Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

Pet sledding

Idag har jag testat ett spel på www.spela.se som heter Pet sledding. Jag hade direkt inga förväntningar när jag skulle testa spelet, jag tyckte mest att djuren såg gulliga ut och ville i alla fall ge det ett försök.


Man får välja mellan flera olika djur som man är i spelet. Spelet går att spela både ensam eller tillsammans med en vän. Jag tror att spelet, som går ut på att åka i en släde nerför en backe och samla på sig poäng, skulle varit roligare om man var 2 players. Det blev lite långtråkigt att spela ensam efter 11 nivåer.



3/5

PLUS: Jag tyckte spelet var gulligt med djuren. Ifall en människa skulle varit i släden hade det absolut inte varit lika kul. Dessutom är det ett plus att man både kan spela ensam och 2 spelare.
MINUS: Tempot ökar hela tiden och till slut känner man sig snurrig och orkar inte koncentrera sig lika mycket. Känns inte som någon utmaning.


FAVORITLÄSK


BRODER JACOB

Jag ska snart till broder Jacob. Okej, inte till broder Jacob kanske men till en broder. :D Kommer bli bra, dock vet jag inte när vi skulle vara där....Klockan 3? Då är det nog bäst att jag sätter fart!
...Äh. Min Nike-tröja duger nog.

Spotify

Jag gjorde en spellista till Spotify igår, tänkte nämligen skicka den till mina föräldrar så att de fick en inblick i vilken musik jag lyssnar på.
Nu har ni chansen att lyssna på min spotify-lista. Genom att trycka på bilden nedanför kommer ni komma till spotify och min lista som heter fint är'e by tankekraft . Svårare än så är det inte!



När jag ändå håller på tänkte jag visa er hur ni får länken till era spellistor.

Tryck på "copy HTTP link". Då får ni en länk som ni sedan kan länka till andra. Om ni däremot har en länk till en spellista ni vill öppna kopierar ni länken och klistar in den i search-rutan. :)

 


H&M och löshår blir verklighet

Att H&M ska sälja läshår har redan blivit ett omtalat ämne i bloggvärlden, där de flesta ser det som "en rolig grej men ändå som en diss".
Jag gick in på H&M:s hemsida, zoomade in på håret och tittade. 129 kr för löshår är billigt, även om det säkert ser väldigt plastigt och overkligt ut i verkligheten - men å andra sidan är det ju billigt och kan vara bra att testa innan man köper ett riktigt löshår för flera tusen kronor.
Jag hissar det, helt klart. Men det skulle vara roligt ifall det kom ut i andra färger, rött kanske? *blink blink*

Läsa min blogg på andra språk?

Det känns kanon att jag äntligen har fixat en google översättnings-manik som gör att man kan översätta min blogg till andra språk! Jag är alltid mån om mina läsare, och det är alltid roligt att ha läsare från andra länder. :) Dessutom vet jag att jag innan har haft endel norska och finska läsare, och de ska ju såklart också kunna läsa min blogg!

Såklart kan det ibland uppstå fel...;) Och endel ord blir inte översatta överhuvudtaget.


"Mumsigt" och "go'morron"


Go'morron

Go'morron, go'morron - vilket härligt väder det är ute! Varmt men ändå kallt, temperaturen ligger på nollan och det känns toppen!

Idag vaknade jag upp ganska sent och åt en god frukost med mamma, frukt och rostbröd med marmelad. Mumsigt värre! :)
Idag ska jag hälsa på min bror och annars ska jag nog mest ta det lugnt, kanske lyckas få lite färg i håret? ;)


En härlig dag i Jönköping

Idag har jag tillbringat större delen av dagen i Jönköping med mina föräldrar. Köpte blandannat en tröja från Bik bok och en bok på bokrean. På H&M blev det lite småprylar också. ;)

 


Beroendeframkallande till max

Har ni spelat bomber pengu någon gång? Det måste vara tidernas roligaste och mest beroendeframkallande spel! Ni måste spela det, okej?

Nöjd med designen! :)

Efter att ha trixat en bra stund nu med olika funktioner är jag faktiskt nöjd med bloggdesignen! :) www.designadinblogg.se är min hjälp, älskar den bloggen! Jag har lärt mig allt om bloggdesign där, och det är faktiskt inte så svårt när man kommit in i det. ^^ Jag älskar HTML-koder, nu.

Hur gör du när du designar om din blogg? Designar du den själv eller hjälper någon proffsig människa dig? ;)

Vancouver 2010 (spel)

Någon som har det spelet? Jag tyker själv att det verkar roligt, men har ju "tyvärr" Wii, och spelet finns inte till det. Visserligen finns det till PC, men känner mig ofta stressad av PC-spel. ^^


KATTER


I det här inlägget ska jag visa bilder på söta katter. ♥ Egentligen tänkte jag att jag skulle haft olika sorters djur i samma inlägg, men sedan märkte jag hur mycket fina bilder på katter det finns! :) Därför är det här ett eget inlägg om katter. Inom kort kommer det att komma inlägg om hundar och smådjur som kaniner, marsvin, hamstrar... Kanske även ett inlägg om ödlor/ormar? Vilda djur skulle ju självklart också vara intressant, men ett steg i taget. Det här inlägget handlar om katter i alla fall.

Jag har alltid drömt om att ha en katt, en gråsvart katt med tjock, mysig päls. Dock så har jag ju en kanin, och det är ett underbart djur! :) Men när jag är vuxen kommer jag nog både ha hund, katt och kanin... Vilket passar bra ihop med mina framtidsdrömmar...Mer än så får ni inte veta. ;)






Det finns verkligen jättemånga fina katter! Jag har ingen speciell favorit av dessa bilderna, tycker alla är fina på sitt sätt... Precis som vi människor är.


 

 


Paint-kladd

Det var något fel på internet igår på kvällen, så då ägnade jag mig åt att kladda i Paint. Tycker faktiskt det är det roligaste programmet. Om man är duktig på det så kan det bli grymt. Dock har inte jag den talangen, men någon annan fantastisk människa kanske har det? ;)






Sandra, visst älskar du mig? ;);););)









Kort dag

Hej!

Jag måste säga att jag älskar fredagar, de är så underbara! Att sluta 13:05 är otroligt skönt. På fredagarna är killarna i klassen pigga och spralliga, och då finns det inget bra plugghumör i klassen... Om en håller på, håller nästan alla på och de som inte håller på kan inte plugga. Som tur är har vi bara 3 lektioner på fredagar, varav en är musik och resten rast. Sitter som smäcken, säger jag bara!
I eftermiddag tänkte jag att jag skulle läsa den nya (vi säger nya) boken av Stephanie Meyer, "genom dina ögon" heter den väl? Haha, har inte ens koll på en bok som jag lånat på biblioteket. Toppen.

Ha de fint!


Gina tricot - SPRING/SUMMER

Jag tycker dessa kläder är fina vår/sommarkläder. Gina tricot har verkligen fått snygga kläder!



Sandra


Sandra är bra. Sedan bad jag om bilden på vargen (vit räven, vad heter den egentligen, någon som vet?) och Sandra skickade originalbilden till mig! Jag är helt kär i räven. :)




Chacha! (bara för att låta som en fjortis)

Hej, hur har eran dag varit?

Idag känner jag mig så himla trött och jag vill bara  ta det lugnt! Det snöar lite lätt ute nu, när jag gick hemifrån skolan snöade det mer. Jag tycker det borde räcka med snö nu, är ju ändå alldeles för mycket. Dessutom blir det så kallt, både ute och inne... Jag skakar av kyla just nu.

Just nu vill jag bara fråga Sandra en sak, så hoppas att hon loggar in på gosupermodel snart. Sandra är en stor glädjespridare och hon är precis vad jag behöver! :)

 
Jag tror ni förstår varför jag älskar Sandra... Hon är awesome.


Paint


Jag älskar att underhålla mig själv i Paint.
Men ja. Paint är faktiskt bra.


Förövrigt, vad gör ni idag?

Det blev ny design redan idag! :)

Visserligen är den nya designen lite halvfärdig, och jag har inte riktigt gjort färdigt allting än men... Det kommer bli fint.

Vad tycker ni om designen?

 


Ny design! :)

I helgen kommer bloggen att få en "nystart", eller vad man ska säga. Ny design, nytt tema och maybe... En bättre blogg och en aktivare chey?

Vi hörs!


När jag hittade dig blev lyckan alldeles för stor, den finns inte ens hos mig längre.

Känner bara för ett deppinlägg, eller depp och depp. Jag vill bara få ut lite känslor och well, bästa sättet är väl att skriva "hej jag heter bengt och är en ponny". Fint alltså!


Nejmen, ibland undrar jag varför alla andra lyckas förutom jag. Just jag. Jag är ett misslyckat miffo.

Men varför är det alltid jag som är fail och misslyckas och emo? Emo är jag kanske inte, förresten heter stilen fashion core för emo är en musikstil och seriöst... Jag kan inte fortsätta så här.

Help, I need somebody


hehe test

Hej! Hejdå.

AND THE LOVE IS WHAT YOU TAKE BEFORE ME?!?!


Nu menar jag dock inte kärlek till en partner. Jag menar annan kärlek. Annan kärlek, Det låter fel.

Sandra gästbloggar!



Jag tänkte hissa en blogg som jag tycker om; http://www.missextra.se/
Just nu är hon i Oman och har det glamouröst där! Hon äger.

/Kram Sandra (jag vill blogga mer...)


JC - "klippdockor"

Jag är otroligt förkyld idag och näsan svider som attan - tur att jag har sportlov... Jag har suttit och kikat runt på internet och på massor av bloggar - och fick reda på att JC har börjat med "klippdockor", alltså modeller man klär på med kläderna! Titta här vad coolt!


GRISSSS

Jag sitter och googlar på gristårtor. Ja, gristårtor. När jag fyller år vill jag nämligen baka en tårta som ska se ut som en gris, ungefär som smileysen under. Tyvärr hittar jag inga sådär jättebra recept/instruktioner, men ni kanske vet hur man gör? Vore trevligt ifall någon kunde lämna en kommentar och skriva hur man gör... Såg nämligen en sådan tårta på ett konditori i Karlstad, men det är lite långt att åka dit (2-3 timmar på varje håll) för att köpa en tårta. Haha...

Senare idag får ni se några roliga mejl...

KONSTHÖRNAN ♥


Well, konsthörnan kommer ju att vara så serious. Men tanken är väl att jag ska anstränga mig lite mer än så här...Tänkte jag. Eller låta folk inspireras av min snabba konst i Paint, vilket visar att Paint absolut inte är omöjligt att måla i.
Jag älskar färg och form och streck.

Bort med snön och promenixa med nya skor!

Jag älskar vintern - nu finns det bara en anledning för att jag vill att den ska försvinna i mars-april. Jag vill promenera runt med nya skor - kanske ett par Dr Martens, Converse eller ett par av skorna som KENZA designat?

Vad ska ni ha på fötterna i vår/sommar?

Dr Martens, finns blandannat på www.shock.se. Det var där jag hittade dessa snygga! :)


Converse är alltid lika snyggt! Finns i princip att köpa överallt.


Kenzas skor är galet nice.


Tischor med kärlek ♥

Gina tricot har massor med fina kärlekstiscor just nu! Varför inte tipsa pojkvännen med en gång?




Dessa fina tischor kan du matcha med...



(Jag tillhör en av de människor som tycker att slitningar på jeansen är snyggt.)

Snart sportlov (tagga, tagga & åter tagga)

Åh, nu är det faktiskt så att det bara är en skoldag kvar innan sportlovet - och det gillar jag! Tagga, tagga, tagga.
Jag har faktiskt inte planerat in någonting särskilt för sportlovet. Jag kommer att ta varje dag som den kommer, helt enkelt! Två stycken i min tyskagrupp (och säkert halva skolan) ska till Trysil i Norge och åka slalom. Själv stannar jag gärna kvar hemma, jag kommer hinna med mycket på 9 lediga dagar! Eller, egentligen 9½ dagar eftersom att fredagen är så kort.

Nu tänkte jag berätta om min skoldag (som vanligt); Niorna hade nationella prov, uppsatsen idag! På en massa dörrar stod det om salsbyten för att det var "NP" (lärarna använder det uttrycket flitigt). Annars har det varit en dag full med skratt, även om jag tycker att tyskaläraren var otrevlig på tyskan mot en elev... Men det är sånt som händer, allt kan inte vara "happy for the business" hela tiden, nej.

Nu ska jag rufsa till frillan och svara på mejl! ;)


Snabb "uppis" + meddelande till Carolyn

Jag tänkte att jag skulle göra en snabb uppdatering, "uppis"! Tänk att jag har grundat ännu ett ord...Tell me, I'm the best?!?

Idag i skolan har det varit en vanlig dag, händer tyvärr inte så mycket före sportlovet. När jag kom hem käkade jag mackor och banan och sedan satte jag mig vid datorn och pratade med Paulinas vän Carolyn. Carolyn bor i USA, i "utkanten" av New York. Carolyn kan endast engelska, några ord på svenska (hej). Jag övar upp min engelska när jag pratar med henne, det är bra. Carolyn är otroligt bra, och jag är glad att jag lärt känna henne genom Paulina. Eftersom att Paulina antagligen flyttar dit i höst känns det skönt att känna Carolyn också...

Carolyn, I miss you already. You are a true friend to talk with. I hope you feel the same about me. ;) And, you know the boy in the white hat... He was amazing. I will never forget this day, Carolyn. My english sucks very much, but I can understand you... Carolyn, I love you.


Alla hjärtans dag


Jo, jag vet att det är några dagar kvar till alla hjärtans dag. Men jag har ändå lust att skriva ett inlägg om den dagen nu.
Alla hjärtans dag har sitt ursprung i traditioner runt Sankt Valentin, ett helgon under medeltiden i Frankrike och England. Alla hjärtans dag har firats länge, och firas också med namn som valentindagen och Sankt Valentins dag. Man började fira denna dagen under 400-talet i den katolska kyrkan. Romantiken får man ihop genom att fåglar hittar sin partner i mitten av februari (under medeltiden trodde de detta).
I Sverige är alla hjärtans dag en kommersiell dag, med mycket kärlek och geléhjärtan! Bra tips på presenter man kan ge till nära och kära kan vara handgjorda kort, en chokladask eller kanske en röd ros?


En rolig idé kan vara att lära sig kalligrafi och skriva det på kortet till din kärlek! Det är alltid mer uppskattat än ett färdigtryckt kort från närmaste mataffär...

...Men choklad är alltid uppskattat - oavsett var den kommer ihåg!
Vet ni att man blir glad av choklad?


Kom ihåg att du inte behöver ha en pojkvän/flickvän för att vara lycklig på alla hjärtans dag! Varför inte ordna en filmkväll med kompisarna eller ge dina vänner en present? Garanterat uppskattat!
Dessutom behöver inte en present vara dyr. Hembakade muffins duger gott och väl. ;)







Love to you,
cheyen











dürfen, können, mögen, müssen, sollen, wollen, wissen

dürfen, können, mögen, müssen, sollen, wollen, wissen är en ramsa vi fick lära oss på tyska för att komma ihåg några oregelbundna bundna vanliga verb...Något sånt. Jag tycker det passar som rubrik eftersom att jag hade tyska igår.

Jag har inte tänkt att det här ska bli ett så långt inlägg, eftersom att jag egentligen inte har gjort så mycket speciellt idag. På NO:n misslyckades jag och 2 av mina vänner med en labb 2 gånger (men tredje gången fick vi till det). Läraren höll på att prata om betyg och vad som krävdes i en labbrapport för att få högre betyg och jag och mina kära laborationsvänner skrattade och mellan fnissningarna fick jag fram "om det fortsätter så här för oss kommer vi få IG!". Sedan glömde jag att diska en bägare och ett mått, förlåt. Jag hoppas inte att matoljan och sirapen har torkat in...Panik. ;)

På idrotten fick vi köra kombinationsträning med klass 7A. Sjukt jobbigt säger jag bara...


En sak som är riktigt bra är att jag inte har någon engelskaläxa till imorgon!
Eftersom att vi håller på med stars, football och horses jobbar vi i grupper. Jag är med i en av starsgrupperna (den gruppen som gör lätta saker). Vi bestämmer läxorna själva i grupperna och tills imorgon... Ska en av killarna göra charader. Om han kommer ihåg - ohja.

Spammade Sandra för att ha någonting att blogga om.

Förlåt. Jag spammade Sandra på msn när hon var utloggad, så när hon loggade in var hon helt nerspammad och hennes dator dog i några minuter. :( Jag är ond.
Men Sandra var snäll och skickade konversationen till mig!


[email protected]
sa (17:42):

äg

ÄGG SKA DU VETA

[email protected] sa (17:43):

ÄGG GICK ATT LEVERERA

MEN FUCK THS SHITHOL

dildoarsle

musawn

avatar

[email protected] sa (17:44):

amagudadness

AMANDA HAVE LOGGIT IN

dürfen

können

mögen

müssen

[email protected] sa (17:45):

wissen

<3

MEN DIIIE YOUNG

[email protected] sa (17:46):

  Det här meddelandet skickades inte eftersom du har nått gränsen för hur många offlinesnabbmeddelanden du kan skicka till den här personen nu. Försök igen senare.

HAHA FAIL

for the futhure

[email protected] sa (17:48):

AWWATAR

har jag skrivit pos än?

köttbullsmacka

marmelad

[email protected] sa (17:49):

när jag skriver fula ord levereras inte meddelanden

fucking svenskahole <333

JA DET LEVERAS

[email protected] sa (17:50):

levereras heter re

lever

pastejskaka

SPAMMARn fur the lulz

knollad

hipp hipp hora

[email protected] sa (17:51):

du är inte det alltså

du är mer köttbulle

eller ja

majonäs

jag är elak

[email protected] sa (17:52):

weller?

*eller

17:50

the time is it olala

[email protected] sa (17:53):

hhhhhh

hej

fogelN

amatör

gris

kossa

jag älskar dig sandis

sandtårta!!!

[email protected] sa (17:54):

hur mycket har jag skrivit älsk?

[email protected] sa (17:55):

dooo, hej

heheheheheheh

spöl

[email protected] sa (17:57):

spöket laban

jag skriver inte så noggrant

nogg.se

[email protected] sa (17:58):

bloggis

skicka konversationen (HAHA kan man kalla det konversation???) till mig sen

[email protected] sa (17:59):

så jag kan ge dig status sandris

[email protected] sa (18:00):

VILL DU HA STATUS ELLER SAND?

[email protected] sa (18:01):

jag älskar många

manga ocks+

[email protected] sa (18:02):

"feg som fan"

[email protected] sa (18:03):

åh snart kommer mammis hem

TREVLIGT VA

då hinner jag inte spamma dig mer, tyvärr

gråter du nu? :(

[email protected] sa (18:04):

åh du märker redan att jag är ofokuserad av mammas hemkomst!

jag skriver ju så sällan nu, älskling

AWWA HAR DU SETT MIN BILD??????

fail

[email protected] sa (18:05):

mitt hår är redigerat

så du vet

SPAMMA

spamma

spamma

spamma

jag är ond

[email protected] sa (18:06):

ojski


Hyr ut din lägenhet


Jag tycker det är ganska coolt att prinsessbröllopet är så stort. Jag skulle gärna vilja vara på plats och se bröllopet, men nästan alla hotellrum är uppbokade den 19 juni...


 

 


RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.