgrundsbilder.

Jag älskar att renovera om min dator med vackra skrivbordsbilder, och gör det oftast flera gånger i veckan. Nu har jag blivit intresserad av rosa bilder, så här är några av mina favoriter, enjoy!


Jag tycker att blommorna är väldigt fina och att det blir en bra kontrast mellan blommorna och hjärtanen.



Åh, vilket fint 3D-hjärta! Jag är förälskad. ♥


Dödskallar kan inte bli annat än snyggt.



Blomman är jättefin och färgerna är love.



Vackert!

Abstrakt funkar alltid.


Markus Krunegård - Hela livet var ett disco


Jag tycker att denna låten är jättemysig, blir sjukt peppad av den! Vad tycker ni om Markus Krunegårds nya låt? :)

Följ mig på bloglovin så följer jag dig!

bloglovin

Kommentera inlägget och skriv att du följer mig, så ska jag genast börja följa dig på bloglovin på en gång!

Låt ingen komma för nära dig.

Låt ingen komma för nära.

 

Det här rådet håller både fysiskt och psykiskt och jag vill att du ska ta till dig detta – för eller senare kommer du bli sårad, precis som alla andra redan blivit, eller kommer att bli. Egentligen kan du inte lita på någon till 100%, möjligtvis 99%. För någon kan komma för nära dig, sedan få veta det där du aldrig tänkt säga till någon. Sen blir du osams med min vän om någonting oväsentligt, och hon sticker och bryter ditt förtroende, helt enkelt av att hon har fått komma för nära dig.

Låt ingen komma för nära dig på något matematikprov, tyskaförhöret i skolan, eller på något prov eller överhuvudtaget. Och, det här ska inte bara handla om oss oskyldiga – utan du som sitter bredvid den du kommer för nära, du borde verkligen be om ursäkt innan det är försent. Hela din skolgång kan gå käpprakt utåt om någon upptäcker fusket, precis som jag nu gjort. Frågan är bara vad jag ska göra med den här informationen som jag fått...


Jag är en chey, chey, chey och ni måste säga hej!

Okej, jag hade lovat mig själv att hålla mig undan bloggvärlden, då, nu, föralltid. Så blev det itne, saker förändras, jag förändras. Jag är här. Jag är här fast jag egentligen inte velat vara här, knepigt, eller hur?
Jag ska göra mitt bästa för att inte bli för mainstream, ni måste ju förfan orka med mig och mina blogginlägg, okej? :)

Peace'it.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.