Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

Jag = självförtroende?!?



Tack för kommentaren Isaa, och jag måste säga att jag blev väldigt glad när jag såg din kommentar! :)

När jag bloggar försöker jag att visa självförtroende, men samtidigt visa att det aldrig lönar sig att vara elak mot någon och att jag också är en människa som stöter på problem i livet.
Ibland kan vissa bloggare vända självförtroendet till något negativt, vara taskiga mot andra osv. Det visar mer osäkerhet än självförtroende. Jag tycker det är bra att visa att man tror på sig själv, uppskattar andra människor och lever livet som man själv väljer att göra! :)

Ni är otroligt vackra ska ni veta, på alla sätt.


Min första bästa vän.

Jag minns dagen då vi träffades. Vi var kanske...5 år? Eller ja, eftersom att du är född på hösten så var du nog 4 år. Och jag 5 år. Jag är född tidigt på året.
Jag gick över gatan med pappa tryggt intill. Jag såg dig, din mamma och din lillebror. ”Hej”, sa pappa. Och så frågade han om jag kunde få leka med dig. Det fick jag. Jag blev ivrig och glad och gick in i mitt egna hus och hämtade min dockvagn. Du hade redan din dockvagn ute. Vi gick iväg längst gatan, med varsin dockvagn. Du pratade en massa men jag hörde inte vad du sa. Du pratade väldigt otydligt och jag nickade bara och sa ”ja” på några ställen här och där. Det var den dagen vi blev vänner.

Egentligen så var det hela ganska så knäppt. Bara för att man bor granne med en jämnårig tjej så betyder inte det att man ska vara vänner. Egentligen var jag inte särskilt lik den här tjejen, men vi blev vänner ändå för att... Vi bodde nära varandra varannan vecka, när du var hos din mamma.

F-klassen nästa. Jag skulle inte ha gått i din klass från början. Jag skulle ha gått i en mycket finare skola i utseendet, kanske 10 meter bort från den skolan jag faktiskt gick i. Jag gick i samma klass som dig och du och jag var bästa vänner. Det var du och jag mot världen och vi släppte knappt in någon annan i vår värld. Det var du, jag och världen.
Jag har så många minnen med dig. Vi umgicks ett tag med en tjej som inte var bra för oss. Ena stunden blev jag utanför och nästa stund du. Det var bäst när ingen av oss umgicks med henne, men hon betraktades som cool och vi vill vara coola, du och jag. En gång tog hon skaftet på en spade och höll under min hals. Det var som om hon ströp mig då. En annan gång sa hon att jag och hon bara kunde vara vänner om hon fick låna datorspel av mig. Jag gick till lekplatsen några meter bort och grät. Då kom du, min bästa vän och tröstade mig. Men sedan så lånade jag ut ett spel till tjejen som inte var bra för oss ändå. Jag har fortfarande inte fått tillbaka spelhäftet från henne.
Som tur var flyttade denna tjejen efter ett tag. Det är jag glad för. Hon var inte bra för oss.

Minns du när vi gick i F-klassen och försiktigt frågade fröken om vi fick gå på toaletten? Vi gick nerför de långa, böljande trapporna till första plan och gick förbi fritids ”runda matta”. Vår klasskompis, en kille följde också med oss. Det fanns tre bås inne på toaletten. Jag tog ett, du tog ett och killen tog ett. Det var sådana där öppna bås så man kunde höra precis vad de andra gjorde...Jag pruttade och killen frågade vem det var. Jag sa att det inte var jag, likaså min bästa vän. Till slut kom det ändå fram att det var jag, men vad spelade det för roll?!?
Och när vi ändå pratar om toalettbesök och dylikt så visste jag alltid när du var kissnödig. Då satt du med benen i en speciell ställning och liksom hoppade upp och ner. Jag kunde alltid se när du satt där i sanden vid lekparken och behövde gå på toaletten.

Den första jag onanerade med tillsammans var du. Eller ja, när vi var så små (6-7 år kanske) räknades det nog inte som onani. Men nu skulle det garanterat göra det.
Gungställningen var röd och låg en bit ner på vår gata. Mina föräldrar kunde hålla koll på oss därifrån. Du klättrade uppför metallställningen och klättrade upp där gungorna var fästa och satt där. Jag gjorde aldrig det, för mina föräldrar skulle blivit vansinniga. Jag nöjde med mig med att glida upp och ner så att det kändes skönt
därnere, som om man blev kissnödig. Onani, alltså. Vi kom dock på att det räknades som onani i femman eller så. Då slutade vi upp med det och kom överens om att ingen annan skulle få veta det. ♥

 

När vi gick i fyran fick vi reda på att de nuvarande klasserna skulle splittras och att det skulle bli nya klasser. Jag började gråta av lycka när jag såg att du och jag skulle gå i samma klass. Utan dig skulle hela min värld ha rasat samman.

I femman var det du och jag som var pratsamma, flummiga och alltid skrattandes tillsammans. Jag minns att vi alltid satt vid vårt bord i korridorren och jobbade. Jag vet dock inte om det blev så mycket jobb gjort av oss – vi pratade mest och skrattade, såklart. Med dig kunde jag alltid skratta.

 

Jag antar att ni märkte att jag skrev ”kunde”. Någon gång i slutet av femman började helvetet för både mig och dig. Lögner, svek och ännu mera lögner gjorde att vår vänskap blev förstörd. Ingen av oss hade heller så stor lust att bygga upp vänskapen igen efter alla svek, även om vi försökte gång på gång och det mesta blev misslyckanden.

Dock så lyckades vi en gång, på slutet av sexans termin. Vi hängde tillsammans med två andra tjejer och då var det nästan som innan... Förutom att du skulle byta skola, alltså. Om du inte hade gjort det så skulle vi antagligen fortfarande varit bästa vänner, men så fungerar det inte. Löften om att ”hålla kontakten” betyder ingenting, och det är lika mycket mitt som ditt fel att det är som det är.

 

Jag vet fortfarande allt och kan läsa av ditt ansiktsuttryck i alla situationer. Du tycker att den klassen som jag går i är en fjortisklass. Du tycker att det är knäppt att köpa ett par jeans för över 300 kr. Du älskar turkost och är nervös för att träffa din gitarrlärare. Du älskar musik och...

...du var en bra vän.

 

 

 


Röd igen :)

Hejhej och förlåt för dålig uppdatering!

Jag har haft fullt upp med hårfärgning (röd) och att njuta av de sista dagarna på detta höstlovet. Ida gska jag också på innebandy, men jag håller på att skriva ett låångt blogginlägg om min första bästa vän - garanterat läsvärt! Jag hoppas jag blir färdig med det inlägget idag, och att någon orkar läsa det? ;)

Kram på er, damer och herrar - stora som små. ♥
Lolli

ingen får förstöra det nu

Jag är riktigt glad för en gångs skull, vet inte riktigt vad jag är glad för. Jag antar att jag kommer att komma på det såsmåningom.
Den här gången får ingen förstöra min glädje - inga jävla bilddagböcker som sabbar mitt humör, inget bloggläsande... Jag vill inte höra vad andra gör och blablabla vad de tycker om mig. Jag vill bara vara för mig själv - shelf vet ni. ;)

Happy feet! :D 


Tack! :)

Jag kom precis på att jag hade glömt att visa två bilder som jag fått idag, den första bilden (på mig) av någon "Erik" som mejlade mig. Den andra bilden fick jag av xElgittaren på gosupermodel.se tror jag. ^^






Twitter

Jag har precis skaffat twitter, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Bloggandet känns mer rätt på något sätt för mig, och jag bloggar ju ändå lite som en twitter (fast ändå inte). I alla fall så kan ni hitta min twitter på www.twitter.com/cheiyen

Har ni twitter?

Kvällspromenad med mamma min

Hej!

Jag har precis kommit tillbaka från en kvällspromenad med mamma. Vi gick på elljusspåret och lyste med en liten ficklampa, jättemysigt var det! Det var precis lagom kallt ute också, och mörkt. Jag tycker det är jättemysigt att gå i skogen när det är mörkt ute!
Jag hoppas det blir mer mysiga promenader i mörkret i höst. ♥

allt är fel men ändå rätt.

Kent är rätt.
Markus Krunegård är rätt.
Gyllene tider är rätt.
Lars Winnerbäck är rätt.
Lady GaGa är fel.
Katy Perry är fel.
Jag är fel.
ALLT är fel.

Det som var så bra innan är förstört nu, tack vare dig. 


Ny header

Eftersom att en person trodde att jag inte kunde göra headers så gjorde jag en, liksom jag är ju så cool! :D


Glitter

Det är bara så inne att ha glitter i urringningen och på armbågarna!


Mörkret anfaller oss.

Ibland tycker jag att det är läskigt när det är så mörkt ute. Då beter jag mig som en riktig blondin, viftar med armarna och börjar hyperventilera om spöken. Men tänk om, tänk om det kommer ett litet spöket Laban och skrämmer vettet ur mig?
Vad händer då?


Min åsikt angående egopix

Jag är en riktig...ja, vad ska man säga? Jag älskar egopix och tycker att varje bild har en mening. Därför raderar jag sällan någon bild. Ansiktet säger någontig, och ja... Det är bra att spara. Man kan bara få exakt samma ansiktsuttryck en gång i sitt liv, så varför radera den bilden med just det ansiktsuttrycket? Totalt onödigt att bara "åh, fyfan vad jag blev misslyckad! Jag måste nog radera denna bilden...". Jag är alltså en riktig fjortis när det gäller att ta kort på mig själv.



Vacker morgon <3

Det var en jättevacker morgon i morse... Det måste ha varit en av de vackraste jag någonting sett! :) Självklart så tog jag några snabba mobilpix på det hela.




tagen från mitt fönster

<3


Hur kan jag få så mycket besökare på en förmiddag? ;) Jobbar typ inte alla? (y)

Haha, tack Paulina! (:

Paulina är en av tjej som jag pratar med då och då, när jag känner för det typ. Oftast går det lång tid mellan våra mejl, men Paulina hittar alltid andra sätt att visa att hon bryr sig på... Gissa om jag blev chockad idag när jag kollade igenom min mejl och såg 2 vackra bilder från Paulina! Tack så jättemycket! :)





Tack ännu en gång Paulina, fanarts är alltid roligt att få! :)


Usch

Idag väckte pappa mig alldeles för tidigt, 08:00 väckte han mig. Jag är ganska så grinig på morgonen för jag är alltid jättetrött då. Jag orkar inte prata och har knappt ingen aptit så tidigt, haha. Men jag har ju 4 hela dagar kvar på lovet så jag får väl helt enkelt sova längre då...:)
Idag var det 0,3 grader ute när jag gick upp och nu är det någon slags dimma. Solen börjar sakta lysa igenom dimman nu och det ser riktigt fint ut faktiskt. Jag borde nog fotografera dimman. Får se om jag orkar det, kanske.

Nu ska i alla fall pappa åka iväg och slänga papper och skräp. Det är hans uppgift, och då måste han göra det också. Sen så ska han fixa med bilen och sånt där tråkigt som jag inte orkar med. Tro inte att jag precis kommer hjälpa till med det.


Kramar från er cheychey

 


Tack Mia!



Hihi, vad gulligt! :') Jag blir alltid jätteglad för komplimanger, sitter och hoppar upp och ner på stolen hemma nu! Jag är jätteglad, men i allafall så ska jag svara på frågorna som Mia skrev även här.

Jag får inte så jättemycket besökare. Jag är en relativt ny bloggerska och 97 besökare är för tillfället det högsta som jag kommit upp i på en dag. Men jag är nöjd med det - jag är ju en ganska så vanlig person och jag har ju somsagt inte bloggat så länge! ´
Och sen Mia, jag vet faktiskt inte hur jag skriver så bra. Jag brukar inte direkt tänka att "jag måste skriva bra för annars kommer ingen läsa min blogg". Jag skriver från mitt hjärta till er och det är så inläggen blir till.


Min statistik.


Skönhet är glädje

Jag sitter och funderar på vad skönhet egentligen är.
Jag känner mig extra snygg när jag ler och är glad. Om jag umgås med människor som uppskattar mig mår jag också bra. Om jag däremot är ledsen och känner mig ful finns inte ens ordet skönhet i min värld.

Oavsett hur konstigt det låter så får jag bättre självförtroende när någon tror att jag inte klarar någonting, tror att jag kommer att misslyckas, tycker jag är ful. Det är jättekonstigt, men allt detta gör att jag blir en mer självständig människa med ännu bättre självförtroende. Jag tycker också att jag blir snyggare och snyggare för varje dag som går. Det som jag är aningen missnöjd med är att jag aldrig verkar få mer vuxna drag i ansiktet - men jag älskar självklart mig själv ändå. Jag är jag, och jag är nöjd med mig själv. Det är underbart att må så bra som jag gör.
Men jag är ju trots ett barn till viss del. Jag kommr väl antagligen att utvecklas mer och mer i ansiktet också, precis som jag gör rent psykiskt. Jag tycker själv att jag utvecklas när det gäller allting, men jag är ju tonåring också! Jag ska ju för sjutton utvecklas och bli bättre och bättre på allting...En till anledning att älska livet!

Jag skulle aldrig vilja byta bort mitt utseende. Jag tycker att personer som Avril Lavigne, Foki, Stinalee och Kenza är jättefina, men de är inte jag. Jag är jag helt enkelt, och jag skulle inte passa som någon annan än mig själv. Jag älskar att hålla på och mixtra med hur jag ska se ut, men jag håller ju inte på att göra om mig själv till en annan människa! Det visar att jag är väldigt nöjd med mig själv.
Visst, när jag var kanske 9 år funderade jag på hur jag skulle se ut när jag var kanske...13 år som jag är nu. Jag tänkte mig att jag kanske var någon schyst hårdrockare med kolsvart hår, massor med smink och såklart de välkända x:n i ansiktet. Håret skulle vara stort tuperat och jag skulle ha på mig någon vacker klänning med spets och volangkjol. Men alltså... Det var ju bara drömmar. Jag ser ju inte alls ut så. Jag ser ut som mig själv och ibland varierar jag min stil när jag tröttnar på den jag har, men jag är fortfarande mig själv. Jag blir ju inte en helt annan människa bara för att jag målar x i ansiktet (som jag föreställde mig när jag var liten).

Det spelar ingen roll ifall man har acneutslag i ansiktet, trassligt hår eller ringar under ögonen - bara man ler och är glad inuti så räcker det! Le och bli världens snyggaste människa, ohja - hurra för självförtroende! Vad skulle vi göra utan en rejäl dos med självförtroende, skönhet och självklart en burk med Ben&Jerry-glass? (Har ni inte hört att glass gör än glad? ;] )




Kolla, jag har något jävla kattsmink i ansiktet och ser helt crazy ut - ändå är jag jätteglad! Mina ögon glittrar och ja, det är väl ett bra tecken! :)


Oh, titta! Självförtroende lönar sig alltid på fotografier. Jag kan ju också säga att detta kortet är taget dagen efter att jag hade migrän, och okej - jag såg kanske inte helt 100% bra ut, men ändå. Jag ser ju glad ut iaf, visst?


Eh, efter idrotten vet ni! ;)





Frågor om självförtroende/skönhet/jag vet inte vad? :)



Can You Feel The Love Tonight

Jag sitter och lyssnar på musik från Lejonkungen på Spotify just nu. Egentligen är jag inte så förtjust i Disney-filmer, men Lejonkungen är riktigt fin. När jag var liten tittade jag på filmerna om Lejonkungen varenda dag. Jag grät också, och älskade musiken. Lejonkungen är en otroligt fin film.

 




Det här är en av mina favoritscener. Det är så fint när solen går upp och denna scenen gör mig riktigt glad.


GLAD

Hej!

Idag är jag glad för att Sofia_hon_den_söta inte har datorförbud längre, hurra! Jag saknar henne alltid om hon är borta en dag eller så... Himla skönt att hon är tillbaka efter datorförbudet nu!

slå besöksstrecket idag

Ska försöka få fler än 97 besökare idag, haha! :D Det är runt 80-90 besökare som jag brukar ha, ungefär. :)


Tv-kväll med mamma :)

Hej! :) ♥

Snart ska jag dra ner till tv:n och ha en mysig tv-kväll med mamma. Sveriges fulaste hem och Matakuten står på menyn! Jag är faktiskt mer för inredningsprogram än program som gossip girl. Jag är väl helt enkelt född som någon seriös hellyegirl som enbart tittar på bra program, haha! (Fast varför tittar jag på mammas pojkar och bonde söker fru då?)
Jag tycker det är jätteviktigt att ägna tid med familjen, och det är väl så här jag och mina föräldrar brukar tillbringa den tiden. Det är jättebra att prata samtidigt som man ser på tv. Familjen är viktigare än man tror.

FRÅGOR?
[email protected]


måndagen den 26 Oktober 2009

Hej!

Idag väckte pappa mig vid 8-tiden och då åt jag frukost. Sedan fixade jag i ordning mig och tittade på datorn lite innan vi åkte till Jönköping. Pappa skulle in på Biltema lite snabbt så jag följde med in och imponerade lite genom att kunna massor med bilsaker och vad de används till, haha!
Efter det åkte jag och pappa till Intersport och köpte skor till mig, och sedan blev det till mammas jobb. Jag satt vid datorn lite där och när mamma hade jobbat färdigt åkte jag och mamma in till Jönköpings city och åt lunch! När vi hade ätit shoppade vi och var på biblioteket, sedan tog vi bussen hem och nu är jag hemma igen.

Vad har ni gjort idag, kära läsare?

Hihi, vad gulligt. :)



Jag blir alltid jätteglad när jag får mejl från er som läser min blogg. Ibland tycker jag dock att det är lite obehagligt och jobbigt när folk tror att de kan styra över mig liksom. ^^ Den här tjejen verkar tro att hon kan bestämma över vilka jag vill mejla på och så vidare. Men eftersom att hon är 10 år så är det väl helt okej.

Vill du också mejla mig?
[email protected]


Ny frisyr



THE USED <3

Fan...
...Jag älskar verkligen The used.


THE USED <3

Fan...
...Jag älskar verkligen The used.


THE USED <3

Fan...
...Jag älskar verkligen The used.


jag har en katt

En rolig dialog som jag hade med en tjej på MSN för några dagar sen.

Jag = J
Tjejen = T

T: Vad gör du?
J: Jag sitter med min katt i knäet.
T: Åh, har du en katt?
J: Ja.
T: Vad heter din katt? Hur gammal är den?
J: Min katt heter Mjau och är cirka 10 månader gammal.
T: Åh, har du fått följa hela uppväxten då? Har den växt mycket? Var den sötare när den var kattunge?
J: Den har faktiskt inte växt så mycket.
T: VA?!?! Men en katt är ju såå dyr, eller hur?
J: Faktiskt inte. 80 kr om året ungefär.
T: HERREGUD LÅTER NI KATTEN SVÄLTA FÖR FAN?
J: Den hittar mat själv. ^^
T: Aha, ni har en utekatt?
J: Nej, vi har en innekatt.
T: Jobbigt att tömma lådan och så eller?
J: Nej, vi har inte ens någon låda.
T: Euw, det måste stinka röv hos dig!
J: Nej.
T: Brukar katten ligga i din säng på natten, vid dina fötter typ?
J: Katten ligger vid huvudkudden.
T: Aha... Hur blir det när ni ska resa bort då?
J: ...Katten klarar sig väl alltid?
T: Fan vilken djurplågare du är. Sköter inte om stackars Mjau ordentligt.
J: Men eh, så du tycker att jag ska sköta om min katt som bara är en leksak och som andas och låter som en bilmotor?
T: Fan vad elakt av dig att lura mig sådär. Euww!
[Paus i cirka 20 minuter]
T: Men det var faktiskt riktigt roligt.


ny tid

Det är en sån där ny tid nu, ni vet...Vintertid. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, vi får se. Min dator ställde om tiden av sig själv, det var bra. Det är tråkigt att ställa om tiden, även om man faktiskt får en timme mer när "grillen ska in". Man ska alltså flytta bak tiden en timme, okej!?! :D

Det känns som att det här inlägget kan missuppfattas otroligt mycket när det heter "ny tid", men i allafall. DET ÄR JU EN NY TID FÖR SJUTTON GUBBAR (& TANTER)! LÄR ER DET.
 


MIN DATOR ÄR SNYGG, OHJA!

Jag älskar dig blondiie/playboyungen.

Årets första julprydnad

För cirka 20 minuter sen tog jag fram min alldeles nya isbjörn som lyser och satte den i fönstret. ♥ Det är min första julprydnad för i år, och eftersom att jag älskar isbjörnar passar det ju jättebra! :) Jag köpte isbjörnen idag på Gekås, hihi vad fin den är! Jag ska ladda upp bild på den självklart också. ;)
Jag älskar söta saker. <3


Ta allt jag har

Förlåt för all depp, men jag är tvungen att skriva av mig någonstans.

Ibland önskar jag att jag kunde slippa veta. Ta min bästa pojkpolare, ta min bästa tjejkompis - ta mitt liv. Jag vill ändå aldrig ha tillbaka dig, du har förstört allt.

Jag fick MVG!

87,5/88 på tyskaprovet. 87½ av 88 på tyskaprovet. 87,5 von 88 auf der deutschen Stichprobe. Vad het jag har blivit på plugg i höst!
Perfektionst som jag är tycker jag det är aningen surt att jag missade ett halvt poäng... Men ändå liksom, jag hade ju bäst i tyskagruppen och mja, MVG är helt okej. Har blivit riktigt duktig på plugget i höst. :)

Mina gamla målade, bilder.


Det här är min teckningslåda. Jag lägger alla gamla teckningar där. Lådan är ganska så tung och brukar vara under min säng. Jag drar bara ut den när jag ska lägga i teckningar eller städa. Det är säkert över 250 teckningar i den. Ändå målar jag inte såå ofta och jag har bara haft lådan i kanske...1½ år?

Jag tror det är meningen att ögonen ska vara i fokus, men nja. Jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig.

Jag brukar nästan aldrig måla med mina tuschpennor men här är ett undantag, hurra! ;)


Det där ska föreställa mig och min bästa vän. Jag gjorde den till henne när hon fyllde år. Min vän är hon i Puma-tröjan och jag är hon med glasögon.

En räv.

Mitt Australien-arbete som jag gjorde i 6:an.

Hej!

På SO:n i 6:an så jobbade vi med alla världsdelar. Vi hade (och har fortfarande) en väldigt bra SO-lärare, så vi får nästan alltid göra roliga saker.
När vi jobbade med världsdelarna fick vi göra olika saker. Med Nordamerika hade vi en poängjakt. Beroende på hur mycket poäng man samlade ihop och hur nogrann man var kunde man få G, VG eller MVG. Jag fick MVG på Nordamerika.
När vi höll på med Sydamerika fick vi skriva resedagbok, alltså låtsades vi att vi åkte runt i Sydamerika! Det var intressant och passade mig perfekt. Jag älskar ju att skriva.
Med Australien fick vi göra ett häfte med kartor, texter och så. Det är det som är här nedanför.
Med Afrika, Asien och Europa har jag glömt bort vad vi gjorde, jag tror vi körde lite mindre projekt i alla fall.
tog bort mitt efternamn ^^
Framsidan på mitt Australien-häfte. Jag har målat svart över mitt namn på Paint, ni behöver ju inte direkt veta mitt efternamn. I alla fall så är djuret på bilden en Koala.
text
Lite fakta.

text
Mer fakta.


Australiens flagga.

Karta över Australien och de närliggande öarna.


Lärarens kommentar.
kommentaren är skriven utav mike
Fortsättning på lärarens kommentar. :)

Nu vet ni hur mina arbeten ser ut och lite hur arbetet fungerar i min skola!


Vad sårad jag blir



Tacka mig _ _ _ _ _ om du ser det här. Jag vet att flera av dina vänner från en populär hemsida för tjejer (vill inte ge den dåligt rykte) läser det här. När jag sa vad du hade gjort mot mig brydde de sig inte ens, "eh vaddå?". Nu ger jag en varning som är riktad mot alla, okej?
Lita inte på någon från internet. Du kan få vara med om riktigt obehagliga saker, bli knivhotad osv. Vill du bli det? Nej, det vill du inte.

...Ni anar inte hur mycket det sårar mig. Jag lever i en värld där jag inte längre är fri utan jag vet att jag varje dag måste vara försiktig...Ifall hon kommer igen. Hon & han.


fyfaaaan vad jag har blivit cool!

Jag skaffade spotify för kanske en halvtimme sen, det borde väl vara status?!? I alla fall vore det schyst om någon erfaren person har lust att hjälpa mig, jag är inte så bra på det än. ;p


skriva en bok

Efter denna välbekanta, vardagliga men smått ansträngande tisdag så känner jag för att allra mest sätta mig för mig själv med Markus Krunegård i hörlurarna och fortsätta skriva på min bok. Jag kallar det bok för det är stor skillnad mellan en novel/berättelse och en bok. Ni som ogillar att uttrycka er i ord kanske tycker det är vilket som, men det gör inte jag i alla fall. Det är viktigt att man väljer sina ordval rätt när man ska namnge någonting! :)

Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så syns vi senare!
Kram från Cheyen/er Lolli


skriva en bok

Efter denna välbekanta, vardagliga men smått ansträngande tisdag så känner jag för att allra mest sätta mig för mig själv med Markus Krunegård i hörlurarna och fortsätta skriva på min bok. Jag kallar det bok för det är stor skillnad mellan en novel/berättelse och en bok. Ni som ogillar att uttrycka er i ord kanske tycker det är vilket som, men det gör inte jag i alla fall. Det är viktigt att man väljer sina ordval rätt när man ska namnge någonting! :)

Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så syns vi senare!
Kram från Cheyen/er Lolli


galapremiärer, märkeskläder, middagsbjudningar & tidningsintervjuer

Ibland känner jag mig så vanlig när jag bloggar...Jag menar, hur ofta är jag på galapremiärer, handlar dyra märkeskläder som Louis Vitton-väskor, Gucci-mobil...Och hur ofta är jag på eleganta middagsbjudningar och medverkar i tidningsintrvjuer? Eh, aldrig?
Men egentligen kanske det är skönt med en bloggerska som går i skolan och lever ett allmänt normalt liv. Jag menar, jag är ju bara 13 år och galapremiärer och den där filmen om mitt liv kan vänta. Jag kommer att ha tid för allt det här senare i mitt liv, det är ju inte därför jag bloggar. Jag bloggar för att jag vill spara minnen från mitt liv och se skrivandet utvecklas. Kommentarer är ju självklart också roligt, även om jag skakat bort det lite den senaste tiden och koncentrerat mig på skrivandet istället. Visst, jag kanske aldrig kommer bli nya Blondinbella, men det vill jag väl inte bli heller?!? Jag vill uppfylla mina egna drömmar, inte bli wannabe Blondinbella/Foki/KENZA/Stinalee. Jag vill leva mitt liv, låt the life going on vettja!

En annan anledning till att jag faktiskt bloggar är att jag har väldigt mycket vänner från internet. Jag vill att de också ska få en inblick i mitt liv och då görs sig bloggandet som allra mest. Jag har inte tid att mejla med alla varenda, eviga dag - titta in på bloggen om mitt liv är så jävla intressant. Jag skulle inte ens vilja mejla med dem varenda dag, jag menar, det är ju inte så att det är jag som beundrar dem - snarare tvärtom. Jag menar, jag skulle aldrig skicka mejl till någon där det står att den personen är cool, pinsamtpinsamt! (Hörni...fortsätt skicka såna mejl till mig.)
Jag kanske är en dålig förebild som tycker det är superkul att skämta om det mesta så länge det inte sårar någon... Jag kanske förstör många flickors självförtroenden när jag säger att jag är snyggast i världen. Om jag nu sårar någon så är det absolut inte med mening. Det är sån jag är, jag gör massor med saker som jag ångrar i efterhand. Jag lär mig aldrig tänka innan jag utför själva momentet, haha. Men tack vare min goda humor blir jag alltid förlåten - tack vänner som står ut med mig!

Jag ska antagligen skapa en klubb på gosupermodel för bloggar förresten. Det är jättemånga unga tjejer som bloggar och gosupermodel är en bra sida för just tjejer. Jag vet några som antagligen gärna skulle vilja hjälpa mig med klubben - och varför inte liksom? Jag förlorar ju ingenting på det. Jag tycker att det är jätteroligt att blogga och det är något bland det bästa jag vet. Det vore ganska så roligt att diskutera om bloggvärlden med jämnåriga flickor också. Det skulle nog kunna bli en bra klubb och jag har redan tänkt ut endel roliga tävlingar som jag kan ha i klubben om jag nu skapar den. Men oroa er inte - jag kommer nog att skapa den om några dagar! (Innan höstlovet...? Hoppas!)

Kram från er alldeles egna Lolli ♥

kärleksbrev



Alltså, jag brukar faktiskt skriva kärleksbrev som aa, ungefär ser ut så här... Jag menar, alla vill ju ha mig men vågar inte erkänna det? ;) Ohnej, jag är ingen blondiiin, jag är...röd? :(

 


3 nya böcker

Hej! :)

Idag var det skola. Det börjar bli riktigt ruggit ute på morgonen nu, mörkt och kallt är det! Jag börjar bli sådär hösttrött, dock inte deprimerad. Deprimerad vad jag förra hösten, det är jag inte så längre. Jag har lärt mig att kontrollera mig själv mer, antar jag.
Idag i skolan hände det inte så mycket. Jag fick tillbaka mitt SO-prov på latitud, longitud och kartkunskap. Jag tycker alltid att det är jätteroligt att få tillbaka ett prov/arbete. Det är nästan som julafton för mig! Jag hade i alla fall fått 15/17 på provet och det är jag ganska så nöjd med. Nu väntar jag bara på att få tillbaka tyska-provet vi hade den 15 Oktober. På svenskan vill jag få tillbaka mitt arbete om min den grekiska guden Apollon också, hihi! Det är alltid roligt att få tillbaka prov och arbeten när man vet med sig att man har presterat bra...;)

Jag har också fått hem mina 2 böcker idag, den nyaste boken av Katarina von Bredow och så natthimmel tror jag att den hette. Jag fick med en bok på köpet också, eller ja för att jag visst köpte ett paket-eller-jag-vet-inte-vad...En bok om självförtroende.


Orkar inte pixa en ny bild just nu...Ska visa upp mitt rum/my favorite things någon dag också...


era söta mongos

Hej!

Imorgon är det skola igen efter helgen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Snart är det höstlov i alla fall och då slipper jag träffa alla mongos som typ bara "jag har mejlat med fåååååkihhhhhhguuuumaaaaan". Uttala det rätt kan de inte heller, jag menar - Foki är stenkoll, och så lär de sig inte ens att uttala hennes namn rätt. Mongos till vänner.
Engelskaläxa, matteprov och NO-inlämningsuppgift är det denna veckan, helt okej. Jag har ju någonting att göra i allafall, kanske visa upp "allt" jag har att göra på bloggen? ;)

Päron till pappa - Mongos till vänner.

 


Ren

Nu ska jag snart duscha och bli reeeeen, haha! Tror ni att jag kommer se snygg ut som ren? ;)




Jag ska fan bli snygg nu.

Egopixlad till max




Observera att det är ett guldhjärta jag håller i handen och...inte något annat.




Diademet kommer från Glitter tror jag.

 


Har man PhotoDJ på mobile så...Har man det.


FJÄRIL, FJÄRIL...Kom tillbaka!?! (minns ni?)


Ljuset reflekterar rött, och det var på kvällen = mina ögon ser läskiga ut och trötta. Så det beror inte på någonting annat.


Sjutton vad albino jag ser ut!
...Solarium?




Jag har nästan turkosa ögon. Och ja, bilden är oredigerad.

Nöjda med pixen?

 


Hur kunde allt bli så fel?


Det enda jag önskar just nu vore att du skulle vara här...

Kom just på att jag glömt en sak...


...Nämligen min videoblogg som jag spelade in i eh, torsdags? Men här kommer det i allafall.


Anorexia


När jag lyssnade på denna låten för första gången och tittade på videon började jag gråta... Vad hemskt det är att människor svälter sig själva i sjukdomen anorexia bara för att vara som alla andra...De är normala, fina tjejer (främst) och så svälter de sig för att vara som alla andra, när de redan är som alla andra...Fy vad hemskt.

TILL ANHÖRIGA SOM KÄNNER NÅGON MED ANOREXIA:
Det viktigaste är att personen i fråga får hjälp så snabbt som möjligt ni märker av sjukdomen. Varje minut, timme, dygn, vecka, månad spelar roll. Avvakta aldrig med att söka hjälp - sök hjälp direkt åt personen oavsett om den vill eller inte. Anorexia går inte att bli frisk ifrån själv.

Låten heter Sophie och sjungs av Eleanor McEvoy


Hål i väggen


Sjutton vad jag skrattade åt tv6's tvprogram Hål i väggen igår. Det sänds på 3:an klockan 21:00, missa inte nästa vecka! :) Jätteroligt program fullladdat med humor åt både far, mor, dotter, son och....baby? :'D
Förövrigt så var jag väldigt fnissig igår, så detta program gjorde de ju knappst bättre...;) <3

peace&love

Det 112:ade inlägget kan väl åtminstone bli lite personligt för en gångs skull?

112 inlägg nu ja, jag är ganska så happy och har bestämt mig för att skriva ett inlägg rakt från mitt hjärta till er läsare.

Jag minns dagen då jag började blogga. Mitt minne är inte så detaljrikt, men jag var glad. Det var den 1 November 2007, alltså snart...2 år sen. Hur har två år gått så snabbt?!? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad som har förändrats de här 2 åren, mer än att jag har blivit både klokare och äldre. Men på något sätt har jag samma tankar som jag hade för 2 år sen... Fast nu har tankarna utvecklas och blivit mer avancerade. Här kommer i allafall mitt första inlägg.



Jag skriver allt jag ska lägga ut i förväg, så jag jämt har någonting att lägga ut. Det är rätt smart att göra så, speciellt om man vill lä
gga ut saker ofta men inte har tid att skriva just då. Jag tänker mycket på miljön. Om 10 år kanske man inte kan leva på jorden för att miljön är så dålig. Det är rätt oroväckande faktiskt. Jag brukar ofta tänka:"Man får hoppas på det bästa". Egentligen ska jag inte säga någonting. Jag har ju inte hjälpt till att göra miljön så mycket bättre. Men man kan ju i allafall försöka att gå eller cykla till skolan i stället för att åka bil. Det är ju en bra början. Min familj sorterat soppor. Det tycker jag är bra att göra. och så släcker vi i rummen när vi inte är i dom och har inte på datorn eller teven när vi inte ser eller är på den. I bland läser man på internet att en massa skriver:"Stäng av datorn om du ska försöka vara så miljövänlig!" Hallå, fattar dom inget eller? Internet finns för att ge ut information och hitta information! Det är mitt motto när jag är på nätet. Men självklart ska man ha roligt också, det borde vara en lag. Jag gillar djur. Självklart är man orolig för dom också när det gäller miljön. Jag tycker att en sak är dumt:Djurparker! På djurparker sitter ju djuren inlåsta och ser så ledsna ut! Tänk om någon skulle låsa in oss i burar där vi knappt kunde röra på oss! Det vore förskräckligt!   Detta är Michelle i serien "Huset fullt" som håller i en kanin. Hon som är Michelle spelas av Mary-Kate och Ashley. Dom delar på rollen. Nu var det länge sen man kunde se "Huset fullt" på teve och Mary-Kate och Ashley Olsen är i år 21 år.


Miljö
Publicerat torsdag 01 November 2007 12:08

Permalink
Lägg till en kommentar |  0 kommentarer

Mja. Jag tycker jag bytte ämne väldigt ofta i ett, enda litet inlägg väldigt ofta. Det gör jag nog inte längre, eller? Men jag har ju också blivit en mer lugn och tyst person än jag var innan. Då var jag mestadels hyper för jämnan. Det kanske är tur att vissa saker förändras...Men ändå har ingenting förändras. Jag sitter här precis som jag gjorde för snart 2 år sen. Vad har förändras?
Mitt utseende kanske. Jag var en liten plutt för 2 år sen. Nu har jag antagligen bättre självförtroende och presterar bättre i skolan. Men det där med att vara duktig i skolan, är det egentligen nödvändligt? Jag menar, får man godkänt i allting spelar det ju egentligen ingen roll sen...Eller jo. Allt över godkänt är bra.
Jag har helt annan humor nu också. Jag menar, sminka sig som en katt och börja prata om orgasm, liksom. Ganska så fräckt av mig att tala om eh, sånt inför folk. Jag kanske inte alls har blivit tystare, men vad spelar det för roll? Nu ska ni få se kattbilden i repris, eller eh - jag vet fan inte vad.




Grattis till Foki! :)

Idag fyller min favoritbloggerska Foki 18-år! Jag tycker alla borde besöka hennes söta blogg och lämna en grattiskommentar till söta Foki! Besök hennes blogg här.

Yes man

FILMENS TITEL; Yes man (2008)
REGISSÖR; Peyton Reed
GENRE; Komedi
HUVUDROLLEN SPELAS AV; Jim Carrey
HANDLING; Carl Allen (Jim Carrey) jobbar på en bank. Han säger nej till det mesta, oavsett om det handlar om jobbet, fritiden eller vänner - tills en dag då hans vänner tar med honom till en kurs som handlar om att säga ja till allt möjligt...Hur ska detta gå?
MITT BETYG; Yes man är en jätterolig film. Jag skrattade jättemycket och att huvudrollen spelas av en mina favoritskådespelare gör ju inte saken värre! Filmen var lite svår att komma in i, men när man väl gjort det var den enkel att förstå och bjöd på många skratt!

ÅLDERSGRUPPER FILMEN PASSAR TILL; 11 år och uppåt tycker jag är en passande åldersgrupp. Kanonbra film för vuxna!
FILMENS LÄNGD; 1 timme och 44 minuter


Veckor av lögn


TITEL; Veckor av lögn
FÖRFATTARE; Pernilla Gésen
GENRE; Kärlek/kompisar/skola/familj (ett vanligt tonårsliv, helt enkelt)
HANDLING; Boken speglar klassen 7B och att det finns både rika/fattiga/svenskar/invandrare/fotbollspelare/smala/långa människor i varje klass. Verklighetsskildringen är väldigt bra. I just denna boken så bestämmer sig Hanna för att försöka gå ner i vikt och Set funderar över vilken tjej han ska satsa på...
MIN KOMMENTAR TILL BOKEN; Jag blev helt såld i denna boken - jag tycker verkligen om böckerna om 7B. Det märks att Pernilla Gésen utvecklas i takt med böckerna, hon är en jätteduktig författare.

 


drömmarnas television

Jag tycker att rubriken var passande idag eftersom att jag har tänkt väldigt mycket och vänt allting ut och in efter jakt på ett svar och jag försöker verkligen att komma fram till hur jag ska göra och vad jag ska göra.
Det första jag vill säga är att jag den nästkommande veckan kommer fokusera på musik, film och böcker på bloggen så att jag liksom bygger upp ett bibliotek där ni kan kolla efter film/bok/musiktips när ni är sugna på att se/läsa/lyssna.
Det andra jag vill säga är att drömmarnas television är ett väldigt fint inlägg, dvs detta inlägget.

/Lolliander


Bon jovi och känslor om och om igen


Musiken får mig att tänka igen. Jag vill inte tänka, det är ändå försent för oss. Jag tror du vet att jag blev ledsen för att det blev som det blev. Det kanske var bäst, vi var antagligen ändå knappast gjorda för varandra. Jag hoppas att du vet att jag saknar dig, Alec.

Happy new times

Glada Nya Tider, kanske?

Idag när jag kom hem från skolan så pratade jag på msn med min bästa vän, ohja vad det var mysigt! Mer MSN-snack framöver måste det bli, eller hur? Och jag antar att du läser det här, så kommentera. ;p
Och så pratade jag med en av hennes vänner, mys var det också. ^^ Så på så sätt har dagen varit bra.


...Och så var allt förstört igen.

Jag mådde faktiskt bättre imorse, tills jag hörde den jävla telefonen ringa. Just då tänkte jag kanske inte "jävla telefon" men det gör jag nu. Det telefonsamtalet förstörde allt.
Du kan kalla mig för fitta, du kan säga precis vad ni ska göra med mig - men, såra mig inte mer.

Jag är gjord utav kristall. Jag är lika enkel att bryta.



Bloggar igen. ^^

Jag tog en bloggpaus över helgen eftersom att det var så många bollar i luften, hihi! Renovering har det också blivit, och nu i slutet av helgen kom andra otrevliga saker...Det vill säga hot mot mig över internet och i verkligheten. Usch, jag vill inte tänka på det nu! :/

Fortsätt kommentera så godkänner jag era kommentarer imorgon.

Iviel-familjen (del 1

Den första familjen jag tänkte berätta om är familjen Iviel.
Till att börja med var det bara Michelle och Annah i familjen. Michelle är mamman som målar, en ensamstående ungdom. Annah har ingen pappa. Hur Annah egentligen blev till kan vi diskutera en annan gång. ^^
Annah var en tonåring till att börja med. Hon jobbade i bokhandeln och skolkade från skolan, vilket ledde till att hon fick egenskapen problem att binda sig. För övrigt så är både Michelle och Annah konstnärliga, vegetarianer, arbetsnarkomaner. Michelle är också en kockbegåvning och virtuos. Annah är flirtig.
Annah och Michelle flyttade in i en liten förortsvilla till att börja med. Michelle började jobba inom affärer, och Annah började ju somsagt jobba i bokhandeln. Båda två målade och var lyckliga.
Sen träffade Annah på en kille, och de blev ihop. Sen när Annah och killen hon blivit ihop med blivit ungdomar så förlovade de sig, och sedan gifte de sig. Annah ringde och adopterade ett barn, Nicolina. Sedan gjorde hon slut med killen hon var gift med, hon har ju trots allt problem med att binda sig.
Killen flyttar ifrån hushållet och Annah säger upp sig från jobbet och börjar måla på heltid istället. Hon håvar in massor av pengar, och hennes mamma, Michelle adopterar också ett barn - Lars. Efter det så flyttar familjen till att finare hus (som ni ser på bilderna nedanför).

På bilderna utspelar sig Lars och Nicolinas födelsedagskalas, och Michelle glömde maten i ugnen... Det började brinna och för Lars och Nicolina blev det ett ovanligt sätt att fira att bli tonåringar på...




Det kommer att komma mera från denna familjen framöver - ha tålamod.


videoblogg 1


Jag var helt nervös och skakade på handen, därför är det suddigt. ^^

Min blogg har blivit för personlig

Jag kom på mig själv om att jag bara lägger in bilder på mig själv och skriver om mig själv nuförtiden - sjutton vad tråkigt det här börjar bli! Nu behövs det faktiskt lite roliga prylar - inredning!

KuddeMosaic Disco

KakfatPrydnad

Prylarna kommer från Indiskan och om du klickar på grejerna så kommer du till hemsidan. <3


nu vill jag ut <3

Nu har jag suttit inne hela dagen och grejat med the sims 3, bloggat och typ...haft det übertrist. Nu vill jag faktiskt ut, kanske sticker bort till killen på hörnet och överraskar honom med mitt kattsmink? ;)
Förresten...Är han verkligen sååå sexig? Mjau, jag står över den här gången...Mjau? Jag kan få orgasm på bättre sätt.



102 inlägg nu

Vad fort allting går! Det känns som att det var igår som jag började blogga, men det var det ju inte... Det är ju en månad sen...Eller så. :)


102 inlägg nu

Vad fort allting går! Det känns som att det var igår som jag började blogga, men det var det ju inte... Det är ju en månad sen...Eller så. :)


Ny bloggdesign

Med hjälp av en ny header, ny bakgrund och otroligt mycket självförtroende så tror jag att jag har fått fram vad jag vill säga med den här bloggen.
Grisar är söta, OHJA, jag är söt som en gris, OHJA och den här bloggen är otroligt varierad, OHJA, för att ingen dag är den andra lik, OHJA.

ta mig som jag är, bitches. :)


Mininöffar.

Jag är helt kär i minigrisar.
Jag skulle vilja ha en söt, liten minigris att gå i koppel med precis som en hund. Nöffe skulle grisen få heta, gulligt va? (:
Dock så finns det ju ett problem, my parents...Help me with good argument?





   




 



 


Min favoritgris är detta... Skulle så gärna vilja ha en söt liten minigris.



Nattåg. ♥

Jag längtar så efter att åka nattåg igen efter resan jag gjorde i somras.
Det är otroligt speciellt att åka nattåg och har man inte varit med om det i sitt liv så har man inte ett fullständigt liv...Att resa med nattåg är något av det mest underbaraste jag vet. Det är en så himla mysig känsla att sova på ett tåg. Jag reste ju dock på sommaren med min familj - på vintern är det nog ännu mysigare faktiskt! Oroa er inte för att frysa, det finns en temperaturreglerare i varje kupé så att ni kan välja vilken värme just ni vill ha. Dessutom brukar det vara varmt och skönt på nattågen.

[BILDER FRÅN WWW.SJ.SE ]


Det här är den mest typiska varianten av SJ's nattåg. Jag tror även att på senare tid har det kommit silvriga nattåg.


Det finns flera olika slags kupéer om du väljer att resa med SJ. För att vara nattåg så tycker jag att det är rymligt. Som mest finns det 6 sängar i kupéen, vilket som kan vara bra resor med klasser, stora familjer. Det finns även kupéer med toalett och dusch i, då med 1-2 sängar. Annars så finns det toalett och dusch i korridoren.


Det finns en resturangvagn, Blåbäret. Den är mysig och det finns mat och fika där, kaffé också såklart. Man kan äta frukost där på morgonen om man vill.

[FRÅGOR OCH SVAR]

Bullrar det inte väldigt mycket och skakar?
Nja, så farligt är det ändå inte. Det är klart att om man har saker på golvet så förflyttar det sig över natten och att kläder lätt kan falla ner. När man väl somnat så går det bra, ju mer nattåg man åker ju mer van blir man.

Hör man mycket ljud från de andra resenärerna?
Ljud från korridoren kan man höra, men från de andra kupéerna tycker jag inte man hör så mycket - bara när de ska fälla ut sängarna.

Är det här en bra upplevelse att ta med småbarn på, passar den för barnfamiljer?
Jag är ju bara 13 år, så den här frågan kan bli lite svår att svara på. Jag skulle tyckt det varit spännande att åkt tåg när jag var liten, så JA, det tycker jag. Nattåg passar alla.

Är sängarna stora/små?
Sängarna är inte så jättestora, men normala antar jag. Om du reser i en hytt med trevåningssängar så är den översta sängen bredast måste jag nog ändå säga. :)

Fråga på om det är någonting eller gå in på www.sj.se hemsida och läs!

Hoppas ni åker nattåg ni med! :)





 


Fina Markus Krunegård. <3

Markus Krunegård är min absoluta favorit. Hans musik betyder otroligt mycket för mig, gör mig glad och lycklig. Jag lyssnar på honom varje dag. Mina vänner vet att det är Markus Krunegård som jag menar när jag säger Markus. I min värld finns det bara en Markus och det är Krunegård.
På idrotten när det spelas Markus Krunegård-musik i högtalarna så vaknar jag upp ur min dvala och börjar kämpa, kämpa. Vakna upp med Markus.




Sofia. <3


Sofia är världens finaste varelse och hon förtjänar ett videoinlägg.

Migrän

Jag hade migrän igår på kvällen, så idag fick jag vara hemma från skolan eftersom att det är fredag. Jag kommer ändå inte missa så mycket spännande - matte, SO och musik kan man klara sig utan.
Idag ska jag vila upp mig i alla fall, vet inte om bloggandet räknas som att vila upp sig. Jag tog lite mobilpix på mig med mina solglasögon, hey! ;) Fast jag ser väldigt blek och trött ut idag... Observera att mitt hår var oborstat, tror jag.

Snygg kombo från gina!



Jag tänkte att jag skulle köpa ett linne med knappar fram och ha en vit, vanlig baströja under - skulle det vara fint? Jag är ute efter att ha en väldigt enkel stil i höst, men ändå försöka vara så chic som möjligt.

Vad ska ni ha för stil i höst?

Min hotmail är inte det minsta intressant.

Hej!

En tjej på en annan sida ville att jag skulle visa upp min hotmail, för hon trodde att jag var en tjej som fick intressanta mejl. Först tyckte jag att det skulle verka lite konstigt, men nu är jag faktiskt riktigt sugen på att göra det! Alla e-postadresser och namn är cencurerade med svart i Paint.
Jag brukar faktiskt inte mejla med så många vänner på hotmail längre, jag får mest mejl från Pointshop och andra gratissidor, haha! Innan mejlade jag med cirka 5 stycken av mina vänner i skolan samtidigt, dock så gör jag det inte längre.

Njut av att tjuvkika på min email, ladies and gentlemans!





311 på blogtoplist


Jag är på plats 311 på blogtoplist för nuläget, och jag vill tacka ALLA som besökt, kommenterat min blogg och alla tips jag har fått! Jag vill också tacka min familj för att ni står ut med mig och mitt bloggande.
Jag tycker att jag är en sund och normal bloggerska. Jag bantar inte, dricker inte alkohol, röker inte och är inte rik. Jag lever i en liten byhåla med mindre möjligheter till shopping - men nära till natur. Mina föräldrar tjänar normalt mycket och ja...Jag är så vanlig som man kan bli! :) 
Jag hoppas på att om några år kunna utöka bloggen. Det blir mitt projekt när jag har slutat nian tror jag nog! Då har jag lite planer som jag ska göra någonting åt... Men tills dess en fjortisbild på mig själv.




Hihi, Julia!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa senaste numret av Julia-tidningen! Jag premurerar på både Julia och VeckoRevyn, Frida och OKEJ brukar jag köpa ibland också.


8 oktober

Hej!

Jag har precis kommit hem från idrotten, på torsdagar har vi idrott som sista lektion. Det är ganska så bra, då kan man sticka hem sen efteråt om man vill...Fast jag brukar stanna kvar och duscha i omklädningsrummet. Det är ganska så mysigt när det är helt tomt och jag tycker inte det är så fräscht att cykla hem svettig. ;)
Just nu så har jag ont i huvudet eftersom att Mathilda slog i en dörr i mitt huvud - aj! "Oj, förlåt! Gick det bra?" var hennes ord till mig. Men ja Mathilda, det gick bra och jag lever! Bekymra dig inte över mig du.
Resultaten från löpningen hade kommit upp idag. Jag kom på plats 41 med tiden 25 minuter och 16 sekunder.

När jag kom hem hade jag en snabb liten fotosession med mitt oborstade hår och mitt osminkade ansikte.

frågestund med mig! :)

Nu är det dags för en frågestund med mig, cheyen/Lolli...Vad heter jag egentligen i verkliga livet? Har jag något förhållande? Sminktips? Mina åsiker om saker och ting? Ta chansen att fråga ut mig ordentligt när jag äntligen har en frågestund! :)

 



Jag är så jävla snygg i mina rosa, pluttande fjortisläppar

Vad tycker ni om min fotosession, temat vara fjortisläppar?




Hösten är...

...mysig, regnig, fotografernas bästa årstid, kall men ändå varm, kaffetillverkarnas bästa säsong, lövig, deprimerande, gör att kent-musiken är riktigt fin och att Paramore äger, bra om man gillar att blogga för då kan man sitta framför datorn och dricka varm choklad och äta lösgodis i mängder och hösten är faktiskt en otroligt bra årstid att skriva såna här inlägg på. Fact me?

 


Angående min header

Jag har fått många frågor angående min header och NEJ, jag har inte tagit den bilden själv. Jag har lånat bilden från vår vän google.se för någon mästerfotograf är jag verkligen inte! :P


 Vår vän google.se


Ingen är perfekt

Men jag kan inte det här. Men jag vill inte det här. Jag orkar inte försöka. Visst hör ni de här meningarna varje dag?

Vi kan, vi vill, vi orkar.
Det som är problemet är att andra har försökt hjärntvätta oss med att vi inte kan, att vi är trötta och inte orkar och att det inte ens är någon idé att försöka - vi kan ju det inte. Vi har blivit hjärntvättade av svaga människor som mår dåligt över att de inte kan någonting. Visst känns det bättre om någon annan kan det lika dåligt?
Vi blir hjärntvättade varje dag, och hur ska det egentligen gå nu när lärarna ska ge omdömen till eleverna redan i första klass? Då kommer ju de små ettorna (som för övrigt mest springer runt och leker på dagarna), redan när de är så små få veta att de inte kan, att de inte duger, att de är dåliga på att skriva/läsa/räkna. Är det här verkligen rätt?
När jag gick i 5:an så sa min engelskalärare till mig att nu kan man inte tro att man är bra på allting längre. Jag har jättebra självförtroende och har alltid haft det. På utvecklingssamtalen brukar jag köra med frasen "det går bra med allting!" och så ett stort leende. Jag är duktig i skolan och ligger bra till i alla ämnen. Därför blev jag lite rubbad när denna engelskaläraren sa det här till mig, plus att engelska verkligen inte är mitt favoritämne.
Vad är det för fel med att tro att man är bra på allting? Visst, det kanske låter lite skrytsamt möjligtvis. Men det är väl bättre att intala sig själv att man är bra på allting än att gå och deppa ihop över att man inte kan någonting?  

Och du, min förra engelskalärare - hoppas du har läst det här och verkligen förstår vem jag är, att det är dig jag menar och att jag faktiskt är en väldigt bra person som inte säger vad du heter här. Tacka mig.
Kramar från er Lollichey


80 UNIKA besökare! :)

Hejhej!

Det var ett tag sen jag bloggade nu, jag har haft fullt upp med skolan och familjen under helgen. Nu är det måndag igen och jag har varit i skolan. Jag fick VG på den senaste SO-inlämningen! Nu väntar jag bara på att få reda på mina resultat från engelskaprovet och mattediagnosen. Utvecklingssamtal blir det snart dags för, det med...

Vad har ni gjort denna helgen?

Kram från er chey Lolli

Jag + godis

Jag sitter och äter godis och är allmänt onyttig just nu, haha! Sen så försöker jag även prata med så många som möjligt och väntar på att Pontus ska logga in på msn, om han nu gör det alltså. ^^

Vad gör ni för någonting idag?

OHMYGASH...orgasm?

Har ni tänkt på att ohmygasm kan misstolkas och låta som orgasm?


Jag HATAR mjölk!

Alltså, jag förstår inte meningen med att alla i vårt svennebananland alltid tjatar om att mjölk förstärker sklettet? Jag menar, jag dricker inte mjölk och har typ aldrig gjort det, och jag är ju inget benrangel eller så...;)
ASSÅ. Mjölk är fan äckligt, okej?

Dessutom är det osexigt att stinka mjölk när det är dags för hugs and kisses...

tacos

Ikväll ska jag tillaga en god tacosrätt till mig och mina föräldrar, gott kommer det att bli. ^^ Det är faktiskt ganska så roligt att laga mat. (:

Ursäkta för de korta inläggen.

Ashley Olsen

Precis som jag har lovat er (jag bryter inga löften) ska jag visa lite fina outfits på Ashley Olsen - hennes syrra har jag ju redan visat er!


Jag tycker att kavajen och den gråa tröjan gör att outfiten skulle kunnat se väldigt strikt ut, men Ashley matchar det hela bra och gör att det faktiskt ser snyggt ut. Skorna är otroligt fina.


fikasugen

Jag och min mammis ska snart fika. Jag brukar dricka cappuccino med smak av daim när jag fikar hemma. Den sortens cappuccino är verkligen jättegod! :)


Få mera besökare till din blogg gratis!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=cheyen

Bli medlem på länken ovanför för att få mer besökare till din blogg. Redan när du blir medlem är du garanterad 100 besökare, det är väl bra? :)


Mattefröken och eleven (sann dialog)

Mattefröken: Du måste olla, Jesper! OHNEJ, NOLLA MENAR JAG.
Jesper och killarna börjar gapskratta och mattefröken som givetvis tycker det är pinsamt går iväg.


Hur lyckas du, M-K?

Jag är helt såld i Olsen-tvillingarna och har varit det länge. Dock så tycker jag att Mary-Kate Olsen klär sig mycket mer kreativt än hennes syster Ashley.
Jag tänkte visa några av mina favoritoutfits med Mary-Kate Olsen.


Hon ser ut som en uteliggare på ett bohemiskt, fint sätt. Pannbandet är inte lika chicht, men hon är ändå fin. M-K lyckas alltid bra.



Rutiga storskjortor är jättefint till tights och boots. Jag tycker oversize-väskan ser trendig ut.


Väldigt vanlig outfit om man tar bort väskan och solglasögonen, dock så tycker jag att Mary-Kate matchar det hela bra. Jag gillar väskan i guld och det bruna skärpet. Skärpet ser lagom slitet ut och gissar på att det är vintage.


Mary-Kate Olsen är jätteduktig på att få svart att få snyggt ut. Helsvart - ohyes! I alla fall om du är en Olsen...


Jag kommer förmodligen att göra ett liknande inlägg om Ashley imorgon eller på lördag.


E.T phone home



Jag tycker att detta klippet är sorgligt. E.T vill hem... Vi fick se på E.T i skolan för cirka ett år sen på  engelskalektionerna. Det var roligt! :)
Vad tycker ni om E.T?

Test.

Utseende

1. vilken ögonfärg har du: Typ...ljusa? Grå/blåa i en Zac Efron-nyans.
2. hur lång är du: 153 kanske?
3. vilken hårfärg har du: Orange/rött. Färgat.
4. långt eller kort hår: Till axlarna ungefär. Ganska kort.
5. piercingar i ansiktet? Inga.
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: Hazelbruna
7. hur lång skulle du vilja vara: 170 cm.
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Jag skulle vilja ha rött hår som naturlig hårfärg.
9. vill du ha kort eller långt hår: Jag vet inte. Förändringar är bra.
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: Kanske en piercing i näsan eller läppen möjligtvis.

Senaste du

11. åt: Ostfrallor
12. drack: Cappuchino
13. fick sms av och vad de stod: 3, om nåt erbjudande typ.
14. skrev sms till och vem: Vet inte.
15. sa: "Vad kallt det är ute"
16. kramade : Min mamma tror jag.
17. kysste: Men ingen.
19. du spydde: Längesen. Tror det var när jag hade feber i våras.
20. du skrattade rikitgt mycket: Igår i skolan, tänkte på leransikterna i toaletten och började gapskratta.

kärlek

21. är du singel: Ja.
22. ditt förra förhållande va med: För dåligt för att prata om.
23. ditt längsta förhållande: Några månader, 6 månader kanske? Var dock inte så seriöst.
24. med vem då: Kevin.
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Jag saknar det delvis.
26. är du oskuld: Ja.
27. gillar du någon just nu: Mmhm.
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Noll.
29. vill du vara singel: Nä.
30. vill du gifta dig: Kanske när jag blir äldre, möjligtvis.
31. Vad heter din nuvarande Pojk/Flickvän: Jag har ingen.


vänskap

32. de som vet mest om dig: Mina föräldrar, Sofia, Becca.
33. den vän som du har känt längst: Jossan 
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Alltså, det beror på. En allra bästa vän kan vara awesome, men flera vänner är ju bra. Jag tror jag ändå väljer en allra bästa vän, love på dig Sofia.
35. någon du saknar att umgås med: Vet inte. Saknar gamla klassen.
36. en av dina bästa killkompisar: Alec kanske?
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Sofia.
38. den du har mest minnen med: Becca och Sofia.
39. bra vänner du inte träffar ofta: Många.
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Ja. Många gånger.


övrigt

41. musiksmak: Jag lyssnar på det mesta faktiskt förutom tjejer som står och sjunger om kärlek och love och blablabla.
42. sport: Löpning.
43. galen eller lugn: Jag är både och.
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: Ja, ofta!
45. dricker du alkohol: Nej, nykterist.
46. har du hört att du borde bli modell: Haha, ja. Vet inte varför?
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Hmh.
50. vad tänker du på just nu: Att test är roligt och jag borde göra det oftare och att Blondinbella är bra.


sluta tjata på mig

Jag tycker det är jättejobbigt när folk tjatar på mig hela tiden.

Här är ett exempel:

 


Denna låten fick mig att börja tänka igen och känslorna bara ramlade ut...


Jag saknar dig, du vet vem du är... Kommer det någonsin bli vi igen?

Tårarna tog slut för längesen. Det är inte ens någon idé att gråta. Du har gjort ditt val och försvunnit ur mitt liv som en vän, en nära vän - jag som hoppades på mer.
Det var du som fick mig att resa mig upp igen. Jag var faktiskt lycklig och tänke på dig ofta. Du var min bästa vän och så lämnade du mig - utan ett farväl, utan ett hej, utan en kram. Du bara försvann.

Hade du känslor för någon annan? Du kunde berättat varför du valde som du gjorde. Det skulle varit mycket bättre, kanske hade tårarna inte varit lika onda då. Förstår du ens hur mycket jag saknar dig, hur ofta jag tänker på dig?
Varför ska jag ens leva utan dig? Du var mitt hopp. Nu har jag ingen. Ingen kommer någonsin att ersätta den du var.

Vem ska nu heja på mig på idrotten lika glatt? Du visste att jag behövde det, du gjorde mig lycklig. Du sa alltid hej till mig, du var så fin. Nu när jag ser dig vet jag inte vad jag ska säga längre, frågorna är omöjliga. Jag försöker att hoppas, men det är ingen idé längre. Jag saknar dig.

Var det meningen att 1 oktober skulle bli en sorgsen dag?
Förresten så är 14 september 2009 dagen då jag förlorade dig.



Det bästa jag vet...

...är att sätta mig framför datorn, lyssna på musik och läsa bloggar/blogga själv.
Ibland är livet underbart.

du förlåt mina fel
o tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek
var det du som tog mig på fötter igen

berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll
från himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner


Funderar på att klippa raklugg.

Jag funderar på att klippa någon sorts av lugg. Raklugg har jag haft när jag var yngre, men jag är lite sugen på det igen. Jag tycker raklugg är jättesnyggt - eller ja alla luggar är fina!
Själv sätter jag helst upp min lugg med ett hårspänne av ren lathet...

Snygga tjejer har lugg Oktober 2009


                                       

1 oktober 2009

Hej! :)

Jag är trött idag. Annars så brukar jag faktiskt vara pigg, men idag har jag känt mig trött och hängig hela dagen. Jag tror det är väderomställningarna som spökar med mig. Det är cirka 5 grader utomhus idag.

Puss och kram! :)
Lolli


RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.