Allmänt Blogg listad på Bloggtoppen.se Cheyen -

Ett Nytt År Kommer

Det är med blandade känslor jag skriver idag. Jag är alltid spänd och förväntansfull inför ett nytt år. Samtidigt är jag rädd, vad kommer hända 2010? Hur kommer jag tänka om ett år, och vad kommer ha hänt då? Usch, jag önskar att jag kunde låta bli att tänka så. Men det är svårt. Jag vill fortsätta att leva i år 2009, för det har faktiskt varit ett bra år trots allt. Men ett nytt år,  2010... Det kommer nog bli okej.
Jag vet inte om jag kommer ha tid/ork/lust att blogga ikväll. Jag har ju precis som alltid några bloggfria timmar på kvällarna, oftast från klockan 20:00. Jag kommer inte bryta mot den regeln ikväll, men imorgon kommer jag berätta om min kväll för er! :)

Jag vill också önska ett gott nytt år till en person jag inte får tillfälle att träffa ikväll;
Sofia, vår andra nyårsafton! Det här kommer bli ett bra år, det känner jag på mig. (Och med en bästa vän som dig vid min sida kan ingenting gå dåligt.)

Kram och GOTT NYTT ÅR så får vi se om jag bloggar mer ikväll!!!
cheyen

2009 - mitt liv.

Jag tror att 2009 har varit det året då jag utvecklats allra mest och jag har lärt mig mycket.
Jag har lärt mig att resa mig upp även fast saker och ting går fel ibland. Jag har lärt mig att vissa personer inte är värda att beundra. Jag har lärt mig att jag är jag och att det kommer jag alltid att vara. Dessutom har jag lärt mig att jag aldrig ska ta någon skit - bättre än såhär kan jag aldrig bli.

Nu låter det säkert som att jag är en självgod groda som bara skryter om mig själv och mina framsteg. Bloggandet har gjort mig mycket mer självsäker, och jag är väldigt självsäker i verkliga livet också. I verkligheten visar jag dock inte min självsäkerhet lika mycket, eftersom att jag inte orkar med att spela bitch.. Jag menar, det finns bara en - och det är jag. Nej, haha. ;) Ni betyder mycket ni, bloggläsare.
Självklart finns det inte år med bara framgång. Till exempel har/hade jag 3 vänner, två personer kände jag bättre och en lite mindre.. Men alla 3 vänner bytte skola. Sjutton vad jag saknade dem! Men det är deras val, och jag skulle aldrig byta skola bara för att några av mina vänner gör det. Jag trivs på min skola och då ska inte jag byta. Jag ska aldrig göra någonting jag inte vill för någonannans skull.
Jag har blivit mer självständig också. Jag kanske fortfarande är mammas och pappas lilla flicka, vilket jag antagligen alltid kommer att vara - men ta resan till Göteborg med klassen tex. Jag längtade inte hem en enda sekund, och vad roligt vi hade det! "Charles har en ikon, haha!" Ja, vi hade det väldigt roligt och skämtade om Charles och jag åkte balder och lisebergsbanan. Det var en magisk dag tillbringad tillsammans med så många olika personer.

År 2009 har varit både dåligt och bra, men jag är inte längre den deppiga och sura lilla tjejen som jag var i början av året. Jag har blivit någon som man kan kalla för mänsklig, men ändå... Omänsklig. Jag tror att det till största del har varit bloggandet och musiken som förändrat mitt liv. Och det, är jag jäkligt glad över.


Nyårsafton

Hej!

Idag är det nyårsafton, även om det knappt känns så... Än. Ikväll ska jag fira med mamma, pappa och min bror  hund. Vi blir ett litet och bra gäng! :) Som vanligt kommer vi att äta frukt, kyckling och potatissallad - och kex. Jag älskar salta kex, någon mer?!?
Jag hoppas också att det blir en alfapetrunda som jag får slå broder i, haha! :)

Gott nytt år - och förresten, hur ska ni fira nyår?

Lite småsaker

Hej!

Det var mycket folk i stan idag, speciellt på Gina Tricot. På Gina var det ingen ordning alls, alla kläder låg huller om buller och det var fullt med folk i butiken. Jag hittade en röd, stickad tröja och en t-shirt med guldtryck på gina tricot - fast det var proppfullt. Jag hittade också ett fint halsband på Ur&Penn med en guldkedja och en "rysk docka". Jag kommer inte på vad dockorna heter just nu, men fint var halsbandet!
Sedan köpte jag röd hårfärg på Maxi också, där finns bästa (röda) hårfärgen!

Ikväll ska jag spela Bingolotto. Det ska ju vara Bingolotto och Eldsjälsgalan. Dock håller Bingolotto bara på i 2 timmar i kväll, 20:00-22:00. Det är lagom lång tid, faktiskt! 

Jag kanske bloggar 1-2 gånger till ikväll om jag hinner. Imorgon kommer jag berätta lite om hur mitt år har varit, och den 1 januari 2010 kommer jag att avslöja mina planer till ett perfekt bloggår... Spännande va?

Kramar till er alla

/cheyen 


FOR IM JUST A GIRL



Take this pink ribbon off my eyes
I'm exposed and it's no big surprise 
Don't you think I know exactly where I stand
This world is forcing me to hold your hand

'Cause I'm just a girl, little old me
So don't let me out of your sight
I'm just a girl, all pretty and petite
So don't let me have any rights
I've had it up to here

The moment that I step outside
So many reasons for me to run and hide
I can't do the little things I hold so dear
'Cause it's all those little things that I fear

'Cause I'm just a girl, I'd rather not be
'Cause they won't let me drive late at night
I'm just a girl, guess I'm some kind of freak
'Cause they all sit and stare with their eyes
I'm just a girl, take a good look at me
Just your typical prototype
I've had it up to here
Am I making myself clear?

I'm just a girl
I'm just a girl in the world
That's all that you'll let me be

I'm just a girl living in captivity
Your rule of thumb makes me worry some
I'm just a girl, what's my destiny? 
What I've succumbed to is making me numb

I'm just a girl, my apologies
What I've become is so burdensome
I'm just a girl, lucky me
Twiddle-dum, there's no comparison

I've had it up to
I've had it up to
I've had it up to here

Shopping och (förhoppningsvis) god mat

Hej!

Idag när min pappa kommer hem från jobbet vid 10-tiden ska hela familjen åka till stan och uträtta några ärenden samt äta. Jag hoppas på att hitta några snygga smycken eller kanske en kofta? Dock så tror jag att jag inte kommer att hitta några så jättebilliga fynd eftersom att rean snart är över.

Vad ska ni göra idag?


BLOGGA = på schemat?!?

Jag har precis kommit på en sak... Tänk vad underbart det skulle vara med bloggtid på schemat i grundskolan och gymnasiet!
Det finns ju i princip inga nackdelar med att blogga. Man får bättre svenska, läser vad andra tycker och tänker om saker och ting. Dessutom kan bloggandet vara en väg in i rätt riktning när det gäller framtiden. Man får också chansen att göra sin egen grej och utvecklas som person. Vet ni att bloggare har bättre självförtroende än vanliga människor?

3 ggr x 30 minuter i veckan vore bra. Annars kunde det kanske vara lite mindre pass, så 5 ggr x 15 minuter kanske? Det skulle vara underbart att få göra det jag älskar i skolan. Dessutom tror jag att alla elever skulle komma varandra närmare.

Inte för att jag tror att det skulle fungera men... Jag fortsätter att drömma.


WUT ZE LULZ

Ni vet sådana där galna djur... Och så står det en text, typ "WUT ZE LULZ" och texter som bara "vi" förstår. Vi, ungdomar alltså.
Jag provade att göra några egna bilder. Det är bra underhållning.



Usch, vad jag fryser!

För några år sen var jag på spa med en vän på sportlovet. Då fick man ansiktsmask, och låg ner i en solstol. Man fick dels ha en filt över sig, men också en katt som var varm och skön - en vetevärmare!
Det var så mysigt, jag blev helt varm och jag tyckte verkligen om den där katten. Idag har jag suttit och letat på internet efter någonting liknande. Jag fryser som sjutton och har precis hittat ett perfekt ställe... *Tadada* www.bluebox.se är jättebra, och där finns det många olika slags vetevärmare. Jag tycker att den gråa nallen ser mest värmande ut, men det finns också tofflor som man kan värma.




Kappahl

Jag brukar kika in på Kappahl då och då, oftast brukar jag hitta några snygga jeans/leggings/boxertrosor. Nu tittade jag in på Kappahls hemsida och hittade den här toppen! Jag tycker den är jättefin, och svart är fint på vintern. (antagligen för att det svarta blir en fin kontrast till den vita snön).

Nu ska jag gå och duscha, men vi hörs!

Titta in?

http://www.imittenblandelva.se/ - Catarina berättar om hur det är att vara bland elva syskon.


Jag skulle vilja ha många syskon. Visserligen är 2 bättre än inga, men 5-6 syskon hade varit kanon. Jag tror att det kan bli himla mysig stämning i stora familjer. Sådan stämning kan man antagligen inte få till i en normalstor Svensson-familj.
Jag tycker imittenblandelva är en jättecool blogg. Jag vill med ha en stor familj. Fast för nuläget kommer jag ju aldrig att få det, så då funkar det lika bra att drömma mig bort i bloggar.
Men om jag ska vara ärlig är jag nöjd med min familj nu också. Faktiskt.

Vad tycker CHEYEN om andra bloggare?

(Jag tar bara några stycken idag.)


Foki: Jag tycker att Foki har en personlig prägel på sin blogg och jag har läst den sedan mars-april. Foki har alltid fina smycken och kläder på sig och det är intressant att läsa om hur hon har det i Thailand nu när hon är där.


Kenza: Kenza är min favoritbloggerska just nu. Jag har läst hennes blogg till och från i flera år nu. Kenzas blogg är bäst, och jag älskar hennes stil.


Kissie: Kissies blogg är rolig. Jag brukar kika in på den en gång per dag, om inte mer. Hon är självsäker och tuff.


Stinalee: Stina är en bra förebild. Jag tycker hon är jättesöt och hon har intressanta och läsvärda inlägg.

 


2 bilder x 1 redigeringsprogram = HAHAHA

Jag sitter och har redigerat i Photofiltre lite. Testverisionen går ut om 7 dagar, alltså måste jag passa påatt redigera lite. Jag har ju bara hunnit testa hälften av effekterna för tusan!
Själv tycker jag att Photofiltre är mycket bättre än Photoshop, det är enklare att förstå sig på. Men Photoshop har jag jobbat i ganska länge, men eftersom jag inte har Ps på min nuvarande dator duger Photofiltre mer än bra.








Pizzatime

Hej!

Jag och mamma ska snart börja med att laga hemgjord pizza. Jag tycker att hemgjord pizza oftast är godare än köpt pizza, men det finns endel goda pizzaställen också... Men man sparar pengar på att göra hemgjord pizza och det är ju suveränt! :)
Idag blir det nog en pizza med ananas, räkor och jordnötter - det är ju alltid ett säkert kort. Min pappa föredrar dock mer matiga pizzor med korv och bacon på, haha.

 

Just det - jag svarar och godkänner kommentarer i eftermiddag, ha tålamod!


Året med gosupermodel - endast ett inlägg.




Är det inte någon mer än jag som tycker att Harlow är sockersöt på denna bilden? Printscreenad den 22 december 2009.
Jag tycker att Harlow har på sig jättefina kläder på den här bilden.


Så här kan Harlow's profil se ut.


Harlow igen.


Det här är endel kläder som finns i Supernova, dock inte t-shirten med en tiger på...


Så här kan min profil se ut.


De nyaste foruminläggen 22 december 2009. Observera att det där "Aj, pappa slår mig! AJ[B] LÄS!" bara är en berättelse.

 Jag är ganska så duktig på att skriva dagbok. Någon som har skrivit fler sidor än mig?


"Ha en glittrig jul".


Jag är på plats 9 bland mina kompisar när det gäller spelet dansshow.


Garderobstumaningen är jag aningen bättre på.


Haha, jag är grymt opopulär.


Ohmen titta, jag är bäst på Backstage rush!


Jag är 2:a när det gäller berömmelse. Berömmelse får man genom spel.


Titta, jag är två:a och silvrig!


7:a när det gäller garderobsstorleken. Men jag har ganska mycket unika kläder!


Jag är 8:a. Alltså spenderar jag inte jättemycket gopengar, bara 33567.


Det här är Admin (administratören) på gosupermodel. Hon har ett annat utseende än modellerna. Hon är cool. :)


Det här är Julenzzia, hon är rolig och snäll!


PAULIIINAA's coola utseende.


Det här är PAULIIINAA's profil. Hon tycker om mig, och om hon tycker om mig tycker jag om henne också. :D


De flesta har en alldeles egen och personlig stil, som modellerna över.


Vackra modeller.


Den här texten är hämtad från min alldeles egna profil. Jag tycker att ni som inte känner mig borde läsa igenom texten. När du läst klart kommer du att känna mig, så enkelt är det.











Tu me manques.

Jag drömde i natt. Det var en vacker dröm som handlade om 'Fjäril'. Det är så jag och mina kompisar kallar en person jag lärde känna i femman. Och ja, personen är en han.
Jag och denna personen... Vi förstod varandra väldigt väl. Jag tror att han visste hur mycket han betydde för mig. Han fanns alltid där och gjorde varje dag till en fest. Denna 'Fjäril' var verkligen speciell.

I natt drömde jag i alla fall om honom. Det var längesen jag träffade honom så jag saknar honom såklart. I drömmen var allting där det slutade och att vakna upp med våta kinder känns sådär "seulement le droit funny" (lagom roligt).
Jag saknar min 'Fjäril'. Min, min, min 'Fjäril'.


H&M


Jag har blivit kär i denna kjolen från H&M för 199 kr (divided).

Vvvv...Väder?

Onsdag: 8-9 MINUSGRADER
Torsdag: 11 MINUSGRADER
Fredag: 8-10 MINUSGRADER
Lördag: 10 MINUSGRADER
Söndag: 14 MINUSGRADER
Måndag: 4 MINUSGRADER
Tisdag: 7 MINUSGRADER
Onsdag: 7 MINUSGRADER
Torsdag: 7-8 MINSGRADER!!!

Seriöst, jag hoppas att de där...väderkikarna...Vänta, heter det meterologer? ;) Jag hoppas i alla fall att de tittar om vädret. Annars bokar jag flyg till Thailand med en gång.


julens populäraste klappar

Julhandelns populäraste produkter:

1 Nintendo Wii

2 Sony Playstation 3 Slim 120GB

3 Microsoft Xbox 360 Elite 120GB

4 Sony Playstation 3 Slim 250GB

5 Nintendo DS Lite

6 HTC Hero

7 Nintendo Wii Black Edition

8 Intel X25-M G2 80GB

9 HTC HD2

10 New Super Mario Bros. Wii

Källa: Prisjakt

Och jag som fick Nitendo Wii i år! Perfekt.


Likör på händerna

Jag skulle ta en godis, apelsinkrokant. Den har rött papper så jag tog en och bet i dne, och då rann det någonting kletigt över hela min hand... Jag tittade på pappret till godisen och såg att det var likörfyllning i chokladen, fyfan vad jag garvar!


Kenzas designade skor

Efter att ha läst Kenzas blogg blev jag sugen på att kika mer på hennes designade skor, samt hur mycket skorna egentligen kostar. Jag kunde med glädje upptäcka att man inte behöver betala några alltför stora summor ifall man diggar Kenzas skor, och jag upptäckte också att skorna är riktigt snygga.




Kenza's skor hittar ni här.


quel jour!

Igår var det verkligen en bra dag. Som jag säkert berättat skulle min ena bror (jag har ju somsagt två stycken bröder) och hans flickvän komma hit. Min mormor och min morfar kom också. Vi fikade på hembakat - lussekatter, mazariner, pepparkakor, nötkakor och en tjusig dekorerad prinsesstårta med marsipantomtar på. Vet ni varför tårtan var tjusig? För att jag hade dekorerat den... Skämt åsido. ;)

Igår fick jag smink i en fin väska med ormskinnsmönster och galna kosjukan i förstorad upplaga.


look like a lady


Paljetter är helrätt, och paljettkläder går att hitta i de flesta affärer och speciellt på internet! www.nelly.com är toppen ifall det är paljetter du letar efter. Dock så har paljett-trenden dragit över i svart nu, men det finns endel guldigt/silvrigt kvar! (Som tex den guldiga väskan från Åhlens)

Brukar du klä dig i paljetter?


haha

Jäklar vilken träningsvärk jag har! Allt tack vare Wii sports, haha. Men Wii är faktiskt jätteroligt, jag ska ta och spela lite rockband snart. :)
Nu pratar jag med Paulina, på gosupermodel.

Från: Im_My_Shelf
Datum:  27. dec 2009 10:24
 
OME OME OME PAUUUUUUUUliiii.

Ome ppai train your body so you can become an elite athlete
ome ppapi you're like a parrot
kiss hug kiss necking hahahahahah
no I like you do not like that but then that's what feels really emo
and I like ppai and I think Paul's is the world's cutest
but up and down his smile
hahaha
we own the world
hahaha
ppai I love you and I think the translation program is good hahaha

Ågra ppai träna kroppen så att du kan bli en elitidrottare
ågra ppapi du är som en papegoja
kiss kiss hug *** hahahahahah
Nej jag gillar att du inte gillar det, men alltså det här känns väldigt emo
och jag gillar ppai och jag tror att Paulus är världens sötaste
men upp och ner hans leende
hahaha
We Own the world
hahaha
ppai Jag älskar dig och jag tror att översättningsprogram är bra hahaha


TV time

Hej, nu ska jag skriva ett snabbt inlägg!

Nu ska jag snart ner och se på tv, jag antar att Robinson är ikväll!?! Jag har faktiskt inte tittat i tidningen eller på webben vad det ska vara för program ikväll, men det har säkert mamma tittat. Det är hon som håller ordning på det i familjen. :)
Jag tror det blir vanliga mackor ikväll, för vi åt lutfisk till middag och det är ju en mer "rejäl" middag om man säger så.

Imorgon kommer antagligen min ena bror och hans flickvän hit, och så blir det lite julfirande i efterhand eftersom att han inte var hemma på julafton. Det kommer att bli trevligt, det känner jag på mig!

Ni får ha en jättebra och trevlig annandagskväll så får vi se hur det går med min uppdatering imorgon! :)
Kram cheyen

Ärligheten varar längst...

Jag sitter och tänker på hur många det är som ljuger. "Jag fick MVG i alla ämnen" kanske är lätt att säga på bloggen, men det är svårare att ljuga om när "grattis"-kommentarerna har slutat och folk istället kräver bildbevis.
På en sida jag är medlem på har nästan alla fått MVG i alla ämnen. Jag tycker det är lite konstigt, för MVG ska vara svårt att få - speciellt i åttonde klass då eleverna inte har uppnått alla krav som behövs för att få MVG. Dessutom är det ju inte så bra om lärarna ger alla elever MVG - oavsett resultat, eller hur?

Jag skulle aldrig kunna ljuga om mina betyg eller vad jag gör en vanlig dag. Jag tror inte det funkar i längden att skriva "jag var i stan idag, åh vad jag shoppade" fast man inte ens har varit i stan. Någon gång blir man avslöjad, och dessutom... Jag kanske är tråkig nu, men jag är nästan aldrig i stan. Jag erkänner att jag är hemma och hjälper mammis att baka och spelar Wii med min pappa - problem med det? Jag lever ett helt vanligt Svennebanan-liv och jag tycker inte att det är något fel med det. Visserligen kan det ju bli lite tjatigt för läsarna att läsa om min fnuttiga vardag i längden, men det är ju trots allt ni som väljer att läsa min blogg. Jag tvingar er ju inte.

Det här blev ganska torfligt, men jag tror mest att det är jag som behöver skriva av mig.
Och jag kommer inte att få VG-MVG i alla ämnen i 8:an, inte i 9:an heller för den delen. Jag är jag och det är det som är det fina med livet.

Kram er chey lolli


Djurmönstrat


Djurmönstrat är coolt, jag fick t-shirten i julklapp av mamma och pappa. Och jag har liknande Frank Dandy-trosor, de är sjukt heta! :)

Vad tycker du om djurmönstrat?


trött

Jag har spelat Wii i några timmar. Sedan blev jag trött och tog en snabb dusch. Ursäkta att det varit dåligt med bilder den senaste tiden, men det har blivit något fel som gör att det inte går att ladda upp bilder... Jag hoppas att det löser sig snart. :)


Paulina

Image and video hosting by TinyPic
Idag tänkte jag skriva en fin hälsning till min vän Paulina. Hon känner sig lite deppig nu när det är jul eftersom att båda hennes föräldrar är döda och hennes fosterfamilj oftast inte har tid för henne vid jul. Alltså får Paulina klara sig utan julklappar och julmat.
Paulina är en internetvän till mig, men jag vet att hon har ett hjärta av guld. Om jag kunde skulle jag ha gett Paulina precis vad hon önskade sig, för Paulina är en så underbar person som gått igenom så mycket. Jag sa detta till Paulina innan idag, men då förklarade hon för mig att det är kärlek hon behöver, inte julklappar. Jag satt en lång stund och funderade på hur JAG skulle kunna ge Paulina kärlek, och började göra en bild i Picasa. Dock så verkar det vara något problem med att ladda upp bilder här, så bilden kommer upp senare idag eller imorgon. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, Pau! Och bilden kommer.

Vill du lämna en hälsning till Paulina?
Besök www.usapaulina.blogg.se . Ja, Paulina bloggar på engelska ibland men hon förstår svenska och är svensk.

 


LYCKLIG

Tack för en god jul.
Jag älskar er allihopa.


Idag har jag kört Wii i princip hela dagen. Hur många kalorier tror ni att man bränner på cirka 9 timmar? :)

Fylla-i listor

1. Namn/smeknamn? - Louice
2. Har du någonsin åkt buss i pyjamas? - Nej, men det skulle vara roligt att prova.
3. Vad har du för planer imorgon? -  Slappa
4. När åt du senast ett äpple? - Några veckor sen kanske?
5. Är du hundrädd? - Ja
6. Gillar du att titta på nyheterna? - Nyheterna är intressant.
7. Har du någonsin sett en vild zebra? - Nej
8. Vem pussade du/fick du en puss av senast? Vet inte
9. Vad föredrar du för mönster (prickigt, rutigt, zebra etc)? Jag gillar de flesta mönster.
10. Vems knä satt du sist i? vet inte
11. Gillar du dessa random frågor? Ja
12. Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? Ja
13. Är du förälskad? Ja
14. Tycker du att danska låter roligt? Nej, det är ett språk precis som svenska.
15. Har du bra självförtroende? Ja!
16. Vem är den vackraste du känner? Hm... Jag tycker många är vackra.
17. Vem vill du vara med just nu? En_hemlig_kille. :)
18. Har du kramat någon det senaste dygnet? Ja
19. Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? HAHA, ja såklart!
20. Vad är din viktigaste ägodel? Jag vet inte riktigt. Men foton/anteckningsblock.
21. Kan du lita på någon till 100%? Ja.
22. Tror du på spöken? Nej.
23. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet inte riktigt vad jag tror på inom kärlek.
24. Vad är din åsikt om giraffer? Giraffer har långa halsar.
25. Dansar du balett? Nej 
26. Tycker du om mjölk? Usch fy  
27. Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? Jag vet inte, men jag skulle vilja dö med dem jag älskar.
28. Jordgubbar är...röda. 
29. Internet explorer eller Mozilla firefox? Internet explorer
30. Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? Jadå

Säg tre saker man kan göra när man har tråkigt:
31. FALLAFEL!
32. MENSKER
33. NEJMEN VAD FIN JAG ÄR...Alltså... Ha det kul. :(

Säg tre personer du verkligen inte skulle klara dig utan:
34.Sofia
35.en_hemlig_kille (J)
36. Familjen, eller ja det är flera personer.

Säg tre saker du vill göra just nu:
37. -
38. -
39. ...Sova.

40. Och till sist, vad tyckte du om detta? FALLAFEL

Om dig själv & din familj.

1. Vad heter du ? - Jag har lovat mig själv att inte avslöja för mycket sådant på min blogg, så...Cheyen/Lolli.
2. När är du född ? -  9 mars 1996
3. Vart bor du ? - I ett hus
4. Trivs du där ? - Nej
5. Hur lång är du ? - 154 cm
6. Höger eller Vänsterhänt ? - Högerhänt
7. Hur många är ni i din familj ? - Jag, mamma och pappa som bor hemma.
8. Vem kommer du mest överens med ? - Alla.
9. Älskar du din familj ? - Ja.

 

Skola.
1. Vad heter din skola ? - Somsagt, hemlig information. Men den heter någonting.
2. Trivs du där ? -  Om vi bortser från att lärarna är konstiga, ja.
3. Tycker du att det är en bra skola ? - Helt okej. Fast för liten och tråkig.
4. Om nej? -
5. Vad går du för linje - Jag går i 7:an. :)
6. Om du inte går någon, vilken vill du gå ? MEDIA

 

Kärlek.
1. Är du kär/gillar du någon just nu ?  - Ja, men jag vet inte om han gillar mig.
2. Om ja, vad heter han/hon ? Det är privat.
3. Om nej, trivs du med att vara singel ? - Jag vet inte riktigt.
4. Har du någon gång gråtit för någon du inte kunnat få ? -  Ja!
5. Vad tycker du om kärleken ? - Kärlek är fantastiskt.
6. Tror du att du kommer gifta dig någon gång ? -  Absolut.

 


Vänner.

1. Har du många vänner ? -  Tillräckligt.
2. Trivs du med dom ? -  Jadå.
3. Är du vän med nån som du inte vill va vän med ? - Ja.
4. Vem är din bästa vän ? - Sofia
5. Har du hatat din bästa vän ? - Min förra ja.
6. Vem berättar du allt för ? - Sofia
7. Vem umgås du mest med ? - Jag vet inte.
8. Vem önskar du att du umgicks mer med ? - Någon COOL.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej
2. Har du sett din bästa vän gråta? Nej
3. Vad åt du senast? En banan som mellanmål
4. Har du fått någon komplimang idag? Att jag är fin i håret.
5. Har du varit med i en rättegång? Nej
6. Är du polare med grannarna? Nja, jag är inte "polare" med dem men inte ovän heller.
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår kanske
9. Har du haft en stalker? Mja, nja. Jag tror inte att den personen gillar mig...
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Gun, Britt-Marie, Lukas, Sebastian.
11. Hur bra är din syn? Dålig
12. Var är dina syskon just nu? Min ena bror är väl kanske i Skövde-Linköping och min andra är väl...hemma kanske?
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Att jag var med i körslaget och åkte jorden runt med min kör och turnerade.
14. Vem ringde dig senast? Pappa
15. Vilken tid gick du upp imorse? 08:30 kanske
16. Vad ska du göra i helgen? Vara hemma tror jag
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? HAHAHA, jag har inte ens fyra sms!
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? ...Ingen.
19. Vad finns i din bakficka? Ingenting faktiskt
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov djupt antagligen
21. Vad är det första du gör på morgonen? Äter frukost
22. Vad ska du göra efter det här? eh

Är du..
Arrogant: Nej
Osäker: Oftast inte
Trött: Nu är jag det.
Intressant: Jag tror jag är ganska så ointressant för de som inte känner mig, haha.
Smart: Jadå.
Barnslig: Jag är hälften barn/hälften vuxen.
Liten: Nja, jag är medium! (:D)
Lätt: Mja.
Skoltrött: Ibland
Rolig: Ja, men inte med mening
Pratglad: Om jag inte är osocial.

Frågvis: HAHA, ja!

Organiserad: Ja

Hälsosam: Nej

Blyg: Ibland

Attraktiv: Nja

Lätt uttråkad: Nej

Vegetarian: Nej

Besatt: Nej

Pålitlig: Ja

Filosofisk: Ja


 

Har du..

För många vänner: Absolut inte!

Förföljelsemani: Nej.

Tvångstankar: Nej

Färgat håret: Ja, det brukar jag göra.

Brutit några ben: Nej

Några piercings: Hål i öronen om det nu räknas.

Egen dator: Ja.

Gjort bort dig rejält: Jag gör nästan alltid bort mig, no big deal.

Bra självförtroende: Ja, absolut!

Komplex: Nej

Kysst någon: Nja

Haft sex: Nej

Tagit nakenbilder: Nej

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja, till mamma. :p

Varit kär: Ja

Blivit kär i någon på nätet: Nej, kanske tyckt någon varit söt möjligtvis. Men inte...kär.

Dumpat någon: Ja, men det var ju inte seriöst ens.

Stulit någonting: Nej

Gjort något olagligt: Nej


 

Vem..
Saknar du: Otroligt många. <3
Vill du döda: Många
Rörde dig sist: Mamma kanske?

Slog du sist: Jag slåss inte.

Kramade du senast: Mamma

Kysste du senast: -

Skrev du till sist: Elsa

Vill du vara som: Im_my_self_vetni

Sårade dig sist: Jag vet inte.

Vill du bli galet full med: Jag är nykterist.

Gjorde dig riktigt glad senast: Sofia

Fick du sms från senast: 3, antagligen

Ringde dig senast: Pappa typ

Ska du gifta dig med: Det återstår att se.

Får dig att skratta: Mina föräldrar, Busan (ja en kanin lolja), Sofia

 


KladdarN

Usch, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag känner mig helt uttråkad och orkar inte lämna datorn - för då kommer jag bara bli ännu mer uttråkad. Jag tror det blir mer att göra i eftermiddag, men tills dess måste jag ju göra någonting. Jag kan ju alltid fixa med bloggen, men jag gillar min design som jag har just nu och jag vill inte pilla för mycket på den nu innan jul - tänk ifall någonting går helfel och jag inte kan få hjälp av någon! Det känns som att jag låter helt oseriös nu när jag bloggar, men nejnej! Jag känner mig inte så oseriös, bara glad fast uttråkad. Och det här inlägget handlar egentligen inte om någonting, LÄS INTE DETTA INLÄGGET! TITTA PÅ BILDERNA NEDANFÖR ISTÄLLET. (Varning till läsarna)




Jag kan ju medge att jag inte var så seriös med bilderna. "LOOK AT THE FROM WINDOW" skrev jag först när jag gjorde bilden. Sedan kom jag på att "för fasen, det ska ju vara "look at from the window" så jag ändrade. Men den engelska grammatiken känns ändå inte helt okej. Så_att_ni_vet.

PUSS, och...Vad brukar ni göra när ni är uttråkade?

google today

Är det någon mer än jag som tycker att det är roligt när google ändrar tema? Min bror var med i en tävling där man målade en bild och om man vann fick den vara med på google's logga en dag. Dock så vann inte min bror, även om jag tyckte han förtjänade det. :)

 


23 december 2009

Idag är det dagen före dopparedan, hihi. Men det innebär att jag har fullt upp också. Jag tycker man ska hjälpas åt på julen och vara tillsammans så mycket som möjligt. Därför försöker jag att hjälpa mina kära föräldrar med diverse julsysslor. Men det är faktiskt ganska mysigt att slå in julklappar, klä granen och göra knäck. Dessutom ska jag spela Bingolotto ikväll, köp en lott vettja! Bingolotto är på tv4 klockan 19:30 och håller på ganska sent, men om du inte orkar vara uppe tills dess kan du kolla om du vunnit på Bingolotto's hemsida. No problem! :)

Egentligen är det ganska galet med jul. Igår var jag och handlade med mina föräldrar. Vi handlade julmat, och även fast vi inte har så mycket julmat kostade det en massa pengar. Man äter ju bara av julmaten 1-3 dagar, och är det verkligen så himla gott egentligen? Men som tur är har jag lyckats tjata till mig oliver och fetaost på julbordet, bra va? :)

Kram er cheeey


CHEYEN funderar...

...Hur vore en jul utan klappar?

Jag förstår inte varför julen handlar om julklappar. Visst, det kanske är livets höjdpunkt för glada 5-åringar som skriver ett brev till "tomten" där de önskar sig både lego, bilar, gosedjur, action-figurer, dvd-filmer, snickarverktyg, det nya Monopol-spelet (är inte alla nya, förresten?). Ja, för barn är julen säkerligen en höjdpunkt. Jag tycker julen kan få fira jul och få skriva en önskelista till tomten. Barn får det.
Dock så tycker jag det är himla egoistiskt av vuxna att bli missnöjda med julklapparna de får. Vuxna ska... Vara nöjda. Ifall de inte blir nöjda kan de ju i alla fall försöka att få leendet att se lite extra ut. (Ett tips; Köp en spegel till din mamma så att hon kan träna på att le extra... Äsch, köp till hela släkten när du ändå håller på!)

När jag blir vuxen och har skaffat familj kommer jag inte att vilja fira en äkta Svensson-jul. Jag kommer ge bort julklappar, men samtidigt lära mina barn hur världen ser ut nuförtiden, och på så sätt också skänka pengar till välgörande ändamål. Det är viktigt att svälten i världen minskar, samt att alla får utbildning och att regnskogen finns kvar.

- VAD KAN DU GÖRA? -
Varför inte skänka lite pengar? Rädda barnen, BRIS och WWF är några organisationer du kan skänka pengar till. BRIS hjälper bara till i Sverige, men det får många flickor/pojkar att må bättre och hjälper till så himla mycket! Det kan kännas pluttigt, men det är det verkligen inte. Man kan också köpa en bit regnskog ifall man tycker det är roligare, och på så sätt hjälpa till att rädda regnskogen.

- MEN ÄR DET INTE DYRT? -
Man kan självklart välja hur stora belopp man vill skänka. Om man skänker 25-50 kr är det till jättestor hjälp! Det låter inte som en stor summa, men om alla skänker 25 kr blir det en riktigt stor summa med pengar till slut!

(Men se till att skänka till en seriös organisation så att inte dina pengar går till spillo.)


Draft: Dec. 22, 2009

CHOKLAD
Nu till jul verkar ju choklad vara inne, alla dessa chokladaskar vet ni... Men det gör inte mig någonting, choklad är gott!



www.lookbook.nu, http://stockholmstreetstyle.feber.se/
Det är så roligt att se andra människors outfits! Jag nördar faktiskt alla sådana här sidor för tillfället, haha! :)


Vad tycker ni läsare är ute nu i December?


Helt okej

Jag känner mig lite nedstämd, och jag vet att jag har nämnt att jag ska försöka hålla en så positiv fasad som möjligt i bloggen. Men jag tror att läsarna känner igen sig bättre ifall man inte bara "jag mår jättebra" hela tiden. Jag tror det bästa är att vara ärlig och blanda olika slags inlägg. :)
Mamma bakar frallor och jag sitter här och är inloggad på gosupermodel och tittar på www.lookbook.nu! Åh vad mycket inspiration man kan få där! 

 15 Cm High Heels with Gold Plateau from http://www.modekungen.se, Minimarket Hat, Minimarket Suede Jacket, Tank Top from H&M
Grandma Sweater from Goodwill, Moccasins from Urban Outfitters

Target X Rodarte Tulle + Lace Skirt, C&c California "classsic" Tank (under), Wilfred Ribbed Tank (over), Ellen Tracy Opaque Tights

Usch, det blåser ute och är kallt! Nu ska jag kanske redigera någon bild eller så, men vi hörs! :) Och idag är ju dan före dan före dopparedan! (22 december 2009)


FUNDERAR

Jag funderar på att sluta på gosupermodel efter jul, vad tycker ni? Jag ser ingen anledning för MIG att vara medlem mer pga privata skäl.


Calle från "Idol 2009" släpper album

Jag kom precis på att på onsdag släpper Calle Kristiansson - ja, han från Idol - sitt album. Jag tror det kommer bli grymt bra, vad tror ni?
Snyggt omslag också! :)


Nä, nu hinner jag inte blogga mer! Men vi hörs väl?

Varför är julen så viktig?



Jag förstår inte riktigt meningen med jul egentligen.
...Men en bild kan jag kosta på mig. julefridens vänner vet ni...

Ja, jag fick Veckorevyn Favoritkort idag!


Detta fält måste fyllas i, 21 december 2009


Jag har inte bloggat alls mycket den senaste tiden, och det har inte att göra med att jag inte tycker det är roligt, nejnej! Jag älskar att blogga och förhoppningsvis kommer jag alltid tycka om det. Bloggandet har blivit en stor del av mitt liv på en liten tid, och det är väl där som problemet ligger. Nu när det snart är jul måste jag hinna med massor av andra saker också! ^^
Idag på förmiddagen har jag varit och klippt mig, mitt hår är kort nu. Sedan åt jag och pappa något kött, strips och vita bönor - mums! Nu sitter jag och försöker lära mig Picasa 3, som jag har gjort bilden ovan i. :)


Oftast lönar det sig att vara en chey.

Ofta ni tror att jag fejkar mitt självförtroende...?



[email protected]

Jag har precis rensat ut 900 mejl från er läsare och svarat på kanske 100. ;)
Men då när jag menar "mejl" är det mesta att ni vill bjuda in mig till facebook för det mesta, osv.

Åh, vad sött.



Det är väl lika lågt och patetiskt av dig själv att blockera mig? Jag är ju så farlig att massor med ungar måste blockera mig, Oh my gud! Jag borde vara inlåst.


Kallt ute - 7 minusgrader

Hej!

Usch, idag är det rysligt kallt ute med 7-8 minusgrader. Det blåser ute också, och snöar lite smått. Jag fick skjuts hem från skolan av pappa, så jag slapp ju gå hem med blött hår! (idrott) Hihi! :)


Besöksräknaren

besöksräknare
besöksräknare

Jag har nu skaffat en besöksräknare, med tanke på att jag vill att ni läsare ska kunna se själva hur många besökare jag har. Den börjar gälla idag, så än är det inte så många besökare! ^^

 


Snow:igt

Nu är det mycket snö ute, snow! Jag gillar när det är snowigt ute.
Idag känner jag mig förövrigt väldigt oseriös, och det märks säkert när jag skriver - haha. Men jag fick skjuts hem från skolan av pappa, och det var skönt. Sedan åt jag en köpt chokladpudding (som youghurt) och åt tékaka med ost på. Till det drack jag min favoritjuice.
I skolan idag var det min favoritmat - potatissallad! Alltså, min favoritmat i skolan. Annars brukar jag väl direkt mest äta knäckebröd.

Idioter, varför finns det idioter?
På radio och tv vi vill också va med
 


Blingit

Titta vad mycket fina smycken det finns på www.blingit.se!
Smyckerna är lite vanligare, men det tycker jag bara är ett plus! :)




röd ring

Vart brukar ni handla smycken någonstans?

Gå till skolan idag

Hej!

Idag tycker pappa att jag ska gå till skolan, det är dock inte riktigt vad jag tycker om saken... Men då får jag väl chans att se extra chic ut, ni vet... Jag är ju bäst.
Men pappa ska ju i alla fall hämta mig, med sin limousine. Nja, så är det nog inte riktigt - men en volvo/Peugue är väl inte fel det heller!?! Jag bor ju somsagt i ett Litet Samhälle där det absolut inte finns några limousiner... Ifall det inte vankas bröllop, förstås! :)

Jag kanske skriver ett till inlägg innan jag går.
Kram, cheyen


hittabloggen.se - TITTA PÅ MIG


Jag är på första sidan på www.hittabloggen.se mellan klockan 19:00-20:00. Titta in?

Inga läxor och alldeles för mycket tid över.

Jag har inga läxor och det betyder att jag har massor av tid över nu innan jul. Det är väl bra, men alltså... Jag saknar faktiskt att ha det lite stressigt.

Älskling,
vet du vad kärlek är?
Då tycker jag att vi
borde bilda oss ett par
och leva tillsammans hela livet
Älsklingen min.


Cocoo - halsband

Just nu tycker jag att Cocoo har snyggast smycken och älskar faktiskt det mesta på hemsidan. Idag tänkte jag bara visa er endel vackra halsband, för annars skulle det ta alldeles för lång tid!

Här kommer mina favoriter!


Kameran passar perfekt för fotografer, eller vad tycker ni? Den är verkligen urläcker! :)

Gaffeln tycker jag skulle passa fint i dop/bröllopspresent. Den är vacker.

Eurosedlar - jag som älskar att resa blev givetvis kär i detta halsbandet!

Jag längtar efter sommaren nu.

Sax

Nalle med en söt, rosa glass :)

Flip-flop



Picknik-korg

Gunghäst, åh vad söt! :)

Frukter

Jag ska visa er andra vackra smycken som jag gillar någon annan dag, men tills dess får ni gå in på www.cocoo.se och titta själva! :)


Haha, vad bra jag är.


Idag har jag skrattat cirka 100 gånger och varit oseriös. FALLAFEL, shit va jag är bra! Brukar du också vara flummig och cool ibland?

 


Tisdagen den 15 december 2009

Hej!

Idag är det tisdag och det tycker jag är den värsta veckodagen i veckan. Jag gillar verkligen inte idrott och läskiga bollsporter, engelska och tråkig grammatik - och jag gillar inte heller att vi ska se på Harry Potter idag. Och då har jag inte ens talat om att vi antagligen kommer få tillbaka våra sagoprov som vi har haft på svenskan... Hur tror ni det gick för mig på provet?
Men alltså... Annars flyter allting på otroligt bra nuförtiden. Det kanske är för att det snart är jul, men tiden bara springer iväg. Om en vecka och två dagar är det ju julafton! Och imorgon (onsdag) ska mamma på julbord med sitt jobb, och då ska jag och pappa hitta på någonting som han har ordnat. Undra vad det kan vara? ;D

Nu är klockan 07:43 och jag känner mig lite smått stressad eftersom jag gärna vill läsa JP (Jönköpings posten) innan jag drar mig ut i den -3 gradiga luften och cyklar iväg till skolan.
Men ni får ha en jättebra dag och tack, tack, tack för att ni läser min blogg!

Nu är klockan 07:44...Hej då!
Kram cheyen


För mycket uppdateringar?

Hej!

Det känns som att jag uppdaterar väldigt ofta och bara skriver om några små händelser i taget. Jag undrar ifall ni tycker det är bra att jag gör så, eller om det är bättre att jag skriver ett långt inlägg en gång om dagen?
(Fast egentligen...Jag kommer uppdatera lika ofta oavsett vad ni säger... Så ja.)
Nu ska jag nog läsa i JULIA+ vinter, det är en bra tidning det! Jag läser ganska så mycket tidningar faktiskt, men jag tycker att det är mycket mysigare med tidningar än böcker. Fast nyköpta böcker är också en otroligt speciell känsla, att öppna första sidan... Men jag köper inte böcker så ofta eftersom att jag inte har så mycket tid att läsa. Dessutom har jag bra bibliotek i närheten, och om man är osäker på om någon bok är bra eller dålig är det bättre att låna böckerna på biblioteket.


Jag vet att bilden ser redigerad ut, och det är den ju också... Men den är cool.


Hmh


...Vad hände med att Photofiltre är gratis?
Konstigt säger jag bara.


Jag ramlade på skolans dansuppvisning - men det var faktiskt inte lika pinsamt som jag trodde.

Det är så himla typiskt mig att ramla på en dansuppvisning. Inför hela skolan. Men jag hoppas att inte så många såg det.
Annars har dagen varit fin, mums vilka goda vaniljmånar tyskagruppen bakade! Vi är den allra bästa tyskafamiljen och det kommer vi alltid vara.

(Psst, ni vet den där bilden på www.gratisgodis.se? Jag har listat ut vad det är för någonting, mamma också! Har några mer gjort det?)

 


Skola snart

Hej och god morgon!

Jag ska snart cykla iväg till skolan, även fast det är snö ute och minusgrader. Pappa säger att det kommer att vara glashalt ute, men det går snabbare att cykla än att gå - och då väljer jag ju att cykla givetvis! ^^ Jag hoppas jag överlever cykelturen till och från skolan. ;D
Idag på tyskan ska vi baka några kakor som är i tyskaboken och dricka läsk, det ska bli mysigt! :) Sedan på eftermiddagen har vi dansuppvisning, usch. Jag hatar att dansa pardans, men det är någon tradition som skolan har. Och traditioner är till för att följas...

Kram er chey

Hayley


Hayley Williams är otroligt söt.
Dock så blev hakan fail, för jag skulle ändra lite...

Stickning

Jag sitter och stickar på en katt till en person utan namn och utan identitet just nu... En person som inte finns. Än. Jag har stickat 43 varv av 66 på kroppen, alltså jag har hållt på med katten i en månad kanske. Jag stickar då och då när jag har lust. ^^

 


Mina favoritoutfits från www.lookbook.nu


Jag tycker denna tjejen utstrålar så mycket självsäkerhet och kläderna är awesome. Jag skulle gärna ta på mig alla de kläderna, plus hennes smink. Hon är vacker.


Jag har själv varit inne på att måla hjärtan/andra symboler under ögat, och jag tycker fortfarande att det är jättesnyggt! Hon matchar rött och vitt på ett fint sätt och får det att se ut som en skoluniform med japansk stil. Jättegulligt!


Jag tycker hennes väska är snygg, samt glasögonen. Hon matchar det fint, näästan så fint att man inte tänker på att strumpbyxorna är lite gul-smutsiga. Men fint var det!

Det här är min favorit outfit.  Blått, rött och vitt är jättefint ihop! Jag tycker hon ser trendig ut och jag älskar det röda läppstiftet och håret! Baskern är också en favorit.

Åh, vad sött! Jag älskar hängslen och hatt. Den här outfiten ser somrig ut.

Kavajen är jättevacker, likaså skorna. Hennes hårfärg är häftig, och hon är vacker.

Titta in mer outfits på www.lookbook.nu !


Måste ha


Från H&M

Jag måste bara ha de här jeansen! Jag har sett en tjej i skolan som har på sig sådana här jeans, hon är  två år äldre än mig... Jag har letat hela hösten efter jeansen, jag kan ju inte precis fråga tjejen som har byxorna. ^^ "Vart har du köpt dina byxor någonstans?" Tjejen (som är populär) skulle antagligen bara skrattat åt mig, vilket jag nog skulle förstå.
Men nu vet jag vart jeansen är och de står överst på min "måste köpa"-lista.

Lucia


Jag hade nästan helt glömt bort att det är Lucia idag, vad tiden går fort! Men idag är det i alla fall Lucia och jag kommer inte att titta på något Luciatåg i år. Jag missade ju somsagt niornas Luciatåg som var i fredags då jag var sjuk.
Jag minns i femman när femmorna skulle ha hand om Lucia. Det var jätteroligt! Jag tycker alla julsånger är så fina, och det tyckte många märkte jag... Endel började nämligen gråta för att de tänkte på döda/sjuka släktingar/personer, och jag förstår dem helt - men om man är med i ett Luciatåg kan man ju för sjutton gubbar inte börja gråta under framträdandet! ;)
Jag älskar Luciatåg och i nian kommer jag absolut att vara med i Luciatåget. Jag skulle inte vilja vara Lucia, men tärna är jag gärna. (Haha, rim!) 

Har du varit med i något Luciatåg någon gång? Berätta!

 


Pepparkaksbakning

Idag på förmiddagen åt jag och mamma vår "mysfrukost" som vi äter varje söndag. Idag hade vi en annanasmarmelad, det var jättegott! Vi hade melon, sharon och kiwi också, mums.
Efter vi ätit frukost satte vi igång att baka pepparkakor! ^^ Det blev jättefina pepparkakor, förutom att 1½ plåt blev bränd ungefär... Men det händer när man bakar pepparkakor. :P
Jag tycker det är mycket mysigare att baka egna pepparkakor än att köpa en burk pepparkakor för 20 kr i affären. Det gör ingenting om pepparkakorna inte blir perfekta, det blir bara finare om de är lite ojämna. Det gäller att så det fina i bakningen. :)

Nu ska jag snart äta lunch, idag blir det potatissallad på burk och rostbiff! Mamma och pappa ska äta potatisgratäng till rostbiffen, men jag är inte så mycket för färdigköpt potatisgratäng. Därför väljer jag att äta potatissallad istället. ^^ Jag vet att det inte är så bra med mat man köper som är färdig, men det är otroligt enkelt och enkelhet skadar inte! 
Vad ska ni göra idag?


Kär

Ibland undrar jag hur snabbt man kan bli kär, för jag tror att jag kan vara det. Kär, alltså.
Kärlek är nog det mest underbara som finns. I alla fall om personen älskar än tillbaka. Det tror jag nog den här gången. Han sa ju att han älskade mig. Jag tror att han menar det. Nu känner jag mig så...patetisk, när jag tror en massa. Men jag vet ju inte, jag tror ju bara det.

Den här gången kan det vara på riktigt.


Min Typ Av Humor




Haha, vad roligt!
Jag skrattar åt alla kommentarerna.


Dikt

Vad händer bortom bergen,
Är lyckan större där?
I sådana fall undrar jag,
varför är inte jag där?


What happens beyond the mountains,
Is there greater happiness?
In this case, I wonder,
why are not I there?



Många vet inte att jag har fått flera dikter publicerade i tidningar, läst upp dikter för hela skolan och att jag har blivit kallad "talang" inom poesi.
Jag vet inte riktigt om det är så. Jag bara skriver som jag känner och sedan får det bli bra, helt enkelt. Jag tror det inte fungerar att sitta och tänka "det här måste bli en bra dikt, det här måste bli en bra dikt". Jag antar att det mest handlar om att brinna för det man gör.

Psst...
Jag skriver knappt aldrig dikter längre. Nu bloggar jag mest, men jag tycker fortfarande att det är roligt att leka med ord och försöka förstå var orden betyder för mig. Ord som "lycka", "kärlek" och "saknad" är mina favoritord. Men det kan ju bero på att jag är ganska dramatisk av mig också, men mer om det en annan gång.


Innelistan



lips.jpg Lips image by HxCkid24
Läppar.
Har du tänkt på hur tråkigt det är med vanligt, genomskinligt läppglans?
Läppiercings (äkta och oäkta), knalliga färger och glitter gör läpparna snyggt. Våga vara lite modig för en gångs skull. Det är snyggt med färgglada läppar, lips! :)




Jag ogillar verkligen wannabes.
Fjortisar är ingenting jag uppskattar heller för den delen, men wannabes är mycket värre än de riktiga fjortisarna. Wannabes tror att de är någonting, vilket de inte är. Sen är de mycket mer överdrivna än de riktiga fjortisarna också, usch för det. Om det är blir inne att vara wannabe fjortis 2010 så... Ska jag bli en deprimerad emoflicka.




Mja, bilddagboken har blivit mer ute än inne. Nu använder sig de flesta av facebook, "som är som en kombinerad bilddagbok och blogg". Är det därför ni har skapat soclog på bilddagboken? (som är som en blogg där bilderna visas) ^^




Sist men inte minst måste jag bara säga att jag tycker att Kronans Droghandel är toppen. Kronas Droghandel ska ta över apoteket i min kommun, och det är jag glad över! Ett apotek behövs, och jag tror att Kronans Droghandel kommer att sköta det fint efter att ha läst på hemsidan. :) Heja!






Dumma usb-kabel

Hej!

Ibland blir jag så himla irriterrad på min usb-kalbel till min mobil. Jag får panik när den inte fungerar och jag tagit någon fin bild. ^^ Som nu...kabeln har inte fungerat på flera veckor, och jag blir helt arg på den. Usch, det är verkligen irriterrande.

Finns det verkligen ingen annan som har samma problem?


Och vinnaren är...

ERIK!



Jag måste personligen säga att jag tycker att Calle var bättre, men Erik kanske är värd att vinna. Han har ju utvecklats mest om man säger så. Men jag tycker ändå att Calle hade mer känsla i vinnarlåten "higher".
Grattis till Erik iaf, och lycka till i fortsättningen!

öroninflammation

Idag, den 12 december 2009 var det exakt ett år sedan jag hade öroninflammation. Fy vad hemskt det var, det var när vi kollade på Luciatåget i skolan och jag var jätteförkyld. Tänkte bara skriva det.

Vad är pixel?

Idag tänkte jag berätta vad pixel är för någonting och tipsa er om pixelkonstnärer!

[HÄMTAT FRÅN WIKIPEDIA]

Pixelkonst är ett slags digitalkonst som förekommer och är populär på bland annat "artcommunitys", till exempel deviantArt.

En pixel är en bildpunkt som med hjälp av flera välplacerade bildpunkter i diverse färger skapar en bild, ju fler pixlar, desto bättre upplösning. Bilder tagna av t.ex digitalkameror är gjorda av pixlar. Det är också populärt att animera pixlar, så kallade "emoticons" eller "smileys" som det kallas görs av pixlar och räknas som ett slags pixelkonst. Programmet Microsoft Paint bygger på bildpunkter och därför är allt som görs i programmet en slags pixelkonst. Det finns två olika typer av pixelkonst, isometriskt och o-isometrisk. Isometrisk betyder att bilden är 3D.

Pixel eller bildpunkt är det minsta elementet som en grafisk bild byggs upp av. Ordet pixel kommer av engelskans picture element, där "pix" är en förkortning av picture. Ofta används förkortningen "px" och när man talar om pixlar i vardagen så använder man oftast ett SI-prefix, som till exempel megapixel.

En pixel kan betraktas som en punkt med viss färg och placering. En datorskärms upplösning kan anges som exempelvis 1024x768, vilket innebär 1024 pixlar vågrätt och 768 pixlar lodrätt. Mängden minne som krävs för varje pixel beror på antalet färger.

Hur verklighetstrogen en bild uppfattas beror inte endast på antalet färger och på upplösningen, utan även på upplösningstätheten, eller antalet pixlar per längdenhet.
Den lilla del av ett bildoriginal som läses in av en bildläsare och ger kulören hos respektive pixel kallas avläsningspunkt.


När man målar använder man sig av pixles. Här har jag gjort ett snabbt exempel:


Det finns många som målar pixel art. Här är några bilder:

Det här är väldigt fin pixelkonst. Ser ni pixlarna? Det här är ett fint exempel på pixel art.


Jag tycker personligen att pixel art är jättecoolt, och skulle gärna vilja måla det själv! :)
(Det är inte jag som gjort de här bilderna)


hungrig

Hej!

Snart ska jag masa mig ner till tv:n och äta kycklinggratäng och se på "Idol"-finalen! Jag hoppas verkligen att Calle vinner, han är cool. Erik är visserligen duktig, men Calle är min absoluta favorit. Heja Calle!
Innan var jag ute och gick en mysig promenad med mamma, vi skulle kolla på ett hus som var juldekorerat med massor av lampor - men gissa vad! Lamporna var självklart släckta, så hela syftet med promenaden var egentligen förstört då. Men det var jätteskönt att vara ute och gå och skvallra med mammy lite! Mysigt att lysa med ficklampa också.


Bjuder på en redigerad bild, underground.

 


Gosupermodelflickor, titta!

Det här är min modell för nuläget. Im_my_shelf har fått vara med om många förändringar men det är så här hon ser ut för nuläget.
Jag älskar lila hår och skulle gärna vilja ha det IRL.

redigerat


Madonna

Jag tycker att Madonna är jättecool.
Madonna är 51 år och jag som 13-årig flicka gillar hennes musik. Det är ganska otroligt hur älskvärd Madonna är, eller hur?
Jag minns i 3:an när jag vann skolans melodifestival med låten hung up som jag framförde med mina vänner Julia, Becca och Jossan. Det var något speciellt, vi vann med våran dans och det stärkte våran vänskap. Visserligen vann vi "bara" en godispåse med jättelite godis i, och ett diplom var, men det är ett minne för livet.
Tillbaka till Madonna. Låtar som 4 minutes, give it 2 me, rain, like a virgin och självklart burning up gör mig otroligt lycklig. Jag är så glad att Madonna finns och förgyller hela världen med musik som får ögonen att gnistra som pärlemor och leendet att bli bredare och bredare.
Mer Madonna åt svenska folket, men... Vilken är egentligen eran favoritlåt med Madonna?


11 december 2009

Hej!

Idag är det luciafirande på skolan, men jag är inte där. Jag älskar Lucia, men jag har en förmåga att alltid bli sjuk precis innan jul. I år vill jag verkligen inte bli det, så därför väljer jag att stanna hemma när jag känner mig lite smårisig - dessutom missar jag ju bara 20 minuters SO och musiklektionen idag!
Jag mår inte jättedåligt, så jag har tänkt att städa lite i mitt rum idag, och förstås blogga litegrann.

Det här är min såkallade fejkpiercing som jag har tillverkat själv genom att böja till cirka 5 cm ståltråd till en form som passar perfekt till min underläpp. Det är inte alls svårt! Läpparna är målade med "china red" från Make Up Store.


Lalalala.

Den översta bilden visar min egengjorda läppiercing. Den är fejk.

Idag var det en helt okej dag i skolan.
Jag, min Åre-tröja, Josefine & Erika & Jenny-mys var det.
Emma och Saga och Tanja var ju såklart också i skolan. Men jag måste säga det, ni gör min dag.
När jag kom hem hade mammis seminarium på datorn, så jag var tyst till halv 5 ungefär... Duktig jag är?!?


Usapaulina

Idag tänkte jag reklamera min väns blogg, Paulina heter hon och bloggen kan ni hitta här. Eller, egentligen är det väl mest Paulina som person jag tänker reklamera eftersom jag har intervjuat henne!

Vad handlar din blogg om?
Min blogg är en vardagsblogg som också handlar om USA.

Hur kom intresset för USA till?
Min skola hade bjudit in elever från USA och jag blev bra vän med en av tjejerna, Carolyne. Carolyne sa att jag fick komma och hälsa på när jag ville och det gjorde jag också. Nu ska jag kanske dit en gång till nästa år och eventuellt gå i skolan där ett år!

Vad roligt! Men Paulina, vad längtar du mest över? 
Faktiskt är det att få bära skoluniform.

 


Ny kategori - teckningar och bildredigering


Usch, idag har det blivit så många inlägg att jag blivit trött på mig själv.
Jag tänkte bara presentera min nya kategori som heter "teckningar och bilredigering"! Jag har länge velat bli bättre att måla både i verkligheten och på datorn, och bildredigering jobbar jag med då och då! ^^ Målet är att utvecklas och bli bättre, och ni kommer få följa min utveckling med tiden! :)
Jag är även intresserad av att intervjua andra tecknare i framtiden.


3-minuters skiss

Det här är en 3-minuters skiss på hur mina julkort kommer se ut.


Ändra stil

Jag har bestämt mig för att ändra stil till nästa år. Det kan väl inte vara så svårt?!?

Frågan är bara hur jag vill se ut, jag vill ju fortfarande vara mig själv. Men jag tror att jag ska gå åt fashion core-scene lite, jag älskar scene! Egentligen gillar jag japanskt mode också, men det är inte riktigt min stil. ^^^


Åh vad vakker jag kommer bli.


När ensamheten smyger sig fram

Det är mörkt ute och jag ser några ljusstakar på andra sidan om garaget. Annars är det mörkt.
Det är nu ensamheten är som värst. Jag vill inte vara ensam, men det är inte lätt att undvika att känna sig ensam när föräldrarna är och jobbar och det är kallt och mörkt ute. Datorn har jag redan suttit vid länge nog, och musik vill jag inte lyssna på. Då kommer de här obehagliga tankarna som får mig att rysa till av obehag.

När känner ni er ensamma? Berätta!



Måla det


Jag har tänkt på att jag knappt aldrig får kommentarer längre. Jag är inte den som klagar över det, men jag undrar... Var är alla kommentar egentligen?
Sedan vill jag också berätta att jag just nu sitter och målar julkort på Paint till min familj och vänner, det blir runt kanske 20 stycken. Ni ska få se julkorten när de är färdiga! :)


PARAFINOIL

Idag har varit en jättebra dag!
På engelskan hade min klass en vikare, jag vet sjutton inte vad han hette. Det var en man i allafall, han hade jättetjocka ögonbryn som nästan var ihopvuxna... Han var inte så bra på engelska heller, eller han kunde ju grunderna och lite till, men inte som en "riktig" engelskalärare.
Sedan på slöjden målade jag min hylla, vit blir den. Jag ska kanske fortsätta måla imorgon på EPA:n (Eget Planerat Arbete). En tjej i klassen välte ut olja, sån där man tar på trä så det blir mörkt och blankt. Det bara rann över hela bänken och ner på golvet. Snäll som jag var började jag gapskratta, och stod där och skrattade jättehögt. Tjejen ropade till läraren och berättade var som hade hänt, och jag bara stod där och... Skrattade. Men jag hjälpte faktiskt till att torka upp oljan, snäll som jag är!


Sov


Jag är inte alls så perfekt som många tror.
Idag försov jag mig tillexempel, och kom till skolan med ursäkten att jag hade varit hos tandläkaren... Jag är livrädd för att göra fel, komma försent och ja, misslyckas på prov - men ändå gör jag det då och då som en mänsklig människa.

Jag kan få personer jag inte känner så bra att tro att jag är värsta perfekta bruden, men jag tror att mina nära vänner ser igenom det.

Det här inlägget kommer jag att ha ångest över jättelänge, men jag gillar...Ångestladdade inlägg. Just för att de framkallar ångest.


Hej alla föräldrar, här är den perfekta julklappen till ert barn!



Jag har precis läst ut jag brukar gå på farliga ställen av Cecilia Modig. Boken var... Verklighetstrogen och visar att allting inte bara går bra hela tiden.
Man får följa 3 personer i boken och får inblick i deras liv. En av huvudpersonerna fastnade jag lite extra för, det var Lotta. Hennes pappa hade somnat när han körde bil och en lastbil hade kört in i bilen. Lotta skadade sina ben och fick börja vänja sig vid att sitta i rullstol.
I Lottas klass planeras en klassresa och klassen kommer överens om att den ska gå till ett visst ställe. När allting är bestämt ser läraren Lotta och utbrister "Lotta, det är nog inte ett så handikappsanpassat ställe! Men var inte ledsen, det kommer fler chanser för dig att åka på klassresa och då räknar vi med att du följer med."

Jag blev så arg när jag läste det. Visserligen är det ju "bara" en bok, men det här förekommer i verkligheten också.
Det finns många handikappade i världen men det ska inte förändra deras liv. De handikappade ska kunna ta sig fram på alla ställen som vi utan rullstol kan ta oss fram på. 
Ett handikapp ska vara som ett vanligt liv.

Boken är jättebra och värd att läsa! :)


Min önskelista

Jag har tänkt att visa er vad jag tycker är snyggt.


Jag tycker det är fint när klänningarna följer kroppen precis som denna klänningen ifrån www.nelly.com. Jag vet inte hur den skulle se ut på mig, men jag skulle absolut vilja ha en sådan här klänning! :)

Jag gillar denna klänningen och tycker att den skulle kunna fungera bra som basklänning. Jag måste börja använda mer klänningar nu! :)


Glitter till ögonen är faktiskt fint! Just den här färgen tycker jag skulle passa till nyår, den är lite åt silverhållet och silver är den officiella nyårsfärgen. Man fäster glittret med en ögonprimer, det är absolut lättast!


Jag vill ha en grön hårslinga i mitt hår. Helst i grönt. Denna kommer från www.shock.se


Bloggar jag läser

www.fokis.se - Foki är cool och hon ger mig mycket inspiration.
www.kenzas.se - Kenza är så himla söt och jag älskar sättet hon skriver på! Kenza är 2000-talets storbloggare.
www.stinalee.se - Stina skriver jordnära och fina inlägg som gör mig glad.
www.kissies.se - Jag gillar Kissie, hon är självsäker och gör som hon själv tycker.
www.blondinbella.se - Den senaste tiden har det blivit lite för lite Blondinbella, men jag gillar hennes blogg. Hon skriver seriösa och bra inlägg, och det uppskattar jag.
www.lolad.se - Sanna är Jönköpings stolthet. Hon är så söt och jag har läst hennes blogg länge nu, tack vare en kompis.
www.kandeedrawings.blogg.se - Kandee målar så fint, och jag brukar också titta in i hennes webbutik då och då. 
www.paow.se - Paow är jättesöt.
www.lemoncrazydemon.blogg.se - Thea är bra, hennes blogg likaså.
www.helikoptersyster.blogg.se - Jossi har världens snyggaste header och hon är en toppenvän.
www.jenniferannaberg.blogg.se - Jag tycker Jennifer skriver så bra, och så bor hon i närheten.
www.mathildaslife.devote.se - Tror jag mest läser hennes blogg för att hon går i en parallellklass till mig, men måste erkänna att Mathilda skriver bra.
www.lallabecca.blogg.se - Jag brukar kika in på denna bloggen då och då, kommenterar dock inte så mycket längre - men Becca, jag gillar din blogg. 
www.kentfliicka.blogg.se - Ehja, jag tror jag är den enda som läser denna bloggen.
www.ellinorcarlstrom.devote.se - Hon går också i min skola, har gått i samma klass som henne några år till och med.
www.fotografmaja.devote.se - Maja är otroligt bra, pratade mycket med henne innan. Hon är duktig på att fotografera.
www.eemmaapetersson.blogg.se - Emma är en av de personer som jag litar allra mest på. Jag tycker om henne otroligt mycket.
www.felstavat.blogg.se - Jocke, en gosupermodelkille.


4

4

Bra saker

1. Vi åt på Jensens. Jag fick glass.

2. Jag köpte mycket godis.

3. Blommig borste till Busan.

4. Pellets från Zoo-affären + "stänger"

5. En vecka till Åre

6. Hanna sa att det var "ok" ibland

7. Skrivit några hyfsade dikter

8. Köpt rea-skor på H&M.

Det var kul i Jönköping idag. Jag älskar Jönköping - speciellt A6 och alla affärer.

Jag kan titta inne i affärerna och skyltfönstrerna jättelänge. Men jag älskar smycken mest, men kläderna inne i affärerna måste jag bara röra vid. Mjuk, ny bomull...Ååh! Smink är också kul, men 12 år? Nope. Jag är FÖR ung. Kanske början i 7:an eller 8:an. Men det kostar ju en förmögenhet och är djurtestat. Suck.

Men om jag vill se ut som Avril är det väl bara att börja... Hon är cool och rik. Jag skulle nog inte ha råd med så fint smink som henne. Suck.

Har tröttnat på gsm. Kanske "slutar". Slutar att va inne.

Hanna skrev om det som jag och Marie gjorde i forumet, ingen verkar ha sett det, men ändå. Jag kan låta henne skriva om det, då blir det lite "gossip girl"-känsla. Jag ska iallafall ta bort ett "dagboksinlägg" (snarare ett profilinlägg av 2 taskiga tjejer som inte menade vad de skrev). HM.

Jag har gjort mycket dumt, men andra då? Äsch, inget. Ska inte skriva mer om det.

Jag mår okej nu, men inte mer.

På morgonen har jag ingen lust att gå upp, men denna "dagbok" får mig att leva. Halva dagen är okej, andra halvan är inte värd att tala om. Jag vill bara gräva ner mig under täcket och stanna där. 4ever. I allafall i ett år.

Då skulle jag hinna tänka, om nån brydde sig.


3

3

Jag får inte vända sida. Allt är ändå trams. Men om detta blocket kom bort skulle jag gråta. Allt i mitt huvud skulle vara borta.

Om man skriver ner sina tankar har man mer plats för annat sen.

I hjärnan.

Idag åt vi en god chokladtårta och cyklade till biblioteket.

Jag har designat Kelly Clarkson och Duffy på gosupermodel. Båda blev bra.

Jag har blivit sams med Hanna och Marie.

Jag har suttit ute och läst.

Det är en dikttävling i läslusen. Jag ska vara med.

Jag är guldlus.

Jag mår bra av att skriva. Känslorna hamnar i blovkry, blocket betyder allt - det är så.

Dagbok suger, men tankar och känslor är underbara.

Jag ska bli bättre vän med Johanna. Hon är schyst men ensam (stackarn). Men jag gillar henne mycket.


2

2

Ibland undrar jag varför jag lever. Om det bara är problem - då är det kört typ.

6Annorlunda 6Alltid 6ALL

6Biffiga 6Barn 6Big

6C är bäst, heja, heja, fest!

Jag kan inte låta bli att undra ibland, vad mycket man ska gå igenom, igen, igen och igen.

Tänk om man fattar fel beslut? Om man tar fel pizza, det gör inget. Men tänk om man tar fel jobb.

Hur kan vuxna vara så perfekta när livet är så svårt?

Jag är en tjej.

Mål:

1. Bli hälsosam.

2. Lära mig horoskop

3. Flirta


Sida 1 i min dagbok

Det här är en dagbok om mitt liv, jag brukar skriva dagbok så ofta jag hinner.

Jag började skriva dagbok regelbundet sommaren 2008, och jag har inte datum utskrivna i början, vilket som är synd. Namn är cencurerade, vissa platser också.

Sida 1

Jag är...

galen

snäll

söt

Jag vill vara...

populär

snygg

cool

Jag vil inte vara...

mobbad

mesig

ful

Jag skulle vilja...

få en kyss

bli känd

åka till Belgien

Jag skulle inte vilja...

åka till Irak

flytta till landet!

Varför?

Varför är vissa populärare än andra?????????

Lyssna på musiken


Paris Hilton


Jag redigerade precis en bild på Paris Hilton. Den blev sådär, jag suger på att redigera.

Förövrigt ska jag göra en sak med bloggen nu eller iaf försöka... Vi ses?

Photofiltre



Jag har precis laddat ner Photofiltre, det finns att ladda ner på internet gratis. Photofiltre är ett gratis bildredigeringsprogram. Jag tycker att Photofiltre är lättare att använda än Photoshop, men funktionerna är mindre. Ändå är jag nöjd med detta programmet och sitter just nu och försöker lära mig det till fullo. :)

 


My chemical romance-jacka

Idag har jag varit i Jönköping med mina föräldrar, inhandlade kläder och smycken. Såg att H&M hade släppt den nya underklädskollektionen gjord av Sonia Rykiel, den släpptes igår! Jag tittade dock inte på själva kollektionen så noga, men jag tyckte det såg fint ut och alla som jobbade i butiken hade på sig tröjor med texten "Sonia Rykiel pour H&M". Jag köpte en såkallad My chemical romance-jacka och tights i skinnimitation. Jag tänkte ha på mig det till jul, H&M har alltid så snygga saker! På Ur&Penn (där jag handlar nästan alla mina smycken) köpte jag rosettörhängen i silver och ett halsband med en vacker orm.


Vaccinerad

Idag på eftermiddagen åkte jag, mamma och pappa och vaccinerade oss. Vi fick stå i kö i en timme ungefär, sedan var det dags att bli vaccinerad. Jag var sjukt nervös och det kändes som att jag skulle svimma, och jag hade väldigt ont i magen också. Men jag slappnade av och tog plats i vaccinationsstolen, och så farligt var det faktiskt inte! Det stack till lite, och armen var lite öm efteråt, men det är absolut ingenting att oroa sig över. :) Själv hatar jag nålar så jag är glad att vaccinationen är över för mig nu, dock så tycker jag att blodprov är värre än sprutor.

DECEMBER

Jag saknar så jävla mycket, och den här gången är jag verkligen seriös.
Stunderna med dig, men nu tycks allting vara borta. Nu tar du allting ifrån mig istället, genom att krossaallt, förstår du vad jag menar? Du krossaarallt, eller hur? Du gör det för att du vill bli cool och populär, men vi vet lika mycket båda två att ditt fejkade ansiktsuttryck och beteende syns igenom allt.
Usch, det här känns verkligen inte okej längre.

För övrigt så är det december nu. Dezember som det heter på tyska, mhm. Jag har bestämt mig för att blogga mer den här månaden än i november. Vi får se hur det går. :)


RSS 2.0

Det är jag som är CHEYEN, 14 år. Jag driver denna bloggen och går alltid att kontakta på [email protected]. Jag älskar bloggandet och bloggar mest för att jag älskar att skriva.