Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

Tapetseringen sabbade en hel bloggdag

Hej!

Igår fick jag tyvärr inget tillfälle att blogga eftersom att jag hjälpte till hemma med tapetsering och dylikt... Oxh strömmen var mestadels ur i mitt rum.

 


Wayfarer

Jag tycker verkligen om stora glasögon, speciellt Wayfarer.


Jag tycker de är ganska heta faktiskt. Finast som glasögon, även om solglasögonen ser helt okej ut. (Fast jag använder inte solglasögon...)

 


Hårförlängningar?

Vad tycker ni om hårförlängningar? Jag tycker det är fint ifall man matchar färgerna rätt och inte har alldeles för långt hår...

Hissar eller dissar ni det här? Jag får nog faktiskt säga att jag dissar det, färgen är visserligen rätt och fästerna syns inte men håret är alldeles för långt och ser "stelt" ut längre ner. Annars hade jag nog kunnat hissa. :)


Mode



Det här är affärerna som jag oftast brukar handla i. Ur&Penn brukar jag handla i också, men jag hittade ingen bra logga att använda.
Jag tycker att ginatricot har snyggast t-shirtar, och BikBok och Kappahl har snyggast jeans. Glitter har billiga örhängen och Lindex har bra underkläder. Nelly.com och bubbleroom har jag mest tittat på, men det finns absolut snygga kläder där! Stadium är coolt och H&M är billigt och bra för plånboken...;)

När man handlar kläder är det viktigt att tänka på att kläderna ska vara användbara och gärna fungera flera säsonger! Själv behöver inte jag fundera på ifall jag kommer använda plaggen jag köper särskilt länge, eftersom att jag växer och blir stööörre. På längden hoppas jag.


Just nu diggar jag detta plagget;

Från H&M, 199 kr - så söt tröja!

BUDGET;
ELLIOT
Med ett par hängslen förändrar du din stil enkelt. Hänglsen passar till allt, tro mig. Dessutom finns det många snygga varianter i olika färger! Hängslerna på bilden över hittade jag på http://www.detailsforhim.se/, visserligen är det hänglsen för män... Men vem bryr sig, de är ju skitsnygga!?! 235 kr kostar dessa.

LYXA TILL DET;
The Vega Wood
Klockorna kommer från Nixon, och heter the vega wood. Ja, de ser träiga ut och kostar 1695 kr. Jättesnygga, vill ha! ♥

 


Ny design

Har designat om bloggen lite, vad tycks?


Publishme - nytt utseende

Såg precis att publisheme hade fått ett nytt utseende. Diggar eller dissar ni det nya utseendet? Jag diggar det helt klart!

Hehe


Robinson - onsdag, torsdag och lördag denna vecka!

Ni har väl inte missat att Robinson är både ikväll, på torsdag och lördag denna veckan? Ikväll ska deltagarna få ställa sig på vågen för första gången, det ska bli spännande att se hur mycket de gått ner i vikt. :)
För er som i vanliga fall inte brukar titta på Robinson sänds det på tv4 och börjar klockan 20:00.



Psst! Har ni kollat in Annikas blogg? Garanterat läsvärd och innehåller även hennes dagbok från tiden i Robinson.


Draft: Jan. 27, 2010

Jag älskar att få mejl av mina läsare. (Dock så är ju Sandra min vän från tidigare, min moralapa. Nu agerar hon stalker eftersom att... Hon älskar mig. Toppen?)
Idag fick jag detta mejlet av henne.


Sandra bifogade ännu en finfin bild! Tack så mycket Sandra, du kanske borde skaffa blogg?



Idag såg jag en tjej på internet som var så wannabe mig. Eftersom att jag nästan är 100% säker på att hon läser det här så...Happy. Denna tjejen använde min posé. Så...wannabe. Jag tycker inte om när man härmas. D:


jag äter lagom, sandra


Sandra tycker jag äter för lite. Jag äter lagom, jag är inget fall för anorexiabrottsligheten. "Brottsligheten" låter ju också bra, haha. Jag har skapat ett nytt ord till ordboken!


Sandra, elsklingens

Jag tycker verkligen om Sandra. elsklingens @ goSupermodel
Hon är snelhest och gör fina bilder till mig. AWWA LULZ
Nejmen. Sandra är braaaa. Bättre än jag orkar förklara.





Aw, Sandra vill gifta sig med mig!!! Såklart jag vill gifta mig med henne. <3<3<3


CHATTFÖNSTRET AV CHEYEN

Adda; [email protected]


oaktiva bloggar, usch

Jag satt och tittade på lite bloggar och störde mig på att de inte var aktiva.
...Precis som jag.

Sjuk

Oj, det var längesen jag bloggade! Tror jag får dra hela veckan så ni får reda på vad jag har gjort i mitt liv, haha.

Måndag; Efter en stressig skoldag åkte jag och pappa och hämtade mammis på hennes arbete. Efter det åkte vi till IKEA och åt middag, räksmörgås och kladdkaka för min del! IKEA har god mat, mums. Sedan gick vi på IKEA och tittade på lite saker, vi handlade också... Soffa blev det. Vi håller på att renovera litegrann. ^^ Efter det åkte vi och tittade på tapeter på två ställen, men hittade inga så det bar hemåt.

Tisdag-torsdag; Vaknade på tisdagmorgon och hade ont i halsen och var jättetrött. Men nu börjar sjukdomen släppa, kanske Åre-chokladen jag åt idag?


NJA, det var faktiskt inte så smart.

Okej, här kommer ett aningen sent blogginlägg som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva i... Toppen.
Idag i skolan på EPA:n fick vi välja till vinterdagen. Om det finns snö och is ute brukar vi ha en vinterdag varje dag i skolan. Då väljer man mellan olika aktiviter som man håller på med i en dag. Det är utomhusaktiviter, som slalom/snowboard/snowblades, vinterfiske, pulka, skridskor, längdskidor och vandring. Jag valde skridskor + pulka, det blir nog jätteroligt! :) Vinterdagen är redan nästa torsdag, alltså om en vecka.
Annars hände det inte så mycket idag, på tyskan hade vi glosförhör och gick igenom presensböjningar. Jag börjar förstå lite nu, även om det är svårt. Men jag tycker om tyska mer än engelska, så därför känner jag mig ganska motiverad också.

Jag vill passa på att skriva en sak till en klasskompis; Du kan lägga av med att vara elak mot mina kompisar. Du behöver inte vara vän med dem - deal - men du ska inte heller vara elak mot dem. Okej? Jag accepterar inte att du kör in i henne sådär med flit på skridskoåkningen, hon tyckte faktiskt det var oschyst och du bad ju inte ens om ursäkt. Dessutom kan du lägga av med att försöka vara cool - det gör dig bara ännu mer ocool.
Och till alla andra tjejer/killar som har elaka klasskompisar; Stå på er.


Ja, så är det.

Hej!

Jag sitter och försöker öva på tyskaglosorna, men jag känner mig faktiskt inte så intresserad. Jag har en downdag, jag orkar inte med så mycket och jag vill inte anstränga mig för mycket. Så är det helt enkelt.
Idag bytte vi från träslöjd till syslöjd. Jag tycker inte om syslöjd så mycket, träslöjd är aningen bättre. Vi ska brodera på syslöjden. Ifall man inte hinner klart med sitt broderi denna terminen får man inte välja slöjd i 8:an sedan... Så därför måste jag verkligen försöka hinna klart i tid!
Sedan blev slöjdlektionen avbruten eftersom att klassen skulle gå ner till folktandvården och göra någonting... Vi fick prata om socker och sedan få flourlackning med banansmak, sjutton vad det smakar!

Ni får ha en bra kväll, människor.
Cheyeeen 


Skridskor

Idag i skolan åkte vi skridskor på idrotten, det är mysigt. Jag är ofta dålig på tex bollsporter, men när jag står på ett par skridskor känner jag mig hemma. Det är väl egentligen den enda sporten som jag lyckas hyfsat med, ja.
Det märks att det varit jullov. Nu drar vi igång med nya arbeten och läxorna börjar också komma igång nu! Till på torsdag har jag tyskaläxa, till på tisdag i nästa vecka har jag en diktamen (stavning?) och tills nästa onsdag engelskaläxa. Men volvo - det rullar på! :D 


Simon&Thomas

Idag ska jag leva riktigt svennebanan-liv och titta på Simon&Thomas klockan 20:00. Eller vänta... Ser inte svennebananarna på Äntligen hemma?


Haha


Alltså, jag tror vi alla vet varför personen kommenterar. Vet du också det?

Help, I need somebody

Idag var det skola efter helgen. Jag hade på mig min röda stickade tröja från Gina tricot, den är fin den. Jag hade jeansen från CoolaAnna, de lite blekta och fina. Dagen var somsagt helt okej, fick tillbaka sagoprovet och hade 35/37! Slå det.

<3

www.writedown.blogg.se <---- Ja, ni ska besöka min nya blogg där jag skriver texter. JA

Skrivet av mig

Nattens skymning är som värst
Stilla betraktande i mörkret
Kikarsiktet räcker långt
Men ändå är det inte ens tillräckligt

Jag vet att det är långt till dig
Men det är närmare än du säger

För världen är stor
Men varje kontinent varje land
Är närmre än vi tror
Det gäller bara att tro på sig själv

Varje dag är som ett lotteri
Lycka av och lycka på
Jag är lycklig nu
Men lyckan gör inte att jag glömmer allt
Det är fortfarande otroligt kallt

Jag vet att det är långt till dig
Men det är närmare än du säger

För världen är stor
Men varje kontinent varje land
Är närmre än vi tror
Det gäller bara att tro på sig själv


Bebyggelsen är klar
Det kommer inte att bli mer
I denna stad i alla dar
Vi mörkret sakta se

Varje dag släcks en lampa ner i stan
En okänd familj lämnar livet och satsar på
Lyckan nånannanstans
Men om det ska gå så här, vart ska jag då ta vägen?
Ska jag dö med stan?

En mackbutik stängs ner
Kommunförmäktige och alla tunga val,
Är det slutet eller är det mer?
Jag vill leva här, jag vill dö här
Men skolorna stängs ner
Det är bara att inse, att samhället bryts ner

Varje dag släcks en lampa ner i stan
En okänd familj lämnar livet och satsar på
Lyckan nånannanstans
Men om det ska gå så här, vart ska jag då ta vägen?
Ska jag dö med stan?

Barnen byter skola
Engelska hit och franska dit och tyska är nåt för oss
Matpriserna blir höga
Det är bara att acceptera 20,95 för mjölken
Väggarna i ghettot, nerklottrade som aldrig förr
Men vem ska tvätta bort allt det, när vi tillsammans dör med staden?

Varje dag släcks en lampa ner i stan
En okänd familj lämnar livet och satsar på
Lyckan nånannanstans
Men om det ska gå så här, vart ska jag då ta vägen?
Ska jag dö med stan?



Forever21


Jag tittade runt lite på www.forever21.com och hittade massor med fina kläder! Mina favoriter hittar ni ovanför.


10 januari

Hej!

Som ni märker har jag ändrat om på designen lite. :) Det är för att den här designen passar bättre till min typ av blogg - jag gillar ju stora bilder som ni vet... Och dessutom kände jag att bloggen behövde en förändring.

Idag ska jag plugga till ett prov som är imorgon, så jag hinner nog inte blogga så mycket. Men ha en bra dag!


Band Hero och guitar hero

Eftersom jag själv inte har spelat Band Hero/Guitar Hero så länge känner jag mig smått förnedrad när jag tittar på detta klipp.

Fixarlördag!




 

Jag kände för att bjuda på några bilder idag. Dock gamla, men det är väl ändå bättre än 3 meningar i varje inlägg? ...Jag tänkte det.
Idag har jag hjälpt mina föräldrar med att städa ur ett rum. Vi ska nämligen renovera där inne, det kommer bli jättebra! Det är tänkt att rummet ska bli ett kombinerat arbetsrum/gästrum/tvrum, jag vet inte riktigt hur det kommer bli. I allafall fungerar inte den blåa färgen som är på väggarna nu (det har varit ett sovrum). Jag borrade isär sängen, en bokhylla och en lampa... Snickar-cheyen?
Jag har också stickat de sista varven på min katt, så nu är det bara att sy ihop den som är kvar!

Jag måste faktiskt erkänna att det är otroligt mysigt att vara hemma och fixa. :)




Helg

Äntligen är det helg. Jag har pissig huvudvärk och är heltrött, usch. Jag vill bara sova, men nejnej.

stress

Jag känner mig stressad, trött och allmänt down idag. Jag vet inte varför, det känns bara så jobbigt att skolan har börjat igen. Jag vill kunna vara hemma hela dagarna och blogga, men aja. Jag har ju somsagt endel planer för bloggen som jag snart ska ta itu med, hihi... Kanske redan i helgen? ♥
Men det är ändå ganska skönt att skolan börjat nu igen. Svar på allt, om ni förstår. Och känslorna är fortfarande lika starka för dig ******boy. :D Vem kan det vara...?
 


Awesome, mhm.

Det har snöat ute, awesome. Men jag vet inte hur mycket. Men nu är det tillräckligt med snö, tycker jag. Snö till påsk, awesome. Nee.
Men snö är mjukt. Och kallt.


vem är du nu igen?

Ja Det var allt jag fick

Jag sitter och skriver på en låttext/dikt, ni får se den någon dag. :) Handlar om städer som...dör. Bokstavligen.

 


Oj

Jag har verkligen varit dålig på att blogga de senaste dagarna... Vet inte varför. Jag ska bli bättre.

"Ta chansen, du kommer bara få den en gång"

- Men tänk ifall jag inte vågar?
Du vågar.
- Vad händer ifall jag ångrar mig?
Du kommer inte ångra dig.
- Kommer det här att påverka mitt liv?
Ditt liv kommer bli fantastiskt.
- Och hur vet du det?
Jag vet det, älskling. Ta chansen.

 
Ångest, ångest, ångest. Hur ska jag göra?
Jag är feg. Jag vill. Jag vågar inte. Jag är rädd.
...Och det är det som hindrar mig från att älska dig.

 


Hej!

Jag har inte haft internetanslutning nu i några dagar, tydligen var någonting sönder... Men jag ska snart skriva ett längre blogginlägg och svara på kommentarer! :)

 


RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.