Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

I'm a fake


(Lyssna på musiken när ni läser inlägget.)


Jag skulle aldrig kunna fejka någon jag inte är.
Jag förstår verkligen inte meningen med att fejka någon äldre, vackrare, mer intelligent människa. Du är fortfarande samma människa, och när lögnerna brister kan det få endel konsekvenser. Jag tror inte att du vill bli polisanmäld för att du har kopierat en bild från "Emma", 16 och sagt att det är du? Jag tror inte att du vill fortsätta blogga på din blogg/vara medlem på den hemsidan när lögnerna brister - du kanske till och med blir bannad därifrån. Tänk om det är din favorithemsida och du blir bannad därifrån för att du har fejkat någon annan? Det är helt sjukt.
Det är skillnad på att ljuga om sin identitet och att inte ge ut sin identitet.
Jag tror att folk hellre är vän med någon som inte har sagt någonting om vem den är, än med en platinablond toppmodell som har MVG i alla ämnen, flera miljoner på banken, diamantörhängen, 150 vänner och 3 pojkvänner på samma gång. Ingen är perfekt, och man väljer själv ifall man vill berätta om vad som är perfekt och vad som inte är lika perfekt. Själv berättar jag ungefär 50/50, men bara för det behöver jag inte göra min blogg deprimerande och tråkig. Man kan berätta om sina misstag på positiva sätt, man behöver inte skriva med en deprimerande ton bara för att man gjort någonting som kanske inte var så bra!

Jag känner endel som fejkat sin identitet. Jag har blivit lika ledsen varje gång när dessa personer har erkänt det. Jag har undrat hur jag inte har kunnat märka det, och mått dåligt över det. Förtroendet för dessa personer kommer aldrig bli det samma. Personerna har sagt förlåt men ett förlåt räcker inte alltid. Ett förtroende är någonting stort, och det går inte att återfå med en gång. Men jag är fortfarande kompis med endel av de här människorna. (Då är det främst människor över internet.)

Jag tänkte visa ett scenario som skulle kunna vara verkligt. (Namnen är påhittade.)
Bengt, 51 år har ett stort intresse för yngre tjejer. Tyvärr blir de flesta inte attraherade av en äldre man på internet, så han bestämmer sig för att registrera sig på en hemsida där det finns många tjejer. Han skriver att han är 17 år och snart får han flera meddelanden från tjejer i den åldern. Alla tjejerna har bilder på sig själva och Bengt faller för en tjej som är 16 år gammal. Hon bor dessutom i närheten så han frågar om de ska ses. Hon ville gärna träffa honom, och Bengt föreslår att de ska träffas på en ganska öde plats ute i skogen.
Flickan kommer dit och blir våldtagen.

Min kommentar: Det här är verkligen inte okej! Visserligen ligger endel i flickans ansvar också, man ska aldrig träffa någon på en öde plats eller stämma träff med en okänd människa man inte känner.


Om denna texten stämmer in på dig tycker jag att du borde tänka om. Kommer du att bli lyckligare genom att vara någon annan än den du är? Vad kan det få för konsekvenser? Varför gör du det? Mår du bra av det?
Ärligheten varar längst.


Ibland vill jag bara ta hela världen i min famn.

Hej!

Idag har varit en riktigt fin dag (tänkte skrivit awesome, men sedan kom jag på att jag faktiskt bloggar på svenska och awesome är faktiskt engelska). Det känns som turen är på min sida, om vi säger så. Dessutom är det snart påsklov! Endast en skoldag kvar.
Vår snälla NO-lärare lät de som var färdiga med en inlämningsuppgift om försurningar skippa NO:n, så egentligen skulle jag inte varit hemma förrän vid 14:50. Dock var jag färdig med texten, och cyklade lugnt hem på min cykel. Sådana här saker visar att det lönar sig att jobba flitigt i skolan. Jag tror att de flesta av killarna (och tjejerna) som suttit och snackat bort lektionerna ångrar det nu i efterhand.

Jag ska ha en pluggeftermiddag nu, NO och tyska. Det blir... Awesome. Fint!


...DUMMO!?!


Misstolkningar. Fint som sjutton är det.




Sandra, jag önskar också att min pappa kunde vinna Mästarnas Mästare, men jag tror inte att det är riktigt möjligt.


Fint



Jag har inte mått så här bra på länge, det är den här flickan som får mig på allra bäst humör! :) Även fast det finns andra snyggingar att prata med på internet finns det en som betyder mest. Jag tror vi alla vet vem det är, titta uppåt så ser ni!

 


Tjenare människor

Idag har det varit en hyfsat bra dag i skolan, på svenskan började vi se på 2012. Specialeffekterna var jättehäftiga! Jag satt och var helt "wow" hela tiden, dock så var jag väl inte fullt ut glad eftersom att jag vet att jag missat en sak på svenskaprovet, säkert mer. Men jag var så inställd på supinum att jag glömde bort att futurum fanns, typiskt mig! Ibland är jag en sådan plugghäst, men på proven glömmer jag alltid bort det! Ja, ja - läraren et förhoppningsvis om att jag kan det. Hoppas jag.
Nu sitter jag och övar på de oregelbundna verben i engelska, 13 stycken denna gången. Jag tycker det är helt okej, de här verben var enkla. Det finns värre verb, men dem har jag inte träffat på så mycket än. Hoppas jag inte gör det på ett tag heller. Jag tycker att freeze, froze, frozen räcker för mig. Än i alla fall, vad positiv jag är!

Jag ska försöka att öva på NO:n lite också, men det beror på om mamma har tid att förhöra mig eller inte. Jag är verkligen glad att mina föräldrar har tid att förhöra mig, det är guld värt. Det får mig att kämpa på, jag vill ha bra resultat och det bästat sättet brukar vara ifall någon tittar av hur mycket jag kan. Men jag tror att NO:n ska gå bra, jag hann öva lite idag i skolan och det mesta börjar sitta. Men självklart är NO-prov svårare än prov i svenska. Eftersom att jag är svensk sitter ju svenskan inne i mig (jag har svenska i blodet, oj jag skar mig på ett papper och kan fuska på provet, fniss) har jag ju enklare för det än för tex engelska och tyska.


Det här blev ett totalt onödigt inlägg som antaligen en person kommer att läsa (kommentera om det är du)  men jag är jätteglad ändå. Det viktigaste för mig just nu är att skolan går okej, att det snart är påsklov och att jag har ork och lust att blogga! Det värsta som finns är när jag känner mig helt down och då har jag absolut inte lust att blogga! Men blogg är inte världens snyggaste, bästa blogg men jag älskar den trots allt. Jag skulle aldrig kunna blogga på någon blogg jag inte älskar, då skulle jag inte heller skriva inläggen med kärlek! ♥ Inlägg som inte är gjorda med kärlek är nog det mest tragiska som finns i bloggatmosfären.


EN DOS AV SANDRIS

Jag skulle verkligen behöva prata med Sandra idag, hon får mig alltid på bra humör. Emma är också lite söt, men hon är mer "Hej, hur mår du?"-typen. Sandra är "GULA TRÖJOR! POST I BREVLÅDAN! EL-SKLING! KATT! TANKE-KRÄM! MOROT, VAD?". Lite mer hysterisk, alltså.
Nu sitter jag och försöker övertala Emma att skaffa gosupermodel, men hon typ... Vågar inte. :(
Övertalningen fortsätter.


PROV IMORGON

Hej!

Imorgon är det prov, så jag måste öva nu. Jag hinner inte blogga mer just nu, men jag har haft en bra dag. Det har hänt mycket, endel positivt och endel negativt...

Grön hårförlängning


Sandra mejlade mig nyss och var jätteglad för att hon köpt grön hårförlängning idag. Sedan hade hon satt fast olika slingor i olika färger i håret, typ som på bilden över. Efter det hade hon gått ut i solglasögon med sådana där ljusa läppar. Hon gick till Andreas och talade någon konstig dialekt/språk, typ "KANNssssssssst du willkomna mig till stadten?".
Sandra älskar sin hårförlängning. Hon ska gå ut med den imorgon... Fint.

Statusqueen



Kolla vilken status jag har, speciellt bilderna eller? Nej, nu ska jag inte vara allmänt dryg.

Jag längtar efter sommaren. Jag är sugen på glass. Jag vill till Stockholm nu. Jag älskar Stockholm, att åka tunnelbana, bo på hotell, shoppingen och jag hoppas att vi ska gå på Gröna Lund den här gången. Det var längesen jag var där, men vad jag minns så var det väldigt mysigt! :)

Rubriker

 
Jag fixade lite rubriker till menyn, kände att det var dags att göra någonting nytt på bloggen. Sedan fixade jag med lite småsaker, är ganska nöjd nu. Jag har enbart några små saker kvar att göra innan min blogg har nått sin maximala snygghets-gräns... Skämt åtsido, vad gör ni för någonting? Själv ska jag och pappa snart ut och kolla min cykel innan jag ska ta en varm dusch. Det börjar bli bra cykelväder, hoppas bara jag inte har någon punktering...

WHEN I SAY...

...Kläm-en-tin(er), gula tröjor, fes-tisar, mumsmums, post i brevlådan, Adrian & Andreas, honung, honung, honung, kattfnatt, da gangsters, leka psykolog, psyko, psoykco, psycho, pschyo och daimatin, vad tänker du på då? Sandra kanske?




INNEBANDY, POTATISGRATÄNG, ROSTBIFF - VÄRLDENS BÄSTA MIDDAGSMYS

Hej!

Jag har precis ätit middag, idag blev det hemgjord potatisgratäng och rostbiff. Radion stod på för vi lyssnade på en innebandymatch, mysigt! Jag tror det inte kan bli mer middagsmys än så här.
Idag måste jag försöka ta tag i NO:n och svenskan eftersom att jag har svenskaprov på tisdag (substantiv, verb, adjektiv, pronomen, räkneord) och NO-prov på torsdag (syror och baser). Till på onsdag har jag oregelbundna verb i engelskan och till på torsdag teater (Hans och Greta) på tyskan. Borde det inte vara förbjudet att ge sina elever läxor och prov till på skärtorsdagen? Jag trodde man skulle ha påskfest och sådant då, typ klä ut sig och leka lekar... Som när man var yngre.

Nomy



Har ni hört Nomy? Jag älskar verkligen musiken, att han kommer från Jönköping gör ju ingenting sämre. Jag upptäckte musiken genom en internetkompis, och har lyssnat på Nomy i några dagar nu. Jag blir bara mer och mer förälskad i musiken, och favoritlåtarna är hold your head up high och cocaine, självklart!

Hold your head up high
And this pain will die


Lager ettfemsju

Tjena morsning!

Idag var jag med mamma och pappa på Lager 157, eller snarare mamma eftersom att pappa väntade i bilen. Jag behövde verkligen nya kläder, hittade jättefint där! Mamma gjorde också det, jag tycker om Lager 157 i Gällstad. Billiga märkeskläder och bra kvalité - det är grejer det!
Nu sitter jag vid datorn, funderar på om jag ska spela lite wii fit eller dega vidare framför datorn. Ingen av alternativen känns hundra, men jag orkar nog inte sitta mer vid datorn i alla fall...


OLIVER MED BLÅMÖGELOST OCH FETAOST CLASSIC

Oliver med blåmögelost och fetaost classic, myskväll med mamma och påskpyssel - och självklart solsidan 21:30. Kan kvällen bli bättre?

Saken är den att pappa ska iväg och titta på innebandy, så jag och mamma blir ensamma hemma. Men vi valde själva att inte följa med - det finns bättre saker att göra. Speciellt när det är kval, om det inte går bra blir det så deprimerande och då stannar jag helst hemma.
Skolan idag var väldigt slapp, på matten var vår ordinarie lärare sjuk, så vi hade en vikarie och fick jobba med bråk och procent på datorn. På SO:n körde vi jeopardy och mitt lag vann. På musiken körde vi introleken för läraren var trött efter att ha guidat runt vitryssar på skolan. Dessutom bestod dagen av solsken, rast i massor och skratt. När jag kom hem åt jag dessutom våfflor, kan dagen bli bättre?

Det bästa du kan få


Jag har mest berömmelse av mina vänner.
Jag har det.
Ja.

Vad ska man kalla den här dagen för?

Hej!

Hur har din dag varit idag? Min dag har varit sådär, jag har inte haft någon toppendag precis. Speciellt inte på idrotten då vi körde slagboll. Jag och en kille skulle slå på en boll, och vi råkade slå samtidigt så han slog till min hand. Idrottsläraren stod där och skrattade och jag hade ont, fortsatte att spela ändå. Svullnaden har gått ner lite nu, men hur kan läraren vara så... Jag kommer inte ens på något bra ord. ;)
På tyskan hade vi läxförhör och sedan tittade vi på teatern som vi ska spela, Hans och Greta. Jag ska spela häxan, haha. Hur sjutton kommer det sig att jag får så konstiga roller? ^^

KENT-FEBER



Åh, jag älskar Kent! Jag har kört mannen i den vita hatten och 747 på spotify hela eftermiddagen. Hagnesta hill är himla fint, tycker ni inte?
Visserligen är röd deras bästa album enligt mig. Den ligger mig varmt om hjärtat. ♥


JAG ÄR EMOT MOBBNING!


Nu har jag äntligen satt in den här bordern på min blogg, självklart är jag emot mobbning! :) Jag tycker det är jättebra att www.missextra.se äntligen tar tag i det här!

HOME, SWEET HOME

Hej! ^^

Dagen blev bättre än jag trodde, dessutom fyller en av mina vänner år idag, grattis! Det är en stor sak att bli 14 år, haha. ;)
Mest var det syslöjden jag oroade mig över, för läraren blir sur för minsta lika sak och använder mycket svordomar. Hon står där med sin varma choklad och himlar med ögonen när man behöver hjälp. Sedan när halva syslöjdsgruppen behöver hjälp så går hon iväg och ringer ett "viktigt" samtal - vad fan är det för stil? Men idag var hon inte där som tur var, så vi hade en annan lärare. Den läraren vi hade var hemkunskapsläraren. Hon bryr sig om miljön och så vidare, och jag tycker att hon är en jättebra lärare! :)

Nu sitter jag med tyskaläxan och har precis skrivit in den på Glosboken. På NO:n fick vi veta datumet för provet, det är nästa torsdag. Usch, jag måste verkligen börja öva till det snart... Men inte nu! :D

Tokyo


 Det kan bli så här efter 20 minuters prövning med effekter... Påminner mig om en storstad, typ Tokyo.

Originalbilden är här nedanför, jag har gjort ett collage också men det orkar jag inte visa upp nu.

Lite skillnad?


JAG KAN

Jag har försökt att hitta någon rolig bild att ladda upp, men icke sa Nicke!
Jag var arg och ur balans innan, glöm bort det inlägget. Jag vill inte såra någon. Jag kör aldrig med samma medel mot någon annan, jag tror inte på det. Jag försöker att behandla alla bra. Nåja, nog om det! :)

Do - did - done
cut - cut - cut
Cost - cost - cost
Bring - brought - brought
Jag kan.











-

Tog bort inlägget. Ni som hann läsa det, glöm det. Okej?


COLLAGE



Jag älskar detta bildcollaget. Originalbilden tog cirka 5 sekunder att göra. Och sedan redigerade jag och... Resultatet blev fint.


Do, did, done - buy, brought, brought

Det märks antagligen att jag håller på med engelskaläxan? Haha! :)

Hej, förresten!

Usch vilket dåligt väder det är ute. Jag tycker verkligen inte om perioden då snön smälter bort och våren kommer fram - jag saknar alltid vintern något så otroligt. Visserligen är våren varm och skön, men ingenting kan väl slå kyla och snö? ^^ Dock verkar det bara vara jag som tycker så i skolan.
Idag har varit en tråkig dag i skolan, antagligen för att det snart är påsklov. Jag längtar otroligt mycket till lovet! ♥ Men jag måste försöka prestera bra innan lovet, det har jag lovat mig själv.

Nu ska jag följa mitt löfte och öva på engelskaläxan! Jag tycker inte ens om engelska, haha. Men vad gör man inte för att hålla sina löften?


Maja, Masiiii

Jag kommer att sakna dig.


(tryck på bilden för större storlek)

JAG ÄLSKAR BRA BLOGGHUMÖR

Jag känner mig verkligen på ett harmoniskt blogghumör idag, haha! Så jag får helt enkelt försöka komma på någonting roligt att blogga om. Eller så bloggar jag bara och bryr mig inte om att hälften of the world tycker att min blogg suger pest. Det är ett fint alternativ. Nu ska jag översätta min blogg till engelska/tyska/ryska. Walesiska också, vart talar man det någonstans?
Hmh, google.... Brb! (Be Right Back). Vilken förkortningar använder du mest, eller är du en moralkärring som absolut inte förstår meningen med förkortningar? (Visserligen förstår jag inte heller meningen med förkortningar, men vad gör man inte för att verka cool och världsvan?)


Fint.


Jag måste verkligen börja med engeskaläxan nu, visserligen är den till på onsdag men jag ska bli en duktig pluggerska! Jag måste verkligen prestera nu innan lovet, sedan kan jag slappa i en vecka innan jag tar nya tag. Efter sommarlovet börjar jag i åttan = betyg = jag ska slita hårt, hårt, hårt. Kanske någonting som är lätt att säga nu?

Randigt är Gina tricot's place



Randigt börjar kännas lite fulsnyggt, dock lyckas alltid Gina Tricot med randigt. De har perfekt avstånd mellan ränderna som får mig att känna lite "wow"-känsla, fast att det bara är vanliga ränder.

Sandra

Sandra blev sur när jag hade skrivit ett inlägg till Paulina, för Sandra vill också få uppmärksamhet av mig. Inte för att Sandra ogillar Paulina, de är faktiskt kompisar. Okej, men Sandra ska få sitt inlägg även om det blir väldigt tråkigt för er andra läsare... Sånt är livet, gör man inte allt för en vän?


Sandra, egentligen har jag inte känt dig så länge. Men jag tyckte om dig från första stund då jag blev din handledare på gosupermodel. Tänk att just jag fick lära känna dig, det är helt otroligt. Dessutom var du nice och skön med en gång, "tjaaa". Du visade att livet lätt kan bli tråkigt ifall man tar allting seriöst, och allt snack om gula tröjor och post i brevlådan gjorde mig glad, och jag skrattade riktigt mycket faktiskt.
Till att börja med trodde jag att du bara kunde vara oseriös, skratta och leva livet. Sedan upptäckte jag att du kunde vara allvarlig, men oftast inte hade någon bra anledning för att vara det. Du var lycklig och om du ville kunde du vara seriös, om jag berättade någonting för dig svarade du alltid med ett långt svar, ett seriöst svar med stora bokstäver där det skulle vara det och inga smilisar. Det gjorde att jag fann en helt annan sida av dig, nästan som en helt annan person. Man kan kalla det för de två a:na - Amazing och Awesome.

Det var som att du och jag var två stycken pusselbitar somska vi inte glömma, två underbara pöjkar! Andreas känns helt wild, medan Adrian känns som gr gick ihop. Du var den oseriösa, roliga, coola tjejen och jag var den mer dämpade. Tillsammans blev vi en bra kombination av människor, vi anpassades till varandra och lyssnade till varandra, och ihop blev vi det bästa receptet som någonsin tillverkats.
Jag lärde känna Elin, "hej, jag är Elin och jag är awesome". Ja, Elin var verkligen awesome, jag skrattade så att jag grät när hon berättade om sitt fjortisliv. Andreas och Adrian annpojken, om jag nu hade en pojke som granne, haha. Båda två ingår i vårt oseriösa msn-gäng, da gangsters. Vi i gänget måste chatta tillsammans minst en gång i veckan, eller hur?

Kort sagt... Jag är glad för att ha en äldre, erfaren kompis, för det är precis vad du är Sandra. Du är allt och lite till och maybe kanske lite för mycket ibland - men vad sjutton spelar det för roll? Du är min och det är det som betyder någonting.

Alla borde ha en vän som dig, Sandra. Jag tror du inte själv kan förstå hur mycket du påverkar mig och mina beslut positivt.Jag har blivit mer positiv, mer "äh, det löser sig". Det är fint att leka Sandra och vara positiv. 10 juni, min prins! Glöm det, Sandra! Glöm det.

1.Om någon annan än jag och Sandra förstod det sista... Nobelpris till dig.
2. Jag lägger det i kategorin "prylar och kläder", för ja - Sandra är en sak, det vill säga en pryl.





MONDAY

Hej!

Idag var det en riktigt bra måndag, faktiskt.  Kanske för att det snart är påsklov, eller har jag helt fel? ;)
På livsstilen fick vi sluta 20 minuter tidigare, på tyskan var det allmänt lamt och segt (och kallt i hemkunskapssalen), på matten hade vi läraren jag tycker om, hon är otroligt schyst och på SO:n fortsatte vi med att göra sina egna religioner - tjeeena skönhetsreligionen! Haha, men jag är bara delaktig i skönhetsreligionen, kommer med idéer och så. Resten får de andra sköta, jag gör ju min bokreligion och frihetens religion.
På svenskan fick vi också tillbaka "eldens hemlighet", vi hade läst boken "eldens hemlighet" och svarat på frågor till. Jag fick VG+, jo - jag är nöjd. Men det var väl MVG jag suktade efter, det skulle varit en bekräftelse på att det är lönt att kämpa hårt. Men på substantiv-verb-adjektiv-pronomen-räkneordsprovet i nästa vecka ska jag få MVG... I alla fall G.



I love school

Hej!

Jag har varit hos min bror nu, det är härligt att se hur barnet utvecklas mer och mer. Åh, jag älskar verkligen bebisar!
Nu har jag duschat och sitter framför datorn och klickar runt lite. Jag letar också efter saker jag kan blogga om i veckan, eftersom att jag kommer ha fullt upp kan det vara skönt att bara klicka iväg ett förskrivet inlägg till er - kanske lite tråkigt för er, men jag lovar att försöka blogga så mycket som möjligt trots allt! :) Även fast jag verkligen ska försöka prestera i skolan de här veckorna före påsklovet, det behövs.

Kram från en nyduschad chey ♥

Fjortisproblem.

"OMG, OMG, vad ska jag ha på mig?!? Serri, den här tröjan är ju typ 3 år gammal! Eller 5 år? Palla den liksom, tänk vad ute den är!"

2 minuters tystnad.

"JAG HAR VERKLIGEN INGA KLÄDER! SKA JAG BEHÖVA GÅ UT NAKEN? De här byxorna ser helt fel ut, mina ben ser typ tjocka ut. Och alltså, är mörka eller ljusa läppar finast? Eh, jag vill nog ha ljust läppstift idag. Såatteh."

Målar på rosa läppstift.

"SÅ HÄR KAN JAG INTE SE UT, jag ser blek ut! Jag är blek! Var är min mascara någonstans? Det här är inte roligt, jag har inga kläder och jag är blek och jag behöver brunkräm!"

"Sa du någonting älskling?"
(mamma)

Bild gjord med kärlek



Ska vara hos bror om 40 minuter, dags att sätta fart. Kan Bjussa på en bild gjord med kärlek i alla fall. ;)

Sandra, Adrian och Andreas - da gangsters

Jag och Sandras vänner, Adrian och Andreas hade det roligt på msn för några dagar sedan. Numera är vi "da gangsters", finfint.



 (Klicka på bilden för större storlek)


Jag har alltid drömt om att vara en gul solero.

Eller inte. :p

God morgon

Hej!

Jag har lekt lite med designen, haha. Jag fixar tydligen inte att hålla mig till min designblogg... Nej, nej. Men det är faktiskt roligt att fixa med lite kodmallar osv och testa nya funktioner.
Jag har varit vaken sedan cirka halv nio idag, åt en god frukost med frukt och rostbröd med min mamma. Annars ska jag nog ta det ganska lugnt idag. :)


Jag gillar min meny.

Vad tycker ni om menyn? ^^


Jofama by Kenza



Jag älskar verkligen den här jackan. Rosa känns som vår, och jag vill ha vår nu. Kanske blir ett köp trots allt?

GaGa X 4


Read my lips



Den här gången ska jag komma igång med bloggandet igen. Ett inlägg varje dag, eller 7 inlägg varje dag - vad spelar det för någon roll? Jag ska bli en bättre bloggare, helt enkelt (mjao).

Lady gaga


Jag förstår ifall saknaden aldrig går över.

Jag saknar det gamla. Det fina, det gamla, det som var bra. Jag orkar inte med att bli sviken, lämnad, övergiven. Det är du som ger mig hopp. Du. Men helvete, du läser inte det här och... Jag orkar inte mer.

Vi ses.


Taggtrådshjärta


Jag fick 77/87 på tyskaprovet. Jag kan gå hur långt som helst inom tyskan. Jag ska vara stolt över mig själv. Jag är imponerande.
Jag kommer alltid minnas det här.

Sandra, sötnöt.


http://cutbullarna.blogg.se


Paulina

Det här inlägget är till min finfina internetvän Paulina.


Paulina, jag trodde aldrig att skulle hitta dig eller ens någon i närheten av dig. Du är en fantastisk människa. Du får mig att le väldigt snabbt, och har fått mig att inse att tårar och ilska inte löser någonting - det är mycket bättre att le och försöka se allting positivt. Ditt livsmotto har blivit mitt, och så kanske det är med det mesta? Våra vänner blir delade vänner, aldrig skulle jag väl lära känna Carolyn eller du Sandra utan varandra?
Well, du är en otroligt fin människa. Även fast detta låter helt psycho vet jag att jag har förändrat ditt liv. De här 6-7 månaderna... I början var du så sårbar, vänlig... En dag var du helt plötslig glad, rolig och lika trevlig - men du kallade dig själv för lycklig och du sa att det var min förtjänst. Jag märkte hela tiden att du utvecklades och blev finare och finare för varje dag, och jag tänkte bara mer och mer på vilken fantastisk människa du är.

Efter en inledning om hur fantastiskt allt är...
Jag visste hela tiden att du ville flytta till USA. Du pratade om USA och Carolyn med mig oftare och oftare. Du reste dit, träffade min favoritskådespelare (förlåter dig aldrig </3) och kom hem en vecka för tidigt. "Har det hänt någonting?" frågade jag då, började fundera ifall du och Carolyn var osams eller ifall du vantrivdes i USA. "Nej", löd ditt svar. "Jag har blivit erbjuden att bo hos Carolyn och hennes familj i ett år. Jag funderar på att tacka ja".
Jag tänkte mycket på det ett tag, att du kanske ville flytta till USA och att du hade chansen. Helt plötsligt hade du bestämt dig, visserligen inte tackat ja än men du sa till mig att du hade bestämt dig för att resa dit. Jag var superglad och lycklig över att du fått chansen, men samtidigt... Vad ska jag göra utan min Paulina? Det skulle vara tomt, otroligt tomt och i detta läge behövde jag dig som mest.
Du märkte att jag var ledsen, och gav mig chansen att välja vad du skulle göra - om du skulle tacka ja eller nej. Jag funderade aldrig ens på att hindra dig från att åka, jag ville att du skulle följa dina drömmar. Jag skickade iväg ett enkelt "ja" till dig, och sedan var det bestämt.

Och vad händer nu?
I sommar, i juli kommer du att åka till USA och komma tillbaka ett år senare. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig, och precis som du sagt kommer vi inte att kunna ha så mycket kontakt eftersom att tiderna är helt annorlunda och du kommer ha fullt upp med ditt liv i USA! :) Men samtidigt vet jag att vi har bestämt att vara vänner när du kommer hem också.
Jag kommer att sakna dig, och tänka på dig varje dag. Även fast vi kanske bara har kontakt en gång i månaden kommer den gången att betyda mycket! Det finns ingen som dig, Paulina och även fast det kommer vara tomt... Jag älskar dig, det ska du veta.


Elevens val

Hej!

Jag kom hem tidigt från skolan idag, var hemma vid 14:00 eftersom att vi slutade tjugo i två. Jag hade ju somsagt elevens val idag, bild. Förra terminen var bilden jättetråkig, vi fick sitta och måla fritt i två hela dagar... I år var dock det roligare, det kändes som om det var mer planerat när vi fick hålla på med lera fram till lunch och sedan måla på eftermiddagen. Imorgon tror jag att det blir mindre planerat eftersom att 6:orna och 7:orna ska göra det som 8:orna och 9:orna gjorde idag. 8:orna och 9:orna fick vara i ett vanligt klassrum och måla, så antagligen får vi också vara det... Med urtrista lärare.

Om ni undrar varför jag inte uppdaterar förrän nu ska ni få en förklaring. Jag försöker att uppdatera runt 5 gånger om dagen, men det blir ofta alldeles för stor press för mig. I höstas drabbades jag av migrän mycket mer än jag brukade, vilket jag tror beror på att jag har alldeles för stor press på mig. Det är jättejobbigt, först går det jättebra med bloggen och sedan mår jag dåligt och så faller allt. Igår hade jag sådan huvudvärk, jag hade verkligen jätteont och jag vill verkligen inte få huvudvärk idag igen! Jag har inte tid att leka perfekt bloggerska, haha. Jag har också mina brister och jag får helt enkelt ta det lite lugnare nu ett tag.
Hoppas ni har förståelse för detta. :)

RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.